SaveNext Ads - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Reklamprogram
 

SaveNext är en misstänksam applikation som visar massor av annonser fyllda med kuponger, rabatter och rabattkoder. Det huvudsakliga problemet med den här applikationen är att den stöds av tredje parter. Verktyget försöker bara öka trafiken till sponsrade webbplatser och distribuera olika potentiellt oönskade program. SaveNext kategoriseras som ett annonsprogram eftersom den använder sig av orättvisa metoder för att infiltrera datorer utan att tydligt avslöja dess riktiga syfte.

SaveNext hävdar sig vara en jättebra applikation för användare som handlar regelbundet på nätet. Den lovar att ge dig bra erbjudanden baserat på sina intressen och hjälper dig med att spara både tid och pengar. Många användare kan tycka att den här hjälpsam tills de får reda på de verkliga målen med applikationen. För det första installeras programmet på datorer utan att fråga efter användares tillåtelse. Normalsätt kommer den buntad med andra applikationer som inte tydligt avslöjar om att SaveNext läggs till. När den väl är inne, spårar programmet din surf-historik och genererar annonser i enlighet med dina senaste sökförfrågningar. Alla dessa annonser innehåller affiliate länkar, så när du klickar på dem kommer bidra till att skaparna av SaveNext tjänar pengar. Se upp för att SaveNext Ads kan omdirigera dig till skadliga webbplatser och till och med få dig att installera oönskade program utan att du är medveten om det.

Det är högst rekommenderat att ta bort SaveNext Ads så fort du har upptäckt den. Du kan förhindra installationen av den och liknande annonsprogram på ditt system. Du behöver bara vara försiktigare när du surfar på Internet och vill ladda hem kostnadsfria applikationer. Gå aldrig med på att installera misstänksamma och okända program. Följ också alltid noggrant installationsstegen av dina nya nedladdningar och avstå från att lägga till ytterligare program om några kommer buntade. Du borde välja Anpassad eller Avancerad installation för att kunna se buntningarna.

Special instruktioner om hur du tar bort SaveNext

Använda Kontrollpanelen för att ta bort de huvudsakliga SaveNext komponenterna och installerare

 1. Gå till Kontrollpanelen. På Windows XP/Vista/7 öppna Start -> Kontrollpanelen sedan Lägg till/Ta bort Program eller avinstallera. På Windows 8 ange Kontrollpanelen i sökfältet, leta sedan efter avinstallera ett program. I både fallen kan du bli tvungen att bekräfta att du är administratören på din PC.
 2. Leta efter SaveNext och/eller liknande objekt i programlistan. Jag rekommenderar att ta bort Yontoo, Webcake eller något som är relaterat till ”savings” eller ”coupon”. Scanning med anti-sabotageprogram som Spyhunter eller Stopzilla kan ge en bra bild av vilka program du också borde ta bort därifrån.
 3. Stäng Kontrollpanelen

Ta bort SaveNext Ads från Internet Explorer

 1. Klicka på ikonen med skiftnyckeln-> Hantera Tillägg
 2. Gå igenom Verktygsfält och tillägg. Ta bort allt som är relaterade till SaveNext Ads och objekt som du inte känner till och som inte är gjorda av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Stäng fönstret.

Ta bort SaveNext Ads från Firefox

 1. Skriv about:addons i adressfältet
 2. Gå igenom listan med Tillägg och Insticksmoduler, ta bort allt SaveNext relaterat och objekt du inte känner igen. Om du inte känner till tillägget och den inte är gjord av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe behöver du den förmodligen inte.
 3. Alternativt: Ställ om Firefox: För detta behöver du gå till Firefox-> Hjälp (Hjälp finns i menyn för OSX användare) -> Felsökningsinformation. Sedan Återställ Firefox.

Ta bort SaveNext Ads från Chrome

 1. Ange chrome://extensions i adressfältet.
 2. Gå igenom tilläggslistan och ta bort program som du inte behöver, speciellt relaterat till SaveNext. Om du är osäker kan du också tillfälligt inaktivera dem.
 3. Starta om Chrome.
 4. Alternativt, kan du ange chrome://settings i adressfältet, välj Visa Avancerade Inställningar, scrolla ner till slutet av listan och tryck på Återställ Webbläsarinställningar.

Automatisk SaveNext Ads verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som SaveNext Ads och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Om författaren

 
augusti 15, 2014 08:46, augusti 15, 2014 08:46
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *