Redshitline Ransomware - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Ransomwares
Andra namn: Redshitline@india.com virus
 

Redshitline Ransomware viruset, även känd som redshitline@india.com viruset, är en farlig datainfektion. Du kan se på namnet att viruset klassas som ett ransomware, det betyder att det kommer låsa filer som finns lagrade på datorn och begära en lösensumma för att återfå dom. Det värsta med detta ransomware är att även om du tar bort det från datorn så kommer de krypterade filerna fortfarande hållas låsta. Dock är det väldigt viktigt att eliminera Redshitline Ransomware viruset från datorn, då det kan infiltrera in andra skadeprogram till din dator och orsaka andra IT-säkerhetsproblem.

Det är väldigt komplicerat, eller t.o.m. omöjligt att eliminera Redshitline Ransomware viruset om du inte är en programmerare eller en avancerat IT-säkerhetsexpert, och av den anledningen kommer du behöva hjälp från ett anti-skadeprogram. Vänligen notera att antivirus program kan vara hjälplösa i detta fallet, och du behöve ett kraftfullt anti-skadeprogram som t.ex. Reimage, SpyHunter eller Malwarebytes. Ladda enkelt ned en av dessa och genomsök datorn med det. En av dessa bör hitta samt eliminera Redshitline Ransomware viruset omgående. Om din dator redan är infekterad med andra skadeprogram så bör det hitta och eliminera dessa med. Du kan självklart använda ett eget valt anti-skadeprogram.

Om du vill lära dig mer om de specifika egenskaperna av Redshitline Ransomware viruset, samt hur man kan återfå sina krypterade filer, vänligen fortsätt läs artikeln.

Om Redshitline Ransomware viruset

Viruset är väldigt knepig eftersom du inte kan uppmärksamma det direkt. När det väl tagit sig in i datorn så visar det inget uppenbart tecken på det, endast snäppet slöare dator och att en del program inte går att öppna. Redshitline Ransomware viruset genomsöker datorn efter filer som det kan kryptera. Sedan krypterar det olika personliga filer och lägger till en adds .redshitline@india.com.xtbl filändelse till dessa filer, så du kan du varken öppna eller använda dom på något sätt. Och endast då (när det redan är försent) kommer du se ett meddelande på din skrivbordsbakgrund som säger ”Warning, your files and documents on PC are locked. If you want to reset this operation, send one locked file to this email: redshitline@india.com”.

Som du kan se så erbjuder Redshitline Ransomware viruset att du skickar en fil så de kan låsa upp den och skicka tillbaka till dig som bevis att det finns en möjlighet att dekryptera de krypterade filerna. Vill du dock låsa upp alla dina filer så begär de av dig att du betalar en lösensumma i Bitcoins.

Det finns två anledningar till varför du inte bör betala lösensumman. Först och främst så stöttar du kriminella inom internetvärlden genom att betala, och på så sätt blir dom starkare. Den andra anledningen är att det inte finns några garantier för att dina filer blir upplåsta trotts betalning av lösensumma, du kan aldrig lita på kriminella inom internetvärlden.

Det finns dock ett alternativ att återfå de krypterade filerna, men det kräver att du har en giltig kopia av din hårddisk. Om du har det, utför då enkelt en systemåterställning till ett tidigare datum. Här finner du instruktioner om hur du gör det: https://www.2-viruses.com/how-to-do-a-system-restore.

Vänligen följ våra detaljerade instruktioner angivna nedan för att fullständigt ta bort Redshitline Ransomware viruset från din dator.Automatisk Redshitline Ransomware verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Redshitline Ransomware och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Hur du tar bort Redshitline Ransomware genom systemåterställning:

Starta om din dator i Felsäkert Läge med Kommandotolken


För Windows 7/ Vista/ XP
 • Start -> Stäng av -> Starta om -> OK.
 • Tryck på F8 upprepade gånger tills uppstartsalternativen visas.
 • Välj Felsäkert Läge med Kommandotolken. Windows 7 enter safe mode

För Windows 8/ 10
 • Tryck på Av/ På ikonen vid Windows inloggningssida. Tryck och håll sedan ned Shift knappen medans du klickar på Starta om. Windows 8-10 restart to safe mode
 • Välj Felsök -> Avancerade alternativ -> Startinställningar -> Starta om.
 • När det laddas upp, välj Aktivera Felsäkert Läge med Kommandotolken från listan med uppstartsalternativen.Windows 8-10 enter safe mode

Återställ systemfiler och inställningar.
 • När Kommandotolken laddar, skriv in CD Restore och tryck Enter.
 • Skriv sedan in Rstrui.exe och tryck Enter igen. CMD commands
 • Klicka på "nästa" i fönstret som visas. Restore point img1
 • Välj en av Återställningarna som finns tillgängliga innan Redshitline@india.com virus infiltrerade datorn och klicka sedan på "nästa". Restore point img2
 • För att starta systemåtersällning, klicka "Ja". Restore point img3

2. Total borttagning av Redshitline Ransomware

Efter återställningen av din dator så rekommenderas det att genomsöka datorn med ett anti-skadeprogram som t.ex. Reimage, Spyhunter och ta bort alla skadliga filer som relaterar till Redshitline@india.com virus.


3. Återställ Redshitline Ransomware påverkade filer med hjälp av Shadow Volume kopior

Om du inte använder dig av Systemåterställning med ditt operativsystem så finns det en chans att använda sig av så kallade Shadow Copy Snapshots. De lagrar kopior av dina filer till den tid då dessa skapades. Oftast försöker Redshitline@india.com virus radera alla möjliga Shadow Volume kopior, så den här metoden fungerar inte på alla datorer. Dock kan skadan misslyckas.

Shadow Volume kopior finns endast tillgängliga på Windows XP Service Pack 2, Windows Vista, Windows 7 och Windows 8. Det finns två sätt att återfå dina filer via Shadow Volume kopior på. Du kan använda Windows egna tidigare versioner, eller Shadow Explorer.

a) Windows egna tidigare versioner

Högerklicka på en krypterad fil och välj Egenskaper ->Tidigare versioner. Nu ser du alla möjliga kopior av den specifika filen och tiden då den lagrades i en Shadow Volume kopia. Välj en version av filen du vill återfå och klicka på Kopiera om du vill spara den till en egen vald plats, eller så återställer du ifall du vill byta ut den nuvarande krypterade filen. Om du vill se innehållet av filen klickar du bara på "öppna".
Previous version

b) Shadow Explorer

Det är ett program som kan hittas på Internet gratis. Du kan ladda ned antingen en full eller en portabel version av Shadow Explorer. Öppna programmet. Vid vänsta hörnet högst upp väljer du enhet som filen du letar efter är lagrad. Du kommer att kunna se alla mappar på den enheten. För att återfå en hel mapp så högerklickar du på den och väljer "exportera". Välj sedan vart du vill ha den lagrad. Shadow explorer

OBS: I många fall så är det omöjligt att återställa datafiler som har påverkats av ett modernt Ransomware. Av den anledningen rekommenderar vi ett vettigt Moln-program för att ha en backup ifall att. Vi rekommenderar att du tar en titt på Carbonite, BackBlaze, CrashPlan eller Mozy Home.

 

Redshitline Ransomware skärmdumpar

 
     
 

Om författaren

 
april 18, 2016 09:41, april 18, 2016 09:41
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *