Price Companion - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Reklamprogram
 

Price Companion är ett annonsprogram som visar massor av annonser på en infekterad dator. Den erbjuder rabatter och kuponger på dina favorit varor till ett billigare pris samt jämför priser och hjälper dig att välja den bästa dealen. Dessa meddelanden visas främst på shoppingsidor som Amazon, Ebay, Walmart m.m. men de kan också dyka upp på andra populära sidor som Facebook eller Youtube.

Price Companion kan installeras tillsammans med många gratisprogram, till exempel musik eller videospelare, PDF-skapare och så vidare. Program som man vet inkluderar annonsprogram är DVDX Player 3.2, Fast Free Converter, Video Media Player 1.1 och Youtube Downloader HD. Du borde vara väldigt försiktig när du laddar ner den här sortens programvara och följ alltid installationsstegen från början till slut. Om du ser något som antyder på att installera ytterligare applikationer som du inte känner igen, ska du alltid neka dem. Vanligtvis behöver du avmarkera de redan i fyllda rutorna då dessa program inte frågar separat efter en tillåtelse från användaren för att installeras. 

Syftet med Price Companion är att generera trafik till sponsrade hemsidor genom att inkludera deras länkar i deras annonser. När användaren klickar på den, slutar det med att man besöker en av de sidor de egentligen gör reklam för. Dessutom samlar programmet information om dina sökord och andra surfvanor. Senare ges den här datan till en tredje part och kan därför användas i marknadsföringssyfte.

Det är högst rekommenderat att ta bort Price Companion från din dator. Även om den inte är ett virus kan den orsaka många problem för din dator. Kör en full scanning av systemet med Reimage, SpyHunter, hitman eller något annat legitimt verktyg som du litar på. De kommer att eliminera alla potentiellt oönskade program. Glöm inte att uppdatera ditt anti-spionprogram till den nyaste versionen för att försäkra dig om upptäckt och borttagning av de oönskade programmen.

Automatisk Price Companion verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Price Companion och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Om författaren

 
mars 8, 2014 07:46, mars 8, 2014 07:46
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *