Save As Deal Finder - Hur Tar Man Bort?

-  0
Type: Reklamprogram
 

“Save as Deal Finder” eller ”ClickToSave Deal Finder” är ett annonsprogram som gör att popups visas när du för musen över bilder eller texter vid nätshopping tillfällen. Till exempel vid besök på Amazon, Ebay, Etsy och andra sidor. Att inaktivera den kommer inte att lösa problemen. Vissa datoranvändare hävdar också att avinstallation och ominstallation av Internet Explorer inte heller hjälper. “Save as Deal Finder” kan visas på Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Vanligtvis upptäcks den inte av säkerhetsprogram då den inte är skadlig utan en PUP- potentiellt oönskat program (eng: potentially unwanted program) – och bara några få säkerhetsverktyg har dessa i sin databas. 

“Save as Deal Finder” är som många andra produkter, utvecklad av Superfish och distribueras oftast tillsammans med tredje part applikationer, som kostnadsfria video konverterare, kodek och liknande. När du väljer att installera en kostnadsfri applikation kan det finnas extra tillkommande verktygsfält, tillägg till webbläsare och insticksmoduler som är inkluderade i installationsguiden. Dessa program märks som valfria program men om du inte själv avmarkerar dem kommer det sluta med att du kommer ha otrevliga systemförändringar.

“Save as Deal Finder” är känd att visa popup annonser, seg PC prestanda och orsaka omdirigeringar till okända webbsidor. Dessutom kan applikationer som den sistnämnda använda sig utav olika spårnings metoder för att övervaka datoranvändarens surfvanor. Informationen som samlas in kan användas i marknadsföringssyfte eller säljas till en tredje part. 

Det är högst rekommenderat att ta bort “Save as Deal Finder” speciellt om du inte hade för avsikt att installera den. Var god notera: att behålla den på datorn kommer öka chanserna att få ditt system infekterat med virus från skadliga annonser. För att ta bort “Save as Deal Finder” följ stegen nedan:  

 1. Avinstallera “Save as Deal Finder”. Du borde gå till Kontrollpanelen lägg till/ta bort program, hitta applikationen och ta bort den. Om du inte ser “Save as Deal Finder” använd Spyhunter, den kommer att upptäcka alla PUP som kan vara gömda/sparade under ett annat namn.
 2. Kontrollera att “Save as Deal Finder” inte finns kvar bland dina webbläsartillägg:
  • För Internet Explorer: Gå till ”Verktyg” (eller ikonen med kugghjul på IE 9) -> ”Hantera tillägg”. Leta efter “Save as Deal Finder” och ta bort dem.
  • För Google Chrome: Klicka på ikonen med tre horisontella streck som finns längst upp till höger på skärmen; Gå till ”Verktyg”->”Tillägg”. Om du ser några tillägg som kan kopplas till “Save as Deal Finder” klicka då på papperskorgen bredvid dem.
  • För Mozilla Firefox: Gå till ”Verktyg” -> ”Tillägg”->”Tillägg”. Inaktivera alla tillägg som kan kopplas till “Save as Deal Finder”. 
 3. Om din startsida ersattes med någon annan sida och om du upplevt omdirigeringar, måste du ta bort dessa adresser manuellt:
  • För Internet Explorer gå till Verktyg-> Internetalternativ -> ta bort den oönskade webbplatsen och ersätt den med din föredragna sida.
  • För Google Chrome klicka på ikonen med tre horisontella streck -> Inställningar -> Klicka på Grupp med Sidor under  avsnittet Vid start. Ta bort den oönskade webbplatsen och ersätt den med din föredragna sida.
  • För Mozilla Firefox gå till Verktyg -> Inställningar (eller klicka på Firefox längst upp i vänster hörn och klicka på Inställningar). Under fliken Allmänt ta bort den oönskade webbplatsen och ersätt den med din föredragna sida.
 4. Om din sökmotor kapades, ställ om den till den du föredrar:
  • För Internet Explorer gå till Verktyg -> Hantera Tillägg -> Sökleverantörer och ta bort oönskade sökmotorer från listan.
  • För Google Chrome klicka på ikonen med tre horisontella streck -> Inställningar -> Hantera Sökleverantörer -> välj en ny sökmotor som din förvalda sökmotor -> klicka på X bredvid de oönskade sökmotorerna för att ta bort dem.
  • För Mozilla Firefox, klicka på ikonen med förstoringsglaset nära sökfältet, klicka på Hantera Sökmotorer. Ta bort oönskade sökmotorer från listan av sökleverantörer genom att markera dem och klicka på Ta bort.
 5. Om du i det första steget inte scannade din dator med Spyhunter, rekommenderas det att köra en full scanning av systemet efter att alla dessa steg har genomförts. Det kommer att garantera att allt som är kvar av “Save as Deal Finder” kommer tas bort samt virus som kan ha infekterat ditt system under tiden detta PUP var aktivt.

Automatisk Save as Deal Finder verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Save As Deal Finder och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure 

Liknande bilder

 
related image #1 from Save as Deal Finder
     
 

Om författaren

 
mars 2, 2014 20:09, mars 2, 2014 21:13
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *