Rango XP Antivirus 2014 - Hur Tar Man Bort?

 

Rango XP Antivirus 2014 är en väldigt irriterande och farlig applikation och är listad som ett skadligt och oseriöst Antispywareprogram. Även om den beskrivs och framställs som ett användbart verktyg som tar bort spionprogram på din dator och erbjuder skydd mot flera andra infektioner, så är det lögn. Du kommer att tillfrågas att betala för en premiumversion av applikationen för därefter kunna nyttja funktioner som tar bort infektioner. De ”Upptäckta” infektionerna existerar dock inte och du ska absolut inte betala någonting till Rango XP Antivirus 2014.

Rango XP Antivirus 2014 är skadligt och om du har denna applikation på din dator bör du snabbt ta bort den. I slutet av den här artikeln förser vi dig med information och instruktioner för borttagning – vi har utvecklat en borttagningsguide för Rango som går igenom hur du gör, steg för steg. Om du vill veta mer, fortsätt att läsa.

Om Rango XP Antivirus 2014

Rango är ett program som installeras automatiskt på datorer utan användarens medgivande. Det är däremot inte så svårt att upptäcka om din dator är infekterad med Rango eftersom applikationen, när den väl är installerad, kommer att genomföra falska sökningar på ditt system regelbundet. Programmet vill chocka användaren och visar därför upp flertal farliga virus och infektioner i samband med sökresultatet och med en uppmaning att man bör vidta åtgärder. Men för att ens kunna ta bort alla dessa ”infektioner” och ”virus” (som är påhittade) behöver du köpa en premiumversion av programmet. Du bör inte betala någonting, det är pengar i sjön.

Först av allt så är programmet inte alls effektivt. Det kommer inte skydda din dator från infektioner och kostar väldigt mycket jämfört med andra Antispyware-verktyg som du kan få för halva priset. Vidare så är din dator inte ens infekterad med alla påstådda infektioner. Det är ett trick för att skrämma och lura användare till att köpa Rango XP Antivirus 2014, som ett enda alternativ för att lösa problemet.

Dessutom kan Rango infiltrera din dator med andra icke önskvärda applikationer, exempelvis reklamvara eller PUP´s (potentiellt icke önskvärda program). Det innebär att det inte räcker med att ta bort Rango. Du kommer dessutom att behöva säkerställa att andra applikationer som körs på din dator också tas bort.

Att ta bort dem är relativt enkelt. Vi rekommenderar att du laddar ned en trovärdig sk. Antimalware, såsom Reimage, SpyHunter, StopZilla eller Malwarebytes. De är skapade för att upptäcka och ta bort skadliga program på din dator. Ladda ned, installera och gör en systemsökning på din dator. Det kommer automatiskt ta bort skadliga program och mjukvara. Det ger dessutom ett fullgott skydd för framtida angrepp på din dator av liknande slag.

Hur du tar bort Rango XP Antivirus 2014Automatisk Rango XP Antivirus 2014 verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Rango XP Antivirus 2014 och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure
  1. Start->Kör
  2. Skriv http://www.2-viruses.com/downloads/stopzilla.exe och tryck ’Enter’. Vänta tills filen har laddats ner.
  3. Kör en Stopzilla installation. Den borde döda Rango XP Antivirus 2014 process.
  4. Om Stopzilla installation inte dödar processen, försök med en Spyhunter installation : Start-> Kör http://www.2-viruses.com/downloads/spyhunter-i.exe, ladda ner och kör.
  5. Scanna med Reimage, Stopzilla, Spyhunter eller Malwarebytes för att eliminera parasiten.

Vid denna punkten är Stopzilla kapabel till att döda den här skadliga skurk-familjeprocessen, men du kanske behöver ytterligare anti-sabotageprogram för att helt och hållet få bort parasiten.

Rango XP Antivirus 2014 video bortttagnings guide

       
 

Om författaren

 
december 23, 2014 10:03, december 23, 2014 10:03
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *