PriceMinus - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Reklamprogram
 

PriceMinus orsakar huvudvärk för internetanvändare tvärs över Världen. Det är officiellt listad som ett reklamprogram då det väl är installerad visar olika reklamer på alla dina sökmotorer. Dessa reklamer är inte bara störande utan även skadliga och därav så bör du inte behålla PriceMinus installerad i din dator. Om du precis har uppmärksammat att din dator är infekterad med detta skadeprogram fast du vet inte hur du ska göra så har du hamnat helt rätt. I denna artikel kommer vi tillhandahålla fulla instruktioner om hur man tar bort PriceMinus både manuellt och automatiskt.

Det är helt och hållet upp till dig vilken metod du väljer men vi rekommenderar att du gör det automatiskt du detta är mycket enklare samt tar mycket mindre tid. Ladda enkelt ned ett pålitligt anti-skadeprogram som t.ex. [ren name=Spyhunter] eller Malwarebytes, installera det och utför sedan en genomsökning av datorn med det. Det bör hitta samt eliminera hotet på bara några sekunder. Du kan även använda ett eget valt anti-skadeprogram med.

Ifall du vill göra detta manuellt så har vi utvecklat speciella borttagningsinstruktioner av PriceMinus som du kan finna nedan i artikeln. Försök enkelt slutföra alla stegen korrekt så kommer du kunna eliminera PriceMinus helt själv. Ifall du har stött på några problem under borttagningen av PriceMinus så kan du alltid fråga oss i kommentarsfältet nedan så kommer vi att göra vårt yttersta för att hjälpa dig.

Ifall du vill lära dig mer om just de specifika egenskaperna av PriceMinus, var då god fortsätt läs artikeln.

Om reklamprogrammet PriceMinus

Det fungerar som ett tillägg till sökmotorer och kan läggas till hos alla de mest populära sökmotorerna, t.ex. Mozilla Firefox, Google Chrome, Internet Explorer samt även Safari. Detta betyder att även Apple användare kan drabbas av infektionen. Även fast det beskrivs som ett användbart verktyg som kan hjälpa dig spara både tid samt pengar då du handlar på Internet genom att ge dig olika kuponger samt erbjudanden så är detta inte sant. Problemet är att alla dessa erbjudanden kommer i väldigt irriterande former av reklam som t.ex. popups, pop-under, textreklam, banderoller eller som textlänkar. Dessa dyker upp helt på måfå, till och från och erbjuder dig att köpa olika varor för väldigt attraktiva priser. Dock bör du inte falla för detta då dessa erbjudanden oftast är falska och endast en listigt knep för att fånga din uppmärksamhet och få dig att klicka på dessa reklamer. Detta är huvudmålet för PriceMinus då de får betalt för varje klickning du utför på dessa reklamer.

En annan oönskat egenskap av PriceMinus är dess insamlande av information. Väl installeras så samlar den in information om dina internetvanot som t.ex. din internethistorik, internetsökningar, mest besökta hemsidor samt även din IP-address och e-post address. Sedan formar de om reklamerna baserad på inhämtad information och gör dessa ännu mer relevanta samt attraktiv för just dig, på så sätt ökar risken att du klickar på en av dom.

PriceMinus spridningsmetoder

Du kan infekteras av PriceMinus genom att ladda ned samt installera ett gratisprogram från en opålitlig hemsida. T.ex. om du skulle ladda ned samt installera ett gratisprogram så finns det en risk att PriceMinus installeras bredvid utan att du vet om detta. Så vill du undvika detta från att hända så rekommenderas du att alltid hålla ett vakande öga under installationsprocessen av gratisprogram.

Hoppa aldrig över några steg samt hålla alltid utkik efter tillägg samt avancerade tillval om det går. På så sätt kan du se alla möjliga alternativ och utföra ändringar ifall det behövs. Ifall din dator redan har infekterats med denna oönskade applikation så vänta då inte, eliminera det omgående ifall du inte vill bemöta mer seriösa hot mot internetsäkerheten.Automatisk PriceMinus verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som PriceMinus och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuell borttagning av PriceMinus

Du tar bort PriceMinus genom att använda Windows Kontrollpanel

Många kapnings- och reklamprogram som PriceMinus installerar komponenter i form av Windowsprogram och annan mjukvara. Denna del av reklamvaran kan tas bort från Kontrollpanelen. För att få tillgång till den, gör följande.

 • Gå till Start->Kontrollpanelen (äldre windowsmodeller) eller tryck på Windowsknappen -> Sök och skriv Kontrollpanelen (Windows 8);
  Control panel
 • Välj Avinstallera Program;
  Programs and features
 • Gå igenom programlistan och välj program relaterad till PriceMinus .
  Remove toolbars
 • Tryck på knappen Avinstallera.
  Uninstall
 • I många fall så är Antimalwareprogram bättre på att upptäcka ”parasitfiler” relaterade till reklamvaran och därför rekommenderar jag att man installerar Reimage eller Spyhunter för att identifiera andra program som kan vara en del av infektionen på datorn.
  Scan with spyhunter

Denna metod kommer inte att ta bort samtliga webbläsartillägg och verktygsfält, så fortsätt därför till den andra delen av vår borttagningsguide.

Att ta bort PriceMinus från dina webbläsare

  Top Avlägsna skadligt innehåll från Internet Explorer

 • Tryck på Kugghjulet->Hantera tillägg.
  Add-on
 • Gå igenom Verktyg och Tillägg. Ta bort allting relaterat till PriceMinus och andra innehåll som inte är skapta av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle or Adobe.
  Disable add-ons
 • Stäng ned inställningar.

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till PriceMinus, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Tryck på Kugghjulet->Inställningar.
  Internet options
 • Välj Avancerat fliken och klicka på Återställ knappen.
  Reset settings
 • Välj “Radera personliga inställningar rutan och klicka på Återställ.
  Reset approve
 • Klicka på Stäng knappen vid bekräftelse fönstret och stäng sedan ned din sökmotor.
  Reset

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

  Top Avlägsna PriceMinus från Chrome

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hornet på Google Chrome. Välj Inställningar.
  Open settings
 • Klicka på Hantera tillägg vid vänstra menyfältet.
 • Gå igenom tilläggs-listan och ta bort program du inte behöver. Speciellt de med relaterande namn till PriceMinus. Klicka på papperskorgen bredvid PriceMinus eller andra tillägg du vill ta bort.
  Remove extensions
 • Tryck på Ta bort knappen vid bekräftelse fönstret.
  Remove approve
 • Om du är osäker så kan du inaktivera dessa tillfälligt.
  Disable extension
 • Starta om Chrome.

(Ytterliggare åtgärd) Återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till PriceMinus, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på Google Chrome’s meny knapp (de tre horisontella linjerna) och välj Inställningar.
  Open settings
 • Skrolla ned till slutet av sidan och klicka på Återställ inställningar knappen.
  Reset settings
 • Klicka på Återställ knappen vid bekräftelse fönstret.
  Reset approve

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

  Top Avlägsna PriceMinus från Firefox

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hornet på Mozilla Firefox och välj Tillägg ikonen (eller håll in och tryck Ctrl+Shift+A på ditt tangentbord).
  Select add-on
 • Gå igenom Tillägg samt Insticksmoduler, avlägsna allt relaterat till PriceMinus och andra innehåll du inte känner till. Om du inte känner till tillägget och det inte är skapat av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe så behöver du troligen inte detta.
  Remove add-on

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till PriceMinus, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hörnet av Mozilla Firefox. Klicka på Hjälp knappen (frågetecknet).
  Help button
 • Välj “Starta om utan tillägg” i hjälpmenyn.
  Troubleshooting
 • Vid omstart, klicka på “Återställ”.
  Refresh firefox
 • Detta resulterar i att Mozilla startas om och alla ursprungsinställningar återkommer. Läs dock instruktionerna noga då önskat innehåll kan försvinna.
  Refresh firefox approve

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

Hur man tar bort PriceMinus från Microsoft Edge:  Top

OBS: engelsk version av Microsoft Edge Återställa inställningarna på Microsoft Edge (metod 1)
 • Öppna Microsoft Edge och klicka på ”More actions” knappen (tre punkter i övre högra hörnet av skärmen), välj sedan ”setting” för inställningarna.
  Open settings
 • I fönstret med inställningarna väljer du sedan ”Choose what to clear” knappen för att välja vad som skall bort.
  Choose clear
 • Välj allt du vill ta bort och tryck på ”Clear” för att bekräfta borttagningen.
  Clear browsing data
 • Högerklicka på Start och välj enhetshanteraren.
  Open task manager
 • I processer-fliken, högerklicka på Microsoft Edge och välj Detaljer.
  Go to details
 • Inne i Detaljer, leta efter poster kallade Microsoft Edge, högerklicka på dom och välj ”end task” för att avsluta processen.
  End Edge task
Om denna metod inte fungerade för dig så kan du följa de avancerade stegen nedan. Se till att du backar upp din data innan du slutför dessa steg. Återställa inställnignarna på Microsoft Edge (metod 2)
 • Ta dig till följande mapp: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Välj alla poster i denna mapp, högerklicka på dom och välj radera.
  Delete files
 • Klicka på startknappen och skriv in ”windows power”. Högerklicka på Windows PowerShell och välj ”kör som administrator”.
  Open powershell
 • Som administrator: Windows PowerShell fönster kommer att visas på skärmen, skriv in detta efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 och tryck sedan på enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Efter att du har slutfört dessa steg bör PriceMinus ha eliminerats från din webbläsare Microsoft Edge.

  Top Avlägsna PriceMinus från Safari (Mac OS X)

 • Klicka på Safari menyn.
 • Välj Preferenser.
  Open preferences
 • Klicka på Tillägg fliken.
 • Klicka på Avinstallera knappen intill PriceMinus. Ta bort allt suspekta innehåll du finner. Om du är osäker på om du behöver tillägget eller inte så kan du enkelt klicka på Aktivera rutan för att tillfälligt inaktivera dessa.
  Extensions
 • Starta om Safari.

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till PriceMinus, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på Safari menyn vid det övre vänstra hörnet. Välj återställ Safari.
  Choose reset
 • Välj vilka val du vill återställa (oftast är alla förvalda redan) och klicka på återställ knappen.

  Reset

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

Manuell borttagning av PriceMinus

 
Processer:
       
 

Om författaren

 
juli 10, 2015 16:23, juli 10, 2015 16:23
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *