Search.coupons-bar.com Virus - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Sökmotorskapare
 

Search.coupons-bar.com virus är en webbläsarkapare som kan infiltrera datorer när dess användare laddar ner något gratisprogram från Internet. Programmet kan orsaka webbläsare som Internet Explorer, Mozilla Firefox och Google Chrome. När den är inne i webbläsaren gör den två huvudsakliga ändringar, den ändrar din startsida och din förvalda sökmotor utan tillåtelse.

Search.coupons-bar.com skiljer sig inte mycket från de flesta sökleverantörer. Dock fungerar den inte som de flesta sökmotorer. Om du gör en sökning med den, kommer du se att den listar massor av kommersiella webbplatser och dessutom visar den massor av sponsrade annonser i dina sökresultat. Syftet med den här aktiviteten är att göra reklam för vissa sidor och öka deras trafik. Dessvärre, gör den ditt surfande väldigt olustig.

Du har nog med största sannolikhet själv installerat Search.coupons-bar.com virus i din webbläsare när du laddade ner någon kostnadsfri spelare, PDF-skapare eller annan applikation från Internet. Det uppmanas att alltid läsa Villkoren på alla program som du installerar och se till att inte gå med på att göra några ändringar som skulle kunna orsaka oönskade konsekvenser. Välj också Anpassad Installation och följ varje steg i processen för att vara säker på att du inte tillåter att ytterligare program läggs till.

Om du redan har märkt av några av de tidigare nämnda symptomen på din dator, är det rekommenderat att ta bort Search.coupons-bar.com virus så fort som möjligt. Gå först och främst till Kontrollpanelen, Lägg till/Ta bort program och ta bort Couponsbar och allt som kan kopplas till den. Det är också rekommenderat att avinstallera ALLA program som installerades på samma datum som när problemen uppstod. Vissa versioner av den här kaparen installerar programvara som hindrar webbläsarinställningar från att ändras. För att identifiera dem scanna med Spyhunter eller annat betrott anti-spionprogram kan vara användbart. Sedan kan du avinstallera tilläggen och återställa inställningarna i webbläsaren.

Hur man tar bort Search.coupons-bar.com virus från Internet Explorer:

 1. Klicka på pilen till höger om sökfältet
 2. Gör följande: på IE8-9 välj Hantera Sökleverantör, på IE7 klicka på Hantera Sökmotorer
 3. Ta bort Search.coupons-bar.com från listan

Hur man tar bort Search.coupons-bar.com virus från Firefox:

 1. Skriv ”about:config” i adressfältet. Detta kommer öppna sidan med inställningar.
 2. Skriv ”keyword.url” i sökfältet. Högerklicka på den och radera den.
 3. Skriv ”browser.search.defaultengine” i sökfältet. Högerklicka på den och radera den
 4. Skriv “browser.search.selectedengine” i sökfältet. Högerklicka på den och radera den.
 5. Sök efter ”browser.newtab.url”. Högerklicka på den och radera den. Detta ser till att söksidan inte startar i varje ny flik.
 6. Om inställningarna återkommer och inget dyker upp vid scanning med anti-sabotageprogram: Stäng Firefox, öppna Utforskaren och skriv in %AppData% i adressfältet. Skriv in user.js i sökfältet. Döp om den här filen om den existerar och starta Firefox igen. Du kommer behöva repetera de ovanstående stegen igen.

Hur man tar bort Search.coupons-bar.com virus från Google Chrome:

 1. Klicka på ikonen som innehåller tre horisontella streck på webbläsarens verktygsfält
 2. Välj inställningar
 3. Välj Grunderna->Hantera sökmotorer
 4. Radera onödiga sökmotorer från listan
 5. Gå tillbaka till inställningar. Vid start välj Öppna Startsidan (du kan också ta bort oönskade sidor från länken Grupp Med Sidor)

Automatisk Search.coupons-bar.com virus verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Coupons-bar Virus och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure 

Liknande bilder

 
related image #1 from Search.coupons-bar.com virus
     
 

Om författaren

 
april 20, 2014 09:46, april 20, 2014 09:46
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *