Rocket Deal - Hur Tar Man Bort?

-  0
Type: Reklamprogram
 

Rocket Deal är klassificierad som ett reklamprogram eftersom det visar flertalet olika reklamer på användarens sökmotorer. Dessa reklamer är inte bara irriterande utan dessutom skadliga. Du kan möta några riktigt allvarliga hot mot internetsäkerheten tack vare denna applikation, därav bör du ta bort det så fort som möjligt. Om din dator är infekterad med Rocket Deal men du inte vet hur man tar bort det så har du kommit helt rätt.

Rocket Deal reklamprogram kan tas bort antingen manuellt eller automatiskt. Om du inte har någon tidigare erfarenhet av att ta bort internetinfektioner så rekommenderar vi dig att göra detta automatiskt. Det är mycket enklare samt snabbare. Ladda ned ett pålitligt anti-skadeprogram som t.ex. Reimage, SpyHunter eller StopZilla och genomsök datorn med det. Det komemr automatiskt hitta samt ta bort hoten så du inte behöver vara orolig längre. Dessutom skyddar det din dator framåt i tiden, så det är värt att ha en sådan applikation till hands. Du kan välja ett eget anti-skadeprogram med såklart.

Ifall du vill eliminera Rocket Deal manuellt så skrolla ned till slutet av artikeln, där finns steg-för-steg instruktioner om hur man ta bort detta manuellt. Ta bort infektionen manuellt är en komplicerad process och det är därför vi skapat dessa instruktioner för dig. Följ alla stegen noga så kommer du kunna ta bort denna dryga reklamprogram.

Om du har några frågor relaterande detta så var god ställ dessa i kommentarsfältet nedan så ska vi göra vårt bästa för att besvara dessa. Ifall du vill veta mer om Rocket Deal reklamprogram så var god fortsätt läs.

Om Rocket Deal reklamprogram

Även fast det beskrivs som en användbar applikation som kan hjälpa idg spara både tid och pengar när du handlar på internethandelssidor genom att ge dig olika länkar, kuponger samt erbjudanden, så är dett inte sant. Alla dessa kommersiella erbjudanden dyker upp i irriterande format som internetreklam. Dessa reklamer kan visas som pop-ups (reklamrutor som dyker upp på måfå), pop-under (som föregående fast reklamen lägger sig i aktivitetsfältet), textreklam samt reklampelare. En ny flik eller fönster kan också dyka upp med reklam på din sökmotor helt på måfå. Rocket Deal kan dessutom försöka att immitera ett prisgemförelse-verktyg med.

Oftast visas reklamerna från Rocket Deal reklamprogram på internethandelssidor som t.ex. Ebay eller Amazon och erbjuder dig att handla olika varor till bättre priser. Dessa erbjudanden kan se väldigt lockande ut men fall inte för detta trick, de är oftast falska och endast ett trick för att fånga din nyfikenhet och få dig att klicka på dessa.

Vi rekommenderar dig att inte klicka på dessa reklamer eftersom om du gör det så kommer du direkt att bli omdirigerad till en annan hemsida som kan vara ägd av kriminella inom internetvärlden som te.x. kapare eller bedragare. Genom detta sätt kan din dator bli infekterad samt ifall du försöker köpa något, bli bedragen på dina pengar.

Detta reklamprogram är som ett reklamnätverk utvecklat specifikt för kriminella inom internetvärlden. Dessa kan inte sponsra sina tjänster på legitima reklamförande nätverk så de använder reklamprogram som dessa för att driva in trafik till deras hemsidor. Detta sagt så om du har Rocket Deal reklamprogram installerad på din dator så kan kriminella inom internetvärlden nå dig dagligen via din sökmotor, detta är riktigt farligt. Du bör ta bort denna potentiellt oönskade programvara och hålla din dator säker.

Verktyget fungerar som ett tillägg till sökmotorer och kan läggas till hos alla de mest populära sökmotorerna som t.ex. Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox och även Safari. Det är dock möjligt att märka av denna infektion då den väl installerats på din dator genom att Rocket Deal reklamerna oftast är märkta med ”Ads by Rocket Deal” eller ”Brought to you by Rocket Deal”. Så har du märkt av något av detta på någon av dina sökmotorer så är du garanterat infekterad och bör ta itu med detta problemet.

Och detta är inte alla oönskade egenskaper Rocket Deal har. Väl installerad så samlar den dessutom in information som är personlig som t.ex. internethistorik, internetsökningar, mest besökta hemsidor eller även din IP-address samt Email-address. Denna information används sedan för marknadsföring, tredjeparter formar om sina reklamer med informationen hämtad för att göra dessa mer relevanta samt se mer attraktiva ut för just dig så chanserna ökar att just du klickar på dessa. Detta är huvudmålet av Rocket Deal då dess skapare får betalt för varje klick du utför. De genererar internettrafik samt samlar in potentiella köpare.

Rocket Deal reklamprogram spridningsmetoder

Rocket Deal sprids som de flesta andra reklamprogram genom att vara packeterad med andra applikationer som kan laddas ned från Internet. T.ex. om du laddar ned samt installerar en applikation från en opålitlig hemsida så finns det en risk att Rocket Deal installeras samtidigt utan att du vet om detta. Det vore bäst att inte ladda ned något program från opålitliga källor överhuvudtaget, fast ibland har du inget val. Var väldigt försiktig isåfall under installationen av ett gratisprogram och håll alltid datorn skyddad med ett pålitligt anti-skadeprogram.

Under installationen, håll utkik efter tillägg samt avancerade tillval om det finns, hoppa inte över några steg genom att endast klicka ”nästa” som standard. Läs all information först. Detta låter dig se alla valbara möjligheter och ha kontroll över situationen. Läsa igenom villkoren är också rekommenderat. Stressa inte då informationen som anses vara viktig kan vara väldigt otydlig och du vill inte missa detta. Leta efter olika förklickade bockar som redan klickats i åt dig. Om du märker av att något tillägg som du inte känner till är påväg att installeras bredvid så tillåt inte detta då det kan vara Rocket Deal eller ett annat skadeprogram.Automatisk Rocket Deal verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Rocket Deal och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Hur man blir av med Rocket Deal reklamprogram

Du tar bort Rocket Deal genom att använda Windows Kontrollpanel

Många kapnings- och reklamprogram som Rocket Deal installerar komponenter i form av Windowsprogram och annan mjukvara. Denna del av reklamvaran kan tas bort från Kontrollpanelen. För att få tillgång till den, gör följande.

 • Gå till Start->Kontrollpanelen (äldre windowsmodeller) eller tryck på Windowsknappen -> Sök och skriv Kontrollpanelen (Windows 8);
  Control panel
 • Välj Avinstallera Program;
  Programs and features
 • Gå igenom programlistan och välj program relaterad till Rocket Deal and related parasites like Deal Dropper popup , Rocket-find.com virus , Save as Deal Finder , Ads by Surf Slide .
  Remove toolbars
 • Tryck på knappen Avinstallera.
  Uninstall
 • I många fall så är Antimalwareprogram bättre på att upptäcka ”parasitfiler” relaterade till reklamvaran och därför rekommenderar jag att man installerar Reimage eller Spyhunter för att identifiera andra program som kan vara en del av infektionen på datorn.
  Scan with spyhunter

Denna metod kommer inte att ta bort samtliga webbläsartillägg och verktygsfält, så fortsätt därför till den andra delen av vår borttagningsguide.

Att ta bort Rocket Deal från dina webbläsare

  Top Avlägsna skadligt innehåll från Internet Explorer

 • Tryck på Kugghjulet->Hantera tillägg.
  Add-on
 • Gå igenom Verktyg och Tillägg. Ta bort allting relaterat till Rocket Deal och andra innehåll som inte är skapta av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle or Adobe.
  Disable add-ons
 • Stäng ned inställningar.

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Rocket Deal, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Tryck på Kugghjulet->Inställningar.
  Internet options
 • Välj Avancerat fliken och klicka på Återställ knappen.
  Reset settings
 • Välj “Radera personliga inställningar rutan och klicka på Återställ.
  Reset approve
 • Klicka på Stäng knappen vid bekräftelse fönstret och stäng sedan ned din sökmotor.
  Reset

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

  Top Avlägsna Rocket Deal från Chrome

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hornet på Google Chrome. Välj Inställningar.
  Open settings
 • Klicka på Hantera tillägg vid vänstra menyfältet.
 • Gå igenom tilläggs-listan och ta bort program du inte behöver. Speciellt de med relaterande namn till Rocket Deal. Klicka på papperskorgen bredvid Rocket Deal eller andra tillägg du vill ta bort.
  Remove extensions
 • Tryck på Ta bort knappen vid bekräftelse fönstret.
  Remove approve
 • Om du är osäker så kan du inaktivera dessa tillfälligt.
  Disable extension
 • Starta om Chrome.

(Ytterliggare åtgärd) Återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Rocket Deal, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på Google Chrome’s meny knapp (de tre horisontella linjerna) och välj Inställningar.
  Open settings
 • Skrolla ned till slutet av sidan och klicka på Återställ inställningar knappen.
  Reset settings
 • Klicka på Återställ knappen vid bekräftelse fönstret.
  Reset approve

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

  Top Avlägsna Rocket Deal från Firefox

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hornet på Mozilla Firefox och välj Tillägg ikonen (eller håll in och tryck Ctrl+Shift+A på ditt tangentbord).
  Select add-on
 • Gå igenom Tillägg samt Insticksmoduler, avlägsna allt relaterat till Rocket Deal och andra innehåll du inte känner till. Om du inte känner till tillägget och det inte är skapat av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe så behöver du troligen inte detta.
  Remove add-on

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Rocket Deal, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hörnet av Mozilla Firefox. Klicka på Hjälp knappen (frågetecknet).
  Help button
 • Välj “Starta om utan tillägg” i hjälpmenyn.
  Troubleshooting
 • Vid omstart, klicka på “Återställ”.
  Refresh firefox
 • Detta resulterar i att Mozilla startas om och alla ursprungsinställningar återkommer. Läs dock instruktionerna noga då önskat innehåll kan försvinna.
  Refresh firefox approve

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

Hur man tar bort Rocket Deal från Microsoft Edge:  Top

OBS: engelsk version av Microsoft Edge
 • Öppna Microsoft Edge och klicka på ”More actions” knappen (tre punkter i övre högra hörnet av skärmen), välj sedan ”setting” för inställningarna.
  Open settings
 • I fönstret med inställningarna väljer du sedan ”Choose what to clear” knappen för att välja vad som skall bort.
  Choose clear
 • Välj allt du vill ta bort och tryck på ”Clear” för att bekräfta borttagningen.
  Clear browsing data
 • Högerklicka på Start och välj enhetshanteraren.
  Open task manager
 • I processer-fliken, högerklicka på Microsoft Edge och välj Detaljer.
  Go to details
 • Inne i Detaljer, leta efter poster kallade Microsoft Edge, högerklicka på dom och välj ”end task” för att avsluta processen.
  End Edge task
Om denna metod inte fungerade för dig så kan du följa de avancerade stegen nedan. Se till att du backar upp din data innan du slutför dessa steg.  

  Top Avlägsna Rocket Deal från Safari (Mac OS X)

 • Klicka på Safari menyn.
 • Välj Preferenser.
  Open preferences
 • Klicka på Tillägg fliken.
 • Klicka på Avinstallera knappen intill Rocket Deal. Ta bort allt suspekta innehåll du finner. Om du är osäker på om du behöver tillägget eller inte så kan du enkelt klicka på Aktivera rutan för att tillfälligt inaktivera dessa.
  Extensions
 • Starta om Safari.

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Rocket Deal, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på Safari menyn vid det övre vänstra hörnet. Välj återställ Safari.
  Choose reset
 • Välj vilka val du vill återställa (oftast är alla förvalda redan) och klicka på återställ knappen.

  Reset

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

       
 

Om författaren

 
februari 13, 2015 09:54, februari 13, 2015 09:54
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *