Re-Markit - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Reklamprogram
 

Re-Markit bör inte vara installerad på din dator ifall du inte vill stöta på några allvarliga internetrelaterade säkerhetsproblem. Detta reklamprogram är inte skadligt i sig självt, sålänge som du inte klickar på några reklamer som visas av det. Dock kan detta vara svårt då dessa reklamer oftast täcker hela ytan av skärmen, så det kan ske av misstag.

För att eliminera Re-Markit snabbt och enkelt så bör du skaffa dig själv ett hyggligt anti-skadeprogram som t.ex. Reimage, SpyHunter eller Malwarebytes. Genomsök enkelt datorn med ett av dessa program och det bör hitta samt eliminera viruset på bara några få ögonblick. Dessutom så skyddar det din dator framåt i tiden mot liknande infektioner, så det är värt att ha det installerat. Du kan självklart använda dig av ett eget valt anti-skadeprogram med.

Om du föredrar att göra detta manuellt så kan du skrolla ned till slutet av artikeln och ta en titt på våra steg-för-steg instruktioner om hur man tar bort Re-Markit manuellt. Vi har utvecklat dessa för att hjälpa dig igenom denna komplicerade process. Allt du behöver göra är att följa alla stegen korrekt så kommer viruset vara borta.

För att lära dig mer om de specifika egenskaperna av Re-Markit, fortsätt då läs artikeln. Om du har några frågor som relaterar till det här ämnet så kan du ställa dessa i kommentarsfältet nedan, vi kommer att göra vårt yttersta för att bistå med hjälp.

Om reklamprogrammet Re-Markit

Som vi redan nämnt tidigare så är Re-Markit listat som ett reklamprogram. Väl inne i datorn så kommer det överflöda dina sökmotorer med reklam i alla dess former, exempelvis som popups, pop-under, textreklam, banderoller och textannonsering (contextual advertisment). En ny flik eller ett nytt fönster med reklam kan även öppnas slumpmässigt.

Oftast dyker reklamerna av Re-Markit upp på internethandelssidor som t.ex. eBay eller Amazon. Du kommer att erbjudas att köpa specifika produkter eller tjänster till väldigt attraktiva priser. Fall inte för detta trick då dessa erbjudanden oftast är falska och endast ett knep för att fånga din uppmärksamhet och få dig att klicka på dessa reklamer. Detta rekommenderar vi inte att du gör.

Om du klickar på några reklamer som visas av Re-Markit så kommer du att omgående bli omdirigerad till en annan hemsida som kan vara ägd av olika kriminella inom internetvärlden, exempelvis kapare eller bedragare. På så sätt kan din dator bli infekterad med andra virus, eller om du handlar något hos dessa så kan du bli bedragen på dina pengar.

Re-Markit är som ett reklamnätverk för kriminella inom internetvärlden. Eftersom dessa är blockerade från legitima reklamnätverk så använder de reklamprogram som dessa för att stötta deras hemsidor och driva in trafik till dom. Med detta sagt, om du har Re-Markit installerat på datorn så kan olika kapare och bedragare nå dig direkt via dina sökmotorer, och detta är väldigt farligt.

Reklamprogrammet Re-Markit spridningsmetoder

Re-Markit sprids på samma sätt som de flesta andra reklamprogram, genom att packeteras in i olika gratisprogram som kan laddas ned från Internet. Exempelvis om du skulle ladda ned och installera någon PDF skapare eller nedladdingsverktyg så finns det en risk att Re-Markit laddas ned och installeras bredvid utan att du vet om detta. Så vill du undvika det så bör du hålla ett vakande öga under installationen av gratisprogrammen och alltid hålla din dator säkrad med ett anti-skadeprogram.Automatisk Re-Markit verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Re-Markit och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuell borttagning av Re-Markit reklamer

Du tar bort Re-Markit genom att använda Windows Kontrollpanel

Många kapnings- och reklamprogram som Re-Markit installerar komponenter i form av Windowsprogram och annan mjukvara. Denna del av reklamvaran kan tas bort från Kontrollpanelen. För att få tillgång till den, gör följande.

 • Gå till Start->Kontrollpanelen (äldre windowsmodeller) eller tryck på Windowsknappen -> Sök och skriv Kontrollpanelen (Windows 8);
  Control panel
 • Välj Avinstallera Program;
  Programs and features
 • Gå igenom programlistan och välj program relaterad till Re-Markit .
  Remove toolbars
 • Tryck på knappen Avinstallera.
  Uninstall
 • I många fall så är Antimalwareprogram bättre på att upptäcka ”parasitfiler” relaterade till reklamvaran och därför rekommenderar jag att man installerar Reimage eller Spyhunter för att identifiera andra program som kan vara en del av infektionen på datorn.
  Scan with spyhunter

Denna metod kommer inte att ta bort samtliga webbläsartillägg och verktygsfält, så fortsätt därför till den andra delen av vår borttagningsguide.

Att ta bort Re-Markit från dina webbläsare

  Top Avlägsna skadligt innehåll från Internet Explorer

 • Tryck på Kugghjulet->Hantera tillägg.
  Add-on
 • Gå igenom Verktyg och Tillägg. Ta bort allting relaterat till Re-Markit och andra innehåll som inte är skapta av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle or Adobe.
  Disable add-ons
 • Stäng ned inställningar.

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Re-Markit, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Tryck på Kugghjulet->Inställningar.
  Internet options
 • Välj Avancerat fliken och klicka på Återställ knappen.
  Reset settings
 • Välj “Radera personliga inställningar rutan och klicka på Återställ.
  Reset approve
 • Klicka på Stäng knappen vid bekräftelse fönstret och stäng sedan ned din sökmotor.
  Reset

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

  Top Avlägsna Re-Markit från Chrome

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hornet på Google Chrome. Välj Inställningar.
  Open settings
 • Klicka på Hantera tillägg vid vänstra menyfältet.
 • Gå igenom tilläggs-listan och ta bort program du inte behöver. Speciellt de med relaterande namn till Re-Markit. Klicka på papperskorgen bredvid Re-Markit eller andra tillägg du vill ta bort.
  Remove extensions
 • Tryck på Ta bort knappen vid bekräftelse fönstret.
  Remove approve
 • Om du är osäker så kan du inaktivera dessa tillfälligt.
  Disable extension
 • Starta om Chrome.

(Ytterliggare åtgärd) Återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Re-Markit, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på Google Chrome’s meny knapp (de tre horisontella linjerna) och välj Inställningar.
  Open settings
 • Skrolla ned till slutet av sidan och klicka på Återställ inställningar knappen.
  Reset settings
 • Klicka på Återställ knappen vid bekräftelse fönstret.
  Reset approve

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

  Top Avlägsna Re-Markit från Firefox

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hornet på Mozilla Firefox och välj Tillägg ikonen (eller håll in och tryck Ctrl+Shift+A på ditt tangentbord).
  Select add-on
 • Gå igenom Tillägg samt Insticksmoduler, avlägsna allt relaterat till Re-Markit och andra innehåll du inte känner till. Om du inte känner till tillägget och det inte är skapat av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe så behöver du troligen inte detta.
  Remove add-on

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Re-Markit, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hörnet av Mozilla Firefox. Klicka på Hjälp knappen (frågetecknet).
  Help button
 • Välj “Starta om utan tillägg” i hjälpmenyn.
  Troubleshooting
 • Vid omstart, klicka på “Återställ”.
  Refresh firefox
 • Detta resulterar i att Mozilla startas om och alla ursprungsinställningar återkommer. Läs dock instruktionerna noga då önskat innehåll kan försvinna.
  Refresh firefox approve

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

Hur man tar bort Re-Markit från Microsoft Edge:  Top

OBS: engelsk version av Microsoft Edge Återställa inställningarna på Microsoft Edge (metod 1)
 • Öppna Microsoft Edge och klicka på ”More actions” knappen (tre punkter i övre högra hörnet av skärmen), välj sedan ”setting” för inställningarna.
  Open settings
 • I fönstret med inställningarna väljer du sedan ”Choose what to clear” knappen för att välja vad som skall bort.
  Choose clear
 • Välj allt du vill ta bort och tryck på ”Clear” för att bekräfta borttagningen.
  Clear browsing data
 • Högerklicka på Start och välj enhetshanteraren.
  Open task manager
 • I processer-fliken, högerklicka på Microsoft Edge och välj Detaljer.
  Go to details
 • Inne i Detaljer, leta efter poster kallade Microsoft Edge, högerklicka på dom och välj ”end task” för att avsluta processen.
  End Edge task
Om denna metod inte fungerade för dig så kan du följa de avancerade stegen nedan. Se till att du backar upp din data innan du slutför dessa steg. Återställa inställnignarna på Microsoft Edge (metod 2)
 • Ta dig till följande mapp: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Välj alla poster i denna mapp, högerklicka på dom och välj radera.
  Delete files
 • Klicka på startknappen och skriv in ”windows power”. Högerklicka på Windows PowerShell och välj ”kör som administrator”.
  Open powershell
 • Som administrator: Windows PowerShell fönster kommer att visas på skärmen, skriv in detta efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 och tryck sedan på enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Efter att du har slutfört dessa steg bör Re-Markit ha eliminerats från din webbläsare Microsoft Edge.

  Top Avlägsna Re-Markit från Safari (Mac OS X)

 • Klicka på Safari menyn.
 • Välj Preferenser.
  Open preferences
 • Klicka på Tillägg fliken.
 • Klicka på Avinstallera knappen intill Re-Markit. Ta bort allt suspekta innehåll du finner. Om du är osäker på om du behöver tillägget eller inte så kan du enkelt klicka på Aktivera rutan för att tillfälligt inaktivera dessa.
  Extensions
 • Starta om Safari.

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Re-Markit, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på Safari menyn vid det övre vänstra hörnet. Välj återställ Safari.
  Choose reset
 • Välj vilka val du vill återställa (oftast är alla förvalda redan) och klicka på återställ knappen.

  Reset

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

Manuell borttagning av Re-Markit

 
Processer:
       
 

Om författaren

 
januari 19, 2016 11:48, januari 19, 2016 11:48
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *