RightCoupon Ads - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Reklamprogram
 

RightCoupon är ett webbläsartillägg som visar massor av annonser när du surfar på Internet och den stör dig när du surfar. Även om den inte är ett virus är den ett ganska påträngande program. I de flesta fall läggs RightCoupon till i webbläsaren när användaren installerar ett kostnadsfritt program som inte tydligt nämner bunten. Det är därför de flesta användare inte har någon aning om varför de ser dessa annonser och de skyller till och med på virus.

Då RightCoupon lovar de bästa erbjudandena och kupongerna, kan användare som gillar att handla på nätet tycka att den är väldigt användbar. Dock borde du veta att skaparna av programmet faktiskt tjänar pengar på varje klick som annonsen får. Detta kallas för affiliate marknadsföring och även om det är ett lagligt sätt att marknadsföra på, ska du ha i åtanke att RightCoupon installeras utan användarens medgivande, det gör den till ett potentiellt oönskat program.

Ännu en målsättning med det här annonsprogrammet är att spionera på användarens surfvanor, såsom din historik och sökförfrågningar. Den här informationen används för att förbättra relevansen av Ads by RightCoupon och andra marknads relaterade syften. Slutligen är den en väldigt irriterande applikation som slösar din tid och stör ditt surfande. 

Det är högst rekommenderat att ta bort RightCoupon från din dator så fort du upptäckt dess annonser på din webbläsare. Först måste du avinstallera den från listan Program i Kontrollpanelen och återställa dina webbläsarinställningar. Nedanför kan du hitta detaljerade instruktioner på hur du tar bort RightCoupon. Beroende på vilken webbläsare som det rör sig om, välj den som passar dig.

Instruktioner för manuell borttagning av RightCoupon Ads

Använda Kontrollpanelen för att ta bort RightCoupon Ads komponenter och installerare

 1. Gå till Kontrollpanelen. På Windows XP/Vista/7. Start -> Kontrollpanelen, Lägg till/Ta bort Program. På Windows 8 ange Kontrollpanelen i sökfältet. I både fallen kan du bli tvungen att bekräfta att du är administratören på din PC.

 2. Leta efter RightCoupon och/eller andra relaterade program i programlistan. Jag rekommenderar att ta bort Yontoo, Webcake eller något som är relaterat till ”savings” eller ”coupon”. Scanning med anti-sabotageprogram som Spyhunter eller Stopzilla kan ge en bra bild av vilka program du också borde ta bort därifrån.

 3. Stäng Kontrollpanelen

Ta bort RightCoupon Ads från Internet Explorer

 1. Klicka på ikonen med skiftnyckeln -> Hantera Tillägg

 2. Gå igenom Verktygsfält och tillägg. Ta bort allt som är relaterat till RightCoupon och andra tillägg som du inte känner till och som inte är gjorda av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.

 3. Stäng fönstret.

Ta bort RightCoupon Ads från Firefox

 1. Skriv about:addons i adressfältet

 2. Gå igenom listan med Tillägg och Insticksmoduler, ta bort allt som är relaterat till RightCoupon Ads och som du inte känner igen. Om du inte känner till tillägget och den inte är gjord av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe behöver du den förmodligen inte.

 3. Alternativt: Ställ om Firefox: För detta behöver du gå till Firefox-> Hjälp (Hjälp finns i menyn för OSX användare) -> Felsökningsinformation. Sedan Återställ Firefox.

Ta bort RightCoupon Ads från Chrome

 1. Ange chrome://extensions i adressfältet.

 2. Gå igenom tilläggslistan och ta bort program som är relaterade till RightCoupon. Om du är osäker kan du också tillfälligt inaktivera dem.

 3. Starta om Chrome.

 4. Alternativt, kan du ange chrome://settings i adressfältet, välj Visa Avancerade Inställningar, scrolla ner till slutet av listan och tryck på Återställ Webbläsarinställningar.

Automatisk RightCoupon Ads verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som RightCoupon Ads och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure 

Liknande bilder

 
related image #1 from RightCoupon Ads
     
 

Om författaren

 
april 28, 2014 11:16, april 28, 2014 11:16
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *