RocketSale - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Reklamprogram
 

RocketSale bör fungera som en användbar applikation som skall hjälpa dig att spara både tid och pengar då du handlar på Internet. Dock är detta inte sant. Tvärtom så kan du förlora både din tid och pengar tack vare denna applikation.

Det är officiellt listat som ett reklamprogram då det visas olika reklamer på din dators alla sökmotorer då det väl installerats. Dessa reklamer är inte bara störande, dessutom så är de skadliga och är därav en anledning till att inte behålla RocketSale installerad på din dator. Om du nyligen har upptäckt att din dator har infekterats med detta skadeprogram och du inte vet hur man blir av med det så har du hamnat helt rätt. I den här artikeln kommer vi ge dig fulla instruktioner om hur man eliminerar infektionen både manuellt samt automatiskt, allt du behöver göra är att välja vilken metod som passar dig bäst.

Om detta är första gången du försöker ta bort en internetbaserad infektion så rekommenderas det automatiska alternativet. Det ta mycket mindre tid. Ladda ned ett pålitligt anti-skadeprogram som t.ex. Reimage, SpyHunter eller Malwarebytes och genomsök din dator fullt ut. Det kommer att automatiskt hitta samt eliminera hotet på bara några få sekunder. Dessutom så skyddar det din dator framåt i tiden mot liknande infektioner, så det är värt att ha det installerat. Du kan även använda ett eget valt anti-skadeprogram med.

Om du av någon anledning inte vill installera något ytterligare säkerhetsprogram som ett anti-skadeprogram så kan du ta bort RocketSale manuellt med. För att hjälpa dig igenom denna komplicerade process så har vi skapat steg-för-steg instruktioner om hur man tar bort RocketSale manuellt. Skrolla ned till slutet av den här artikeln och ta en titt på dessa. Om du lyckas följa alla stegen korrekt så kommer du kunna eliminera RocketSale helt på egen hand. Dock bör du känna till att även om du lyckas ta bort RocketSale manuellt så är det ändå rekommenderat att genomsöka datorn med ett bra anti-skadeprogram efteråt då RocketSale kan infiltrera in andra virus som din dator behöver bli av med.

Om du har några frågor som relaterar till det här ämnet så kan du ställa dessa i kommentarsfältet nedan. Om du vill lära dig mer om de specifika egenskaperna av RocketSale, var då god och fortsätt läs artikeln.

Om reklamprogrammet RocketSale

Även fast det beskrivs som en användbar applikation som skall hjälpa dig att spara både tid och pengar då du handlar på Internet genom att ge dig olika kuponger och erbjudanden så är detta inte sant. Problemet är att alla dessa erbjudanden kommer i väldigt irriterande fomer av reklam som t.ex. popups, pop-under, textreklam, banderoller eller textannonsering (contextual advertisment). En ny flik eller ett nytt fönster med reklam kan öppnas närsom dessutom.

Oftast så visas reklamerna från RocketSale på internethandelssidor som t.ex. Ebay eller Amaon och erbjuder dig att köpa särskilda varor till attraktiva priser. Fall inte för detta trick då erbjudandena oftast är falska och endast ett knep för att fånga din uppmärksamhet och få dig att klicka på dessa reklamer. Detta är huvudmålet av RocketSale då de får betalt för varje klickning du utför.

Reklamprogrammet RocketSale spridningsmetoder

RocketSale sprids på samma sätt som de flesta andra skadeprogram av den typen, genom att packeteras in i andra gratisprogram som kan laddas ned från Internet. Därför är det väldigt viktigt att du håller ett vakande öga under installtionen av gratisprogrammen.

Hoppa aldrig över några steg (klicka inte bara ”nästa” eller ”acceptera” innan du läst all information) och håll alltid utkik efter tillägg samt avancerade tillval om det går. Läsa igenom alla villkoren anses också vara klokt. Om du lägger märke till något tillägg som du inte känner till och som installeras bredvid, tillåt då inte installationen att slutföras då det kan vara RocketSale eller ett annat skadeprogram som du inte vill se installerad på din dator.Automatisk RocketSale verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som RocketSale och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuell borttagning av RocketSale reklamer

Du tar bort RocketSale genom att använda Windows Kontrollpanel

Många kapnings- och reklamprogram som RocketSale installerar komponenter i form av Windowsprogram och annan mjukvara. Denna del av reklamvaran kan tas bort från Kontrollpanelen. För att få tillgång till den, gör följande.

 • Gå till Start->Kontrollpanelen (äldre windowsmodeller) eller tryck på Windowsknappen -> Sök och skriv Kontrollpanelen (Windows 8);
  Control panel
 • Välj Avinstallera Program;
  Programs and features
 • Gå igenom programlistan och välj program relaterad till RocketSale .
  Remove toolbars
 • Tryck på knappen Avinstallera.
  Uninstall
 • I många fall så är Antimalwareprogram bättre på att upptäcka ”parasitfiler” relaterade till reklamvaran och därför rekommenderar jag att man installerar Reimage eller Spyhunter för att identifiera andra program som kan vara en del av infektionen på datorn.
  Scan with spyhunter

Denna metod kommer inte att ta bort samtliga webbläsartillägg och verktygsfält, så fortsätt därför till den andra delen av vår borttagningsguide.

Att ta bort RocketSale från dina webbläsare

  Top Avlägsna skadligt innehåll från Internet Explorer

 • Tryck på Kugghjulet->Hantera tillägg.
  Add-on
 • Gå igenom Verktyg och Tillägg. Ta bort allting relaterat till RocketSale och andra innehåll som inte är skapta av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle or Adobe.
  Disable add-ons
 • Stäng ned inställningar.

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till RocketSale, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Tryck på Kugghjulet->Inställningar.
  Internet options
 • Välj Avancerat fliken och klicka på Återställ knappen.
  Reset settings
 • Välj “Radera personliga inställningar rutan och klicka på Återställ.
  Reset approve
 • Klicka på Stäng knappen vid bekräftelse fönstret och stäng sedan ned din sökmotor.
  Reset

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

  Top Avlägsna RocketSale från Chrome

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hornet på Google Chrome. Välj Inställningar.
  Open settings
 • Klicka på Hantera tillägg vid vänstra menyfältet.
 • Gå igenom tilläggs-listan och ta bort program du inte behöver. Speciellt de med relaterande namn till RocketSale. Klicka på papperskorgen bredvid RocketSale eller andra tillägg du vill ta bort.
  Remove extensions
 • Tryck på Ta bort knappen vid bekräftelse fönstret.
  Remove approve
 • Om du är osäker så kan du inaktivera dessa tillfälligt.
  Disable extension
 • Starta om Chrome.

(Ytterliggare åtgärd) Återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till RocketSale, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på Google Chrome’s meny knapp (de tre horisontella linjerna) och välj Inställningar.
  Open settings
 • Skrolla ned till slutet av sidan och klicka på Återställ inställningar knappen.
  Reset settings
 • Klicka på Återställ knappen vid bekräftelse fönstret.
  Reset approve

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

  Top Avlägsna RocketSale från Firefox

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hornet på Mozilla Firefox och välj Tillägg ikonen (eller håll in och tryck Ctrl+Shift+A på ditt tangentbord).
  Select add-on
 • Gå igenom Tillägg samt Insticksmoduler, avlägsna allt relaterat till RocketSale och andra innehåll du inte känner till. Om du inte känner till tillägget och det inte är skapat av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe så behöver du troligen inte detta.
  Remove add-on

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till RocketSale, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hörnet av Mozilla Firefox. Klicka på Hjälp knappen (frågetecknet).
  Help button
 • Välj “Starta om utan tillägg” i hjälpmenyn.
  Troubleshooting
 • Vid omstart, klicka på “Återställ”.
  Refresh firefox
 • Detta resulterar i att Mozilla startas om och alla ursprungsinställningar återkommer. Läs dock instruktionerna noga då önskat innehåll kan försvinna.
  Refresh firefox approve

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

Hur man tar bort RocketSale från Microsoft Edge:  Top

OBS: engelsk version av Microsoft Edge Återställa inställningarna på Microsoft Edge (metod 1)
 • Öppna Microsoft Edge och klicka på ”More actions” knappen (tre punkter i övre högra hörnet av skärmen), välj sedan ”setting” för inställningarna.
  Open settings
 • I fönstret med inställningarna väljer du sedan ”Choose what to clear” knappen för att välja vad som skall bort.
  Choose clear
 • Välj allt du vill ta bort och tryck på ”Clear” för att bekräfta borttagningen.
  Clear browsing data
 • Högerklicka på Start och välj enhetshanteraren.
  Open task manager
 • I processer-fliken, högerklicka på Microsoft Edge och välj Detaljer.
  Go to details
 • Inne i Detaljer, leta efter poster kallade Microsoft Edge, högerklicka på dom och välj ”end task” för att avsluta processen.
  End Edge task
Om denna metod inte fungerade för dig så kan du följa de avancerade stegen nedan. Se till att du backar upp din data innan du slutför dessa steg. Återställa inställnignarna på Microsoft Edge (metod 2)
 • Ta dig till följande mapp: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Välj alla poster i denna mapp, högerklicka på dom och välj radera.
  Delete files
 • Klicka på startknappen och skriv in ”windows power”. Högerklicka på Windows PowerShell och välj ”kör som administrator”.
  Open powershell
 • Som administrator: Windows PowerShell fönster kommer att visas på skärmen, skriv in detta efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 och tryck sedan på enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Efter att du har slutfört dessa steg bör RocketSale ha eliminerats från din webbläsare Microsoft Edge.

  Top Avlägsna RocketSale från Safari (Mac OS X)

 • Klicka på Safari menyn.
 • Välj Preferenser.
  Open preferences
 • Klicka på Tillägg fliken.
 • Klicka på Avinstallera knappen intill RocketSale. Ta bort allt suspekta innehåll du finner. Om du är osäker på om du behöver tillägget eller inte så kan du enkelt klicka på Aktivera rutan för att tillfälligt inaktivera dessa.
  Extensions
 • Starta om Safari.

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till RocketSale, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på Safari menyn vid det övre vänstra hörnet. Välj återställ Safari.
  Choose reset
 • Välj vilka val du vill återställa (oftast är alla förvalda redan) och klicka på återställ knappen.

  Reset

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

Manuell borttagning av RocketSale

 
Processer:
       
 

Om författaren

 
september 23, 2015 11:44, september 23, 2015 11:44
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *