Quick-Seeker.com Virus - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Sökmotorskapare
 

Quick-Seeker.com virus är en webbläsarkapare som distribueras till datorer tillsammans med andra program som du kan ladda ner från Internet utan kostnad. Applikationen frågar inte efter en separat tillåtelse för att läggas till och när den väl är inne, ändrar den din startsida till quick-seeker.com och din förvalda sökmotor till search.yahoo.com, oavsett dina tidigare inställningar.

Vanligtvis installeras Quick-Seeker.com virus medan du laddar ner någon programvara. Du har kanske inte märkt det men vissa gratisprogram innehåller tillval där du kan gå med på att ändra din startsida eller sökleverantör. Om du inte märker dem och inte avmarkerar kryssrutorna som redan är i fyllda, kommer ändringarna att ske i din webbläsare. I allmänhet måste du vara försiktigare med dina nedladdningar om du vill undvika liknande applikationer. 

Quick-Seeker.com virus kategoriseras som ett potentiellt oönskat program pågrund av dess orättvisa infiltration och också eftersom den stör användarens surfning. Den kan lägga till massor av sponsrade webbplatser i sökresultaten och omdirigera dig till oönskade sidor. Av den anledningen är det rekommenderat att ta bort Quick-Seeker.com virus så fort du har upptäckt den i din Internet Explorer, Mozilla Firefox eller Google Chrome.

Gå till Kontrollpanelen, listan Lägg till/Ta bort program och avinstallera den därifrån. Det rekommenderas att ta bort ALLA program som lades till på samma datum som när problemen uppstod. Vissa versioner av det här viruset installerar programvara som hindrar webbläsarinställningar från att ändras. För att identifiera dem kan scanning med Spyhunter eller annat betrott anti-spionprogram vara användbart. Sedan kan du avinstallera tilläggen och återställa inställningarna i webbläsaren.

Hur man tar bort Quick-Seeker.com virus från Internet Explorer:

 1. Klicka på pilen till höger om sökfältet
 2. Gör följande: på IE8-9 välj Hantera Sökleverantör, på IE7 klicka på Hantera Sökmotorer
 3. Ta bort 123.Quick-Seeker.com.com från listan

Hur man tar bort Quick-Seeker.com virus från Firefox:

 1. Skriv ”about:config” i adressfältet. Detta kommer öppna sidan med inställningar.
 2. Skriv ”keyword.url” i sökfältet. Högerklicka på den och radera den.
 3. Skriv ”browser.search.defaultengine” i sökfältet. Högerklicka på den och radera den
 4. Skriv “browser.search.selectedengine” i sökfältet. Högerklicka på den och radera den.
 5. Sök efter ”browser.newtab.url”. Högerklicka på den och radera den. Detta ser till att söksidan inte startar i varje ny flik.
 6. Om inställningarna återkommer och inget dyker upp vid scanning med anti-sabotageprogram: Stäng Firefox, öppna Utforskaren och skriv in %AppData% i adressfältet. Skriv in user.js i sökfältet. Döp om den här filen om den existerar och starta Firefox igen. Du kommer behöva repetera de ovanstående stegen igen.

Hur man tar bort Quick-Seeker.com virus från Google Chrome:

 1. Klicka på ikonen som innehåller tre horisontella streck på webbläsarens verktygsfält
 2. Välj inställningar
 3. Välj Grunderna->Hantera sökmotorer
 4. Radera onödiga sökmotorer från listan
 5. Gå tillbaka till inställningar. Vid start välj Öppna Startsidan (du kan också ta bort oönskade sidor från länken Grupp Med Sidor)

Automatisk Quick-Seeker.com virus verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Quick-Seeker.com Virus och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuell borttagning av Quick-Seeker.com virus

 
Processer:
 

Liknande bilder

 
related image #1 from Quick-Seeker.com virus
     
 

Om författaren

 
maj 4, 2014 09:46, maj 4, 2014 09:46
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *