Qone8 Virus - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Sökmotorskapare
Andra namn: Searches.Qone8.com virus
 

Qone8 virus är en webbläsarkapare som läggs till i webbläsare medan du installerar någon gratis applikation från Internet. Programmet kan komma tillsammans med olika videospelare, PDF-skapare och liknande program. När den väl är inne, ändrar programmet dina webbläsarinställningar, vilket senare orsakar omdirigeringar från din startsida och förvalda sökleverantör till qone8.com.

Vi anser Qone8 vara semi-skadligt på grund av sättet den distribueras på. Ganska ofta får du den här infektionen genom att ladda ner kostnadsfria och legitima programvaror från halv-falska nedladdningssidor som paketerar om programvaror eller tillför infekterade nedladdare. Dessa program installerar skräpprogram tillsammans med de som du faktiskt vill ha. Vanligtvis är det en sökkapare som Qone8 och något slags bluffaktig register rengörare. 

Qone8 virus läggs vanligtvis till på Internet Explorer, Mozilla Firefox eller Google Chrome. Den kan påverka en av dessa webbläsare eller alla samtidigt. När den väl är inne kommer programmet orsaka många omdirigeringar varje gång du surfar nätet. Även om qone8.com ser ut som en vanlig sökleverantör, kommer du se att när du försöker göra en sökning med den, visar den många sponsrade länkar bland sökresultaten.

För det första är det väldigt irriterande att alla dessa ändringar görs utan din tillåtelse. För det andra är din surfupplevelse inte lika flytande längre tack vare alla dessa störningar i din webbläsare. Viktigaste är också att Qone8 virus kan omdirigera dig till olika skadliga webbplatser som kryllar av sabotageprogram och liknande infektioner, och så kan den också spåra dina surfvanor och kränka din integritet.

Det är högst rekommenderat att ta bort Qone8 virus från ditt system när du har upptäckt att den gjort ändringar i din webbläsare. Gå till Start -> Kontrollpanelen, klicka på ”Avinstallera ett program” på programdelen. Leta efter något som kan kopplas till Qone8 virus på programlistan och klicka på Avinstallera/ändra bredvid den. Du kanske måste avinstallera andra applikationer som förhindrar ändringen av sökmotorn i din webbläsare. Spyhunter kan identifiera dem i de flesta fall. Efter det måste du återställa Qone8 sökmotor inställningar i din webbläsare. Beroende på vilken webbläsare du använder följ instruktionerna nedan:

För IE:

 1. Öppna IE och gå till ”verktyg” -> ”Hantera tillägg”
 2. Välj ”Verktygsfält och tillägg” och avinstallera allt från listan som är relaterat till Qone8.
 3. Välj ”Sökleverantörer”-> Välj sökmotorn du använde innan och gör den till din standard sökmotor. Ytterligare, välj ”Web Search”, klicka på ”Inaktivera förslag” för att inaktivera den.
 4. Gå till ”Verktyg”->”Internet-alternativ” och välj fliken ”Allmänt”. Klicka på ”använd standard” eller ange en egen hemsida, som google.com eller något annat. Klicka till sist på ”OK” för att spara ändringarna.

För Mozilla Firefox:

 1. Öppna Mozilla Firefox, gå till ”Verktyg”->”Tillägg”
 2. Välj fliken ”tillägg” -> Qone8 och klicka ”Ta bort”
 3. Gå till ”verktyg” -> ”inställningar”. Återställ till sist Startsidan vid start eller ändra den till google.com
 4. Skriv ”about:config” i adressfältet. Detta kommer öppna sidan med inställningar.
 5. Skriv ”keyword.url” i sökfältet. Högerklicka på den och radera den.
 6. Skriv ”browser.search.defaultengine” i sökfältet. Högerklicka på den och radera den
 7. Skriv “browser.search.selectedengine” i sökfältet. Högerklicka på den och radera den.
 8. Sök efter ”browser.newtab.url”. Högerklicka på den och radera den. Detta ser till att söksidan inte startar i varje ny flik.

För Google Chrome:

 1. Klicka på ikonen ”Anpassa och kontrollera Google Chrome” och välj ”Inställningar”.
 2. Välj fliken ”Grunderna” och ändra Google Chromes startsida till google.com eller någon annan sida och klicka sedan på knappen ”Hantera sökmotorer”.
 3. Välj ”Google” och gör den till din standard sökmotor
 4. Ta bort Qone8 från listan.

Automatisk Qone8 virus verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Qone8 Virus och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure 

Liknande bilder

 
related image #1 from Qone8 virus
     
 

Om författaren

 
april 1, 2014 14:50, april 1, 2014 14:50
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *