Popunderclick.com Popup - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Reklamprogram
 

Att vara ihärdig är allt. Reklamprogram är en form av arbete som är oändligt ihärdiga när det gäller att störa infekterade användare med hjälp av massvis av reklam. Popunderclick.com har en del av dessa repeterande rutinerna – att stötta tusentals reklamer världen över och äventyra dina enheters säkerhet.

Om Popunderclick.com popups

Popunderclick.com popup meddelanden börjar som ett irritationsmoment när din dator har blivit en värd för ett reklamprogram, det genererar störande popup meddelanden och leker med webbläsarens inställningar. Ändringar i inställningarna syns tydligt när Popunderclick.com från ingenstans placeras som din startsida och sökleverantör.

Programmet är utvecklat för att tjäna pengar till dess utvecklare på två särskilda sätt. Det första är förtjänster via klickningar på reklamfönstrena som täcker din tidigare besökta hemsida vid flertalet tillfällen. En del dyker hos användare som ”vänliga” popup meddelanden som erbjuder gratis uppdateringar för webbläsare, information om nya hemsidor för internethandel eller stöttandet av nya sociala medier. Andra strategier är att skapa säkerhetshot som lurar användare med ett löfte om räddning. Ytterligare funktioner av dessa reklamer kan vara att försämra din dators prestanda genom att placera andra skadeprogram för att störa den.

Den andra formen av utförande som utvecklarna av Popunderclick.com använder sig av är än mer omoralisk. Svarta pengar dras in av tredjeparters källor som betalar kapare att byta ut deras insamlade information från användares datorer. Detta kan vara bankinformation, e-post meddelanden eller annan känslig information som kan vara väldigt saftigt för bedrägerier online.

Spridningsmetoder av Popunderclick.com

Detta reklambaserade program har med största sannolikhet infiltrerat din dator genom att packeteras in i gratisprogram som har laddats ned från fildelningssidor. Utvecklarna som driver dessa hemsidor specificerar inte riskerna med att ladda ned skadeprogram som följer med gratisprogrammen. Tack vare denna tystnad så blir användare ovetande om vad som installeras under installationsprocessen.

Attityden under installationer bör nå en ny era av uppvaknande. Varje person på internet bör rådas att alltid kontrollera informationen av det valda programmet. Ett avancerat installationsalternativ bör vara en självklarthet under installationen av gratisprogram för att kunna se vad som följer med, samt få chansen att neka förvalda skadeprogram och andra tillägg som gärna följer med huvudprogrammet.

Det är upp till dig vilken handling du nu vill ta. Som ett manuellt alternativ till borttagning så tillhandahåller vi manuella borttagningsinstruktioner för Popunderclick.com nedan. Dock rekommenderar vi ett mer långsiktigt tänk för säkerheten. Använd dig av Use Reimage eller SpyHunter som är automatiska verktyg för eliminering av skadeprogram, samt att de skyddar dig i framtiden med. Reklamprogram som Popunderclick.com är enkla att eliminera för anti-skadeprogrammen nämnda.Automatisk Popunderclick.com popup verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Popunderclick.com Popup och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuell borttagning av Popunderclick.com

Du tar bort Popunderclick.com popup genom att använda Windows Kontrollpanel

Många kapnings- och reklamprogram som Popunderclick.com popup installerar komponenter i form av Windowsprogram och annan mjukvara. Denna del av reklamvaran kan tas bort från Kontrollpanelen. För att få tillgång till den, gör följande.

 • Gå till Start->Kontrollpanelen (äldre windowsmodeller) eller tryck på Windowsknappen -> Sök och skriv Kontrollpanelen (Windows 8);
  Control panel
 • Välj Avinstallera Program;
  Programs and features
 • Gå igenom programlistan och välj program relaterad till Popunderclick.com popup and related parasites like Remarkit popup , GreatSave4u popup , Remarkable popup , Myrewardfeed.com popup .
  Remove toolbars
 • Tryck på knappen Avinstallera.
  Uninstall
 • I många fall så är Antimalwareprogram bättre på att upptäcka ”parasitfiler” relaterade till reklamvaran och därför rekommenderar jag att man installerar Reimage eller Spyhunter för att identifiera andra program som kan vara en del av infektionen på datorn.
  Scan with spyhunter

Denna metod kommer inte att ta bort samtliga webbläsartillägg och verktygsfält, så fortsätt därför till den andra delen av vår borttagningsguide.

Att ta bort Popunderclick.com popup från dina webbläsare

  Top Avlägsna skadligt innehåll från Internet Explorer

 • Tryck på Kugghjulet->Hantera tillägg.
  Add-on
 • Gå igenom Verktyg och Tillägg. Ta bort allting relaterat till Popunderclick.com popup och andra innehåll som inte är skapta av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle or Adobe.
  Disable add-ons
 • Stäng ned inställningar.

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Popunderclick.com popup, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Tryck på Kugghjulet->Inställningar.
  Internet options
 • Välj Avancerat fliken och klicka på Återställ knappen.
  Reset settings
 • Välj “Radera personliga inställningar rutan och klicka på Återställ.
  Reset approve
 • Klicka på Stäng knappen vid bekräftelse fönstret och stäng sedan ned din sökmotor.
  Reset

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

  Top Avlägsna Popunderclick.com popup från Chrome

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hornet på Google Chrome. Välj Inställningar.
  Open settings
 • Klicka på Hantera tillägg vid vänstra menyfältet.
 • Gå igenom tilläggs-listan och ta bort program du inte behöver. Speciellt de med relaterande namn till Popunderclick.com popup. Klicka på papperskorgen bredvid Popunderclick.com popup eller andra tillägg du vill ta bort.
  Remove extensions
 • Tryck på Ta bort knappen vid bekräftelse fönstret.
  Remove approve
 • Om du är osäker så kan du inaktivera dessa tillfälligt.
  Disable extension
 • Starta om Chrome.

(Ytterliggare åtgärd) Återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Popunderclick.com popup, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på Google Chrome’s meny knapp (de tre horisontella linjerna) och välj Inställningar.
  Open settings
 • Skrolla ned till slutet av sidan och klicka på Återställ inställningar knappen.
  Reset settings
 • Klicka på Återställ knappen vid bekräftelse fönstret.
  Reset approve

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

  Top Avlägsna Popunderclick.com popup från Firefox

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hornet på Mozilla Firefox och välj Tillägg ikonen (eller håll in och tryck Ctrl+Shift+A på ditt tangentbord).
  Select add-on
 • Gå igenom Tillägg samt Insticksmoduler, avlägsna allt relaterat till Popunderclick.com popup och andra innehåll du inte känner till. Om du inte känner till tillägget och det inte är skapat av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe så behöver du troligen inte detta.
  Remove add-on

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Popunderclick.com popup, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hörnet av Mozilla Firefox. Klicka på Hjälp knappen (frågetecknet).
  Help button
 • Välj “Starta om utan tillägg” i hjälpmenyn.
  Troubleshooting
 • Vid omstart, klicka på “Återställ”.
  Refresh firefox
 • Detta resulterar i att Mozilla startas om och alla ursprungsinställningar återkommer. Läs dock instruktionerna noga då önskat innehåll kan försvinna.
  Refresh firefox approve

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

Hur man tar bort Popunderclick.com popup från Microsoft Edge:  Top

OBS: engelsk version av Microsoft Edge Återställa inställningarna på Microsoft Edge (metod 1)
 • Öppna Microsoft Edge och klicka på ”More actions” knappen (tre punkter i övre högra hörnet av skärmen), välj sedan ”setting” för inställningarna.
  Open settings
 • I fönstret med inställningarna väljer du sedan ”Choose what to clear” knappen för att välja vad som skall bort.
  Choose clear
 • Välj allt du vill ta bort och tryck på ”Clear” för att bekräfta borttagningen.
  Clear browsing data
 • Högerklicka på Start och välj enhetshanteraren.
  Open task manager
 • I processer-fliken, högerklicka på Microsoft Edge och välj Detaljer.
  Go to details
 • Inne i Detaljer, leta efter poster kallade Microsoft Edge, högerklicka på dom och välj ”end task” för att avsluta processen.
  End Edge task
Om denna metod inte fungerade för dig så kan du följa de avancerade stegen nedan. Se till att du backar upp din data innan du slutför dessa steg. Återställa inställnignarna på Microsoft Edge (metod 2)
 • Ta dig till följande mapp: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Välj alla poster i denna mapp, högerklicka på dom och välj radera.
  Delete files
 • Klicka på startknappen och skriv in ”windows power”. Högerklicka på Windows PowerShell och välj ”kör som administrator”.
  Open powershell
 • Som administrator: Windows PowerShell fönster kommer att visas på skärmen, skriv in detta efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 och tryck sedan på enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Efter att du har slutfört dessa steg bör Popunderclick.com popup ha eliminerats från din webbläsare Microsoft Edge.

  Top Avlägsna Popunderclick.com popup från Safari (Mac OS X)

 • Klicka på Safari menyn.
 • Välj Preferenser.
  Open preferences
 • Klicka på Tillägg fliken.
 • Klicka på Avinstallera knappen intill Popunderclick.com popup. Ta bort allt suspekta innehåll du finner. Om du är osäker på om du behöver tillägget eller inte så kan du enkelt klicka på Aktivera rutan för att tillfälligt inaktivera dessa.
  Extensions
 • Starta om Safari.

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Popunderclick.com popup, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på Safari menyn vid det övre vänstra hörnet. Välj återställ Safari.
  Choose reset
 • Välj vilka val du vill återställa (oftast är alla förvalda redan) och klicka på återställ knappen.

  Reset

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

 

Liknande bilder

 
related image #1 from Popunderclick.com popup
     
 

Om författaren

 
september 25, 2016 09:56, september 25, 2016 09:56
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *