Search-goal.com Virus - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Sökmotorskapare
 

Search-goal.com virus är en webbläsarkapare som försöker öka trafiken och göra reklam för vissa webbplatser. Den här tredje part programvaran utvecklades av Babylon Ltd, och den står bakom ett antal oönskade ändringar i dina webbläsarinställningar, konstanta omdirigeringar och andra besvär som kommer till. Programmet kommer oftast buntad med kostnadsfria programvaror som du kan ladda ner från Internet.

De huvudsakliga förändringarna som Search-goal.com virus gör på ett infekterat system är följande: den ersätter din startsida och förvalda sökmotor oavsett vilka du använde innan och ändrar också dina sökresultat genom att lägga till flera kommersiella webbsidor. Om du försöker använda en annan sökmotor eller ändra andra sidor som din startsida kommer du uppleva problem. Om du försöker göra en sökning via Search-goal.com kommer du märka att den inkluderar ett dussin sponsrade webbsidor i sökresultaten och dessutom visar en också massa annonser som inte är relaterade till dina sökningar.

Utöver det kan Search-goal.com virus också samla information om dina sökförfrågningar, webbplatser du besöker och till och med få tillgång till din personliga information, såsom emails, användarnamn och lösenord. Senare kan den här datan skickas till en tredje part som med största sannolikhet kommer använda den i marknadsföringssyfte eller stjäla dina pengar. Ha också i åtanke att Search-goal.com kan omdirigera dig till skadliga webbplatser där din dator kan bli infekterad.

Det är högst rekommenderat att ta bort Search-goal.com virus så fort du har märkt av den på Internet Explorer, Mozilla Firefox eller Google Chrome. Gå till Kontrollpanelen, listan Lägg till/Ta bort Program och avinstallera allt som är relaterad till den här domänen därifrån. Vissa versioner av den här kaparen installerar programvara som hindrar webbläsarinställningar från att ändras. För att identifiera dem kan scanning med Spyhunter eller annat betrott anti-sabotageprogram vara användbart. Sedan kan du avinstallera tilläggen och återställa inställningarna i webbläsarna.

Special instruktioner om borttagning av Search-goal.com virus

Hur man tar bort Search-goal.com virus från Internet Explorer (äldre versioner):

 1. Klicka på pilen till höger om sökfältet;
 2. Gör följande: på IE8-9 välj Hantera Sökleverantör, på IE7 klicka på Hantera Sökmotorer;
 3. Ta bort Search-goal.com.com från listan.

Hur man tar bort Search-goal.com virus från IE 11:

 1. Klicka på ikonen inställningar (överst till höger)->Hantera Tillägg;
 2. Välj Sökleverantörer; 
 3. Ändra standardsökmotorna till Bing eller Google;
 4. Om någon av dessa sökleverantörer inte finns tillgängliga, följ ”Hitta fler sökleverantörer” i nedre delen av skärmen och installera Google.

Hur man tar bort Search-goal.com virus från Firefox:

 1. Skriv about:config i adressfältet. Detta kommer öppna sidan med inställningar.
 2. Skriv keyword.url i sökfältet. Högerklicka på den och radera den.
 3. Skriv browser.search.defaultengine i sökfältet. Högerklicka på den och radera den
 4. Skriv browser.search.selectedengine i sökfältet. Högerklicka på den och radera den.
 5. Sök efter browser.startup.homepage. Högerklicka på den och radera.
 6. Sök efter browser.newtab.url. Högerklicka på den och radera. Detta ser till att söksidan inte startar i varje ny flik.
 7. Om inställningarna återkommer och inget dyker upp vid scanning med anti-sabotageprogram: Stäng Firefox, öppna Utforskaren och skriv in %AppData% i adressfältet. Skriv in user.js i sökfältet. Döp om den här filen om den existerar och starta Firefox igen. Du kommer behöva repetera de ovanstående stegen igen.

Hur man tar bort Search-goal.com virus från Google Chrome:

 1. Klicka på ikonen som innehåller tre horisontella streck på webbläsarens verktygsfält.2.Välj inställningar.3.Välj Grunderna->Hantera sökmotorer.4.Radera onödiga sökmotorer från listan.5.Gå tillbaka till inställningar. Vid Start välj Öppna Startsidan (du kan också ta bort oönskade sidor från länken Grupp Med Sidor).6.Om din Ny Flik sida är kapad, måste du scanna med ett anti-sabotageprogram eller använda tillägget New Tab Redirect från Chrome Store.

Ta bort genväg kapare (alla webbläsare) (valfri):

Om din webbläsare öppnar sidan Search-goal.com.com endast vid start, försök detta:

 1. Högerklicka på din webbläsares ikon. Välj Egenskaper;
 2. Öppna fliken Genväg;
 3. Ta bort Search-goal.com.com del i dialogrutan.

Automatisk Search-goal.com virus verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Search-goal.com Virus och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure 

Liknande bilder

 
related image #1 from Search-goal.com virus
     
 

Om författaren

 
augusti 8, 2014 21:54, augusti 8, 2014 21:54
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *