PriceLocal - Hur Tar Man Bort?

 

PriceLocal beskrivs som ett användbart gratisprogram, men beskrivningen är ingenting annat än en stor lögn. Det är listat som ett reklamprogram, så du bör eliminera det så snabbt som möjligt. Även fast detta reklamprogram inte är farligt i sig självt så kan det leda till seiösa internetrelaterade säkerhetsrisker.

Om du nyligen har uppmärksammat att din dator är infekterad med PriceLocal men du inte har en aning om hur man blir av med det, då har du hamnat helt rätt. I den här artikeln kommer vi ge dig detaljerade instruktioner om hur man tar bort PriceLocal antingen manuellt eller automatiskt, vilken metod du väljer är helt upp dig till.

Enklaste sättet att eliminera virus som PriceLocal på är genom nedladdning av ett pålitligt anti-skadeprogram och genomsöka datorn med det. Vi rekommenderar dig att antingen använda Malwarebytes eller Reimage, SpyHunter. En av dessa program bör hitta samt eliminera infektionen på bara några få ögonblick. Dessutom så skyddar det din dator mot liknande infektioner i framtiden, så det är värt att ha det installerat.

Om du föredrar att ta bort det manuellt så kan du skrolla ned till slutet av den här artikeln, där hittar du våra steg-för-steg instruktioner för att ta bort PriceLocal manuellt. Vi har utvecklat dessa för att hjälpa dig igenom denna komplicerade process. Försök att slutföra alla stegen korrekt så kommer du att kunna eliminera PriceLocal helt på egen hand.

Fortsätt läsa den här artikeln om du vill veta mer om de specifika egenskaperna av PriceLocal. Om du har några frågor om borttagningen eller viruset i sig, var god och ställ dessa i kommentarsfältet nedan så kommer vi att göra vårt yttersta för att besvara dom alla.

Om reklamprogrammet PriceLocal

Det här programmet kommer tillhandahålla olika kuponger, erbjudanden och kommersiella erbjudanden medans du handlar på Internet för att hjälpa dig att spara tid och pengar. Dock är detta inte sant eftersom alla dessa erbjudanden kommer som irriterande former av internetreklam som t.ex. popups, pop-under, textreklam, banderoller och textannonsering (contextual advertisment). En ny flik eller ett nytt fönster med reklam kan även öppnas.

Oftast visas reklamerna av PriceLocal på internethandelssidor som t.ex. Amazon eller eBay. Du kommer att erbjudas specifika produkter för väldigt attraktiva priser. Fall inte för detta trick då dessa erbjudanden oftast är falska och endast försöker att fånga din uppmärksamhet för att få dig klicka på dessa reklamer. Detta bör du inte göra.

Om du klickar på reklamerna som visas av PriceLocal så kommer du att omgående bli omdirigerad till en annan hemsida som kan vara ägd av kriminella inom internetvärlden, exempelvis kapare eller bedragare. På så sätt kan din dator bli infekterad med andra virus, eller om du försöker att handla något hos dessa så kan du bli bedragen på dina pengar.

PriceLocal är som ett reklamnätverk för kriminella inom internetvärlden. Eftersom de är blockerade från legitima reklamnätverk så använder de reklamprogram som dessa för att stötta deras hemsidor och driva in trafik till dom. Med detta sagt, om du har PriceLocal installerad på din dator så kan olika kapare och bedragare nå dig direkt via dina sökmotorer dagligen, och detta är väldigt farligt.

Reklamprogrammet PriceLocal spridningsmetoder

Denna infektion kan ta sig in i din dator då du laddar ned samt installerar något gratisprogram från Internet, exempelvis om du skulle ladda ned och installera någon PDF skapare eller nedladdningsverktyg så kan du erbjudas att installera ytterligare program. Gå inte med på detta då det kan eventuellt vara PriceLocal eller ett annat skadeprogram.Automatisk PriceLocal verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som PriceLocal och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuell borttagning av PriceLocal reklamer

Du tar bort PriceLocal genom att använda Windows Kontrollpanel

Många kapnings- och reklamprogram som PriceLocal installerar komponenter i form av Windowsprogram och annan mjukvara. Denna del av reklamvaran kan tas bort från Kontrollpanelen. För att få tillgång till den, gör följande.

 • Gå till Start->Kontrollpanelen (äldre windowsmodeller) eller tryck på Windowsknappen -> Sök och skriv Kontrollpanelen (Windows 8);
  Control panel
 • Välj Avinstallera Program;
  Programs and features
 • Gå igenom programlistan och välj program relaterad till PriceLocal .
  Remove toolbars
 • Tryck på knappen Avinstallera.
  Uninstall
 • I många fall så är Antimalwareprogram bättre på att upptäcka ”parasitfiler” relaterade till reklamvaran och därför rekommenderar jag att man installerar Reimage eller Spyhunter för att identifiera andra program som kan vara en del av infektionen på datorn.
  Scan with spyhunter

Denna metod kommer inte att ta bort samtliga webbläsartillägg och verktygsfält, så fortsätt därför till den andra delen av vår borttagningsguide.

Att ta bort PriceLocal från dina webbläsare

  Top Avlägsna skadligt innehåll från Internet Explorer

 • Tryck på Kugghjulet->Hantera tillägg.
  Add-on
 • Gå igenom Verktyg och Tillägg. Ta bort allting relaterat till PriceLocal och andra innehåll som inte är skapta av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle or Adobe.
  Disable add-ons
 • Stäng ned inställningar.

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till PriceLocal, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Tryck på Kugghjulet->Inställningar.
  Internet options
 • Välj Avancerat fliken och klicka på Återställ knappen.
  Reset settings
 • Välj “Radera personliga inställningar rutan och klicka på Återställ.
  Reset approve
 • Klicka på Stäng knappen vid bekräftelse fönstret och stäng sedan ned din sökmotor.
  Reset

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

  Top Avlägsna PriceLocal från Chrome

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hornet på Google Chrome. Välj Inställningar.
  Open settings
 • Klicka på Hantera tillägg vid vänstra menyfältet.
 • Gå igenom tilläggs-listan och ta bort program du inte behöver. Speciellt de med relaterande namn till PriceLocal. Klicka på papperskorgen bredvid PriceLocal eller andra tillägg du vill ta bort.
  Remove extensions
 • Tryck på Ta bort knappen vid bekräftelse fönstret.
  Remove approve
 • Om du är osäker så kan du inaktivera dessa tillfälligt.
  Disable extension
 • Starta om Chrome.

(Ytterliggare åtgärd) Återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till PriceLocal, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på Google Chrome’s meny knapp (de tre horisontella linjerna) och välj Inställningar.
  Open settings
 • Skrolla ned till slutet av sidan och klicka på Återställ inställningar knappen.
  Reset settings
 • Klicka på Återställ knappen vid bekräftelse fönstret.
  Reset approve

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

  Top Avlägsna PriceLocal från Firefox

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hornet på Mozilla Firefox och välj Tillägg ikonen (eller håll in och tryck Ctrl+Shift+A på ditt tangentbord).
  Select add-on
 • Gå igenom Tillägg samt Insticksmoduler, avlägsna allt relaterat till PriceLocal och andra innehåll du inte känner till. Om du inte känner till tillägget och det inte är skapat av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe så behöver du troligen inte detta.
  Remove add-on

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till PriceLocal, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hörnet av Mozilla Firefox. Klicka på Hjälp knappen (frågetecknet).
  Help button
 • Välj “Starta om utan tillägg” i hjälpmenyn.
  Troubleshooting
 • Vid omstart, klicka på “Återställ”.
  Refresh firefox
 • Detta resulterar i att Mozilla startas om och alla ursprungsinställningar återkommer. Läs dock instruktionerna noga då önskat innehåll kan försvinna.
  Refresh firefox approve

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

Hur man tar bort PriceLocal från Microsoft Edge:  Top

OBS: engelsk version av Microsoft Edge Återställa inställningarna på Microsoft Edge (metod 1)
 • Öppna Microsoft Edge och klicka på ”More actions” knappen (tre punkter i övre högra hörnet av skärmen), välj sedan ”setting” för inställningarna.
  Open settings
 • I fönstret med inställningarna väljer du sedan ”Choose what to clear” knappen för att välja vad som skall bort.
  Choose clear
 • Välj allt du vill ta bort och tryck på ”Clear” för att bekräfta borttagningen.
  Clear browsing data
 • Högerklicka på Start och välj enhetshanteraren.
  Open task manager
 • I processer-fliken, högerklicka på Microsoft Edge och välj Detaljer.
  Go to details
 • Inne i Detaljer, leta efter poster kallade Microsoft Edge, högerklicka på dom och välj ”end task” för att avsluta processen.
  End Edge task
Om denna metod inte fungerade för dig så kan du följa de avancerade stegen nedan. Se till att du backar upp din data innan du slutför dessa steg. Återställa inställnignarna på Microsoft Edge (metod 2)
 • Ta dig till följande mapp: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Välj alla poster i denna mapp, högerklicka på dom och välj radera.
  Delete files
 • Klicka på startknappen och skriv in ”windows power”. Högerklicka på Windows PowerShell och välj ”kör som administrator”.
  Open powershell
 • Som administrator: Windows PowerShell fönster kommer att visas på skärmen, skriv in detta efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 och tryck sedan på enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Efter att du har slutfört dessa steg bör PriceLocal ha eliminerats från din webbläsare Microsoft Edge.

  Top Avlägsna PriceLocal från Safari (Mac OS X)

 • Klicka på Safari menyn.
 • Välj Preferenser.
  Open preferences
 • Klicka på Tillägg fliken.
 • Klicka på Avinstallera knappen intill PriceLocal. Ta bort allt suspekta innehåll du finner. Om du är osäker på om du behöver tillägget eller inte så kan du enkelt klicka på Aktivera rutan för att tillfälligt inaktivera dessa.
  Extensions
 • Starta om Safari.

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till PriceLocal, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på Safari menyn vid det övre vänstra hörnet. Välj återställ Safari.
  Choose reset
 • Välj vilka val du vill återställa (oftast är alla förvalda redan) och klicka på återställ knappen.

  Reset

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

Manuell borttagning av PriceLocal

 
Processer:
       
 

Om författaren

 
januari 20, 2016 11:58, januari 20, 2016 11:58
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *