Search Donkey - Hur Tar Man Bort?

 

Search Donkey är ett webbläsartillägg som skapades av WebAppTech Coding LLC. Programmet hävdar sig erbjuda fler surf-alternativ till din Internet Explorer, Mozilla Firefox och Google Chrome. Den infiltreras tillsammans med andra program utan att du ens märker det. När den väl är inne, kommer du märka några ändringar i din webbläsare när du gör en sökning eller besöker vissa webbplatser. I princip kommer du se se en rullmeny som heter ”Best Search.”

Även om Search Donkey inte är skadlig är den fortfarande i listan av program som det rekommenderas att man tar bort. Anledningen är att den kan orsaka omdirigerar till skadliga webbplatser där din dator kan bli infekterad. Dessutom kan Search Donkey också spåra dina surfvanor. Detta kränker också din integritet. Den kan få enkel tillgång till information om inloggning  och sälja vidare information om dina mest besökta sidor till en tredje part. Som i sin tur orsakar att fler annonser visas på ditt system.

Var medveten om att du borde bli informerad om några program installeras på din dator. Om dem smyger in i ditt system via oschysta metoder, anses de vara potentiellt oönskade program. Av den här anledningen är det rekommenderat att ta bort Search Donkey från din dator utan att behöva tveka. Gå till Kontrollpanelen -> Lägg till och Ta Bort Programlistan och avinstallera den därifrån. Du borde också kolla dina webbläsartillägg i Internet Explorer, Mozilla Firefox och Google chrome och ta bort den därifrån. Om du inte ser Search Donkey, borde du använda anti-sabotageprogram som Reimage, SpyHunter och scanna din dator med den. Om du har problem med omdirigeringar, kan du behöva återställa din startsida och sökmotor till den du använde innan.

På Internet Explorer:

 1. Klicka på pilen till höger om sökfältet;
  1. Gör följande: på IE8-9 välj Hantera Sökleverantör, på IE7 klicka på Hantera Sökmotorer;
  2. Ta bort Search Donkey från listan.

På Firefox:

  1. Skriv ”about:config” i adressfältet. Detta kommer öppna sidan med inställningar.
  2. Skriv ”keyword.url” i sökfältet. Högerklicka på den och radera den.
  3. Skriv ”browser.search.defaultengine” i sökfältet. Högerklicka på den och radera den
  4. Skriv “browser.search.selectedengine” i sökfältet. Högerklicka på den och radera den.
 1. Sök efter ”browser.newtab.url”. Högerklicka på den och radera. Detta ser till att söksidan inte startar i varje ny flik.

På Google Chrome:

 1. Klicka på ikonen som innehåller tre horisontella streck på webbläsarens verktygsfält.
 2. Välj inställningar.
 3. Välj Grunderna->Hantera sökmotorer.
 4. Radera onödiga sökmotorer från listan.
 5. Gå tillbaka till inställningar. Vid Start välj Öppna Startsidan(du kan också ta bort oönskade sidor från länken Grupp Med Sidor).

Automatisk Search Donkey verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Search Donkey och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure 

Liknande bilder

 
related image #1 from Search Donkey
     
 

Om författaren

 
juli 10, 2014 08:46, juli 10, 2014 08:46
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *