POSHCODER - Hur Tar Man Bort?

 

POSHCODER är ett ransomware virus som är programmerad till att kryptera .txt, .xls och .doc filer. Krypterade filer ändras till -psd illustrator format. Detta ransomware används flitigt av olika cyberkriminella för att kunna kapa datorer och kryptera filer som de efteråt frågar efter pengar för. Om din dator har råkat ut för POSHCODER, då är dina personliga filer och annan data i allvarlig fara. Om du har märkt av den, vänta inte med att ta till nödvändiga åtgärder omedelbart. Detta ransomware kan låsa dina filer i samma stund som din dator blir infekterad, så du måste vara förberedd och veta du ska göra i värsta fall, det som kan hända alla datoranvändare som är kopplade till Internet. Det är inte så svårt att identifiera om din PC är infekterad med POSHCODER – om dina filer har blivit konverterade till .psd format utan ditt initiativ, så ligger det här viruset förmodligen bakom det.

Vanligtvis ombes användare att betala en lösensumma om de vill få tillbaka deras krypterade filer. I de flesta fall använder cyberkriminella Bitcoins betalningssystem för överföringen eftersom det är mer komplicerat att spåra betalningar så hackare inte kan åker fast lika lätt.

Det absolut värsta är att även om du betalar lösensumman, så kan dina filer fortfarande vara krypterade. Detta drabbar tusentals människor över hela världen varje dag.

Om du undrar hur din dator blev infekterad med POSHCODER ransomware, är svaret väldigt enkelt – oftast är den gömd i nätfiskar sidor (vi har skrivit om spridningen av den här typen av virus i våra tidigare artiklar). Det är inte det enda sättet som POSHCODER distribueras på. Den kommer också buntad med andra kostnadsfria programvaror som kan hittas på Internet t.ex när du laddar ner något från en misstänksam sida. Var väldigt försiktig under nya installationer. Hoppa inte över några steg och välj alltid anpassad eller avancerad installation. Läs villkoren och se till att POSHCODER inte kommer buntad med den. Om din dator redan är infekterad med POSHCODER, rekommenderar vi starkt att scanna den med ett pålitligt anti-sabotageprogram som Spyhunter för att hitta trojaner som kan ha installerat detta ransomware. Efter att de är borta kan du återställa dina filer med hjälp av kostnadsfria filåterställare som Recuva, Puran File Recovery, Glary Undelete eller Pandora Recovery.

Automatisk POSHCODER verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som POSHCODER och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure 

Liknande bilder

 
related image #1 from POSHCODER
     
 

Om författaren

 
juli 18, 2014 22:01, juli 18, 2014 22:01
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *