ScanTack Ads - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Reklamprogram
 

Om du nyligen har börjat se Ads by ScanTack på din dator betyder det att din dator har blivit attackerad av ett annonsprogram. Syftet med dessa popups är att göra reklam för sponsrade hemsidor och generera trafik till dem. ScanTack utvecklades av Superweb LLC. Även om den kan laddas ner från deras officiella hemsida har den med största sannolikhet lagts till i din Internet Explorer, Mozilla Firefox eller Google Chrome medan du laddade ner någon kostnadsfri programvara.

Trots att programmet presenteras som en bra applikation som kommer bespara dig både tid och pengar då den visar de bästa erbjudandena från alla dina favoritshopping sidor, är den faktiskt nära besläktad med olika återförsäljare och försöker göra reklam för deras webbplatser. När ScanTack väl är installerat visar den massor av annonser som innehåller länkar till sponsrade sidor. Eftersom applikationen installeras på datorer via orättvisa metoder klassas den som ett potentiellt oönskat program och det rekommenderas att ta bort den.

Informationen som visas av Ads by ScanTack är baserad på dina tidigare sökningar och surfhistorik. Det gör det möjligt för annonsprogrammet att lägga beslag på annan känslig information. Aktiviteten är därför inte säker och ger ännu en anledning till att ta bort ScanTack så fort du har upptäckt den. Kom ihåg att du ganska enkelt kan undvika sådana applikationer. Du måste helt enkelt vara mer försiktig med nedladdningar från Internet. Se till att alltid välja Anpassad Installation och följ alltid stegen noggrant. Du måste avmarkera alla val som antyder på ytterligare nedladdningar om du inte känner till dem.

Följ stegen nedanför för att omedelbart ta bort ScanTack från din dator.

Instruktioner för manuell borttagning av ScanTack Ads

Använd Kontrollpanelen för att ta bort de främsta ScanTack komponenterna och installerare:

 1. Gå till Kontrollpanelen. På Windows XP/Vista/7. Start -> Kontrollpanelen. Sedan Lägg till/Ta bort Program. På Windows 8. Ange Kontrollpanelen i sökfältet. I både fallen kan du bli tvungen att bekräfta att du är administratören på din PC.
 2. Leta efter ScanTack Ads och/eller andra relaterade program i programlistan. Jag rekommenderar att ta bort Yontoo, Webcake eller något som är relaterat till ”savings” eller ”coupon”. Scanning med anti-sabotageprogram som Spyhunter eller Stopzilla kan ge en bra bild av vilka program du också borde ta bort därifrån.
 3. Stäng Kontrollpanelen

Ta bort ScanTack Ads från Internet Explorer

 1. Klicka på ikonen med kugghjulet -> Hantera Tillägg
 2. Gå igenom Verktygsfält och tillägg. Ta bort allt som är relaterat till ScanTack Ads och andra tillägg som du inte känner till och som inte är gjorda av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Stäng fönstret.

Ta bort ScanTack Ads från Firefox

 1. Skriv about:addons i adressfältet
 2. Gå igenom listan med Tillägg och Insticksmoduler, ta bort allt som är relaterat till ScanTack Ads samt applikationer du inte känner igen. Om du inte känner till tillägget och den inte är gjord av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe behöver du den förmodligen inte.
 3. Alternativt: Ställ om Firefox: För detta behöver du gå till Firefox-> Hjälp (Hjälp finns i menyn för OSX användare) -> Felsökningsinformation. Sedan Återställ Firefox.

Ta bort ScanTack Ads från Chrome

 1. Ange chrome://extensions i adressfältet.
 2. Gå igenom tilläggslistan och ta bort program som är relaterade till ScanTack Ads. Om du är osäker kan du också tillfälligt inaktivera dem.
 3. Starta om Chrome.
 4. Alternativt, kan du ange chrome://settings i adressfältet, välj Visa Avancerade Inställningar, scrolla ner till slutet av listan och tryck på Återställ Webbläsarinställningar.

Automatisk ScanTack Ads verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som ScanTack Ads och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Om författaren

 
april 5, 2014 09:46, april 5, 2014 09:46
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *