PCWarning.com Popup - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Reklamprogram
 

PCWarning.com popup är en irriterande varning som visas tack vare ett annonsprogram för att öka trafiken till vissa webbplatser eller göra reklam för värdelösa program. Ett annonsprogram som är ansvarig för att visa dessa meddelanden kommer oftast buntad med kostnadsfria programvaror som du laddat ner från Internet. Dessa inkluderar olika spelare, PDF-skapare och andra kostnadsfria program.

Om du redan fått PCWarning.com popup i din webbläsare, är din dator redan infekterad och den är i fara. Meddelandet varnar oftast för att din inkorg i din mail är infekterad och för att säkra dina lösenord måste du ladda ner något program. Om du klickar på den, kommer du bli tagen till en webbplats där du kommer bli erbjuden att köpa något eller så kommer du direkt ladda ner något värdelöst verktyg. Detta innebär inte att du endast pengar genom att köpa något oanvändbart men också så kan du installera skadliga applikationer.

Dessutom är annonsprogrammet som är ansvarig för att visa PCWarning.com popup fungar oftast också som en spårnings cookie och samlar användarens personliga information, inklusive din surfhistorik och inloggnings information. Att lämna över den här informationen till en tredje part kan leda till stor fara för både dig och ditt system. Det rekommenderas starkt att ta bort PCWarning.com popup från ditt system så fort som möjligt.

Var försiktigare med dina nedladdningar för att undvika alla chanser att ta an liknande program i framtiden. Välj alltid Anpassad eller Avanceras installation och avstå från att installera okända verktyg. Lägg också tid åt att läsa igenom villkoren av alla nya program. På så sätt kommer du se om programvaran inkluderar några buntar och vägra att lägga till dem med huvudprogrammet.

Använda Kontrollpanelen för att ta bort de huvudsakliga PCWarning.com popup komponenterna och installerare

 1. Gå till Kontrollpanelen. På Windows XP/Vista/7 öppna Start -> Kontrollpanelen sedan Lägg till/Ta bort Program. På Windows 8 ange Kontrollpanelen i sökfältet. I både fallen kan du bli tvungen att bekräfta att du är administratören på din PC.
 2. Leta efter PCWarning.com och/eller liknande föremål i programlistan. Jag rekommenderar att ta bort Yontoo, Webcake eller något som är relaterat till ”savings” eller ”coupon”. Scanning med anti-sabotageprogram som Spyhunter eller Stopzilla kan ge en bra bild av vilka program du också borde ta bort därifrån.
 3. Stäng Kontrollpanelen

Ta bort PCWarning.com popup från Internet Explorer

 1. Klicka på ikonen med skiftnyckeln-> Hantera Tillägg
 2. Gå igenom Verktygsfält och tillägg. Ta bort allt som är relaterade till PCWarning.com som föremål som du inte känner till och som inte är gjorda av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Stäng fönstret.

Ta bort PCWarning.com popup från Firefox

 1. Skriv about:addons i adressfältet
 2. Gå igenom listan med Tillägg och Insticksmoduler, ta bort allt PCWarning.com relaterat och föremål du inte känner igen. Om du inte känner till tillägget och den inte är gjord av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe behöver du den förmodligen inte.
 3. Alternativt: Ställ om Firefox: För detta behöver du gå till Firefox-> Hjälp (Hjälp finns i menyn för OSX användare) -> Felsökningsinformation. Sedan Återställ Firefox.

Ta bort PCWarning.com popup från Chrome

 1. Ange chrome://extensions i adressfältet.
 2. Gå igenom tilläggslistan och ta bort program som du inte behöver, speciellt relaterat till PCWarning.com. Om du är osäker kan du också tillfälligt inaktivera dem.
 3. Starta om Chrome.
 4. Alternativt, kan du ange chrome://settings i adressfältet, välj Visa Avancerade Inställningar, scrolla ner till slutet av listan och tryck på Återställ Webbläsarinställningar.

VIKTIGT:

Om du hittar ett tillägg som inte kan tas bort från webbläsare, måste den antingen bli borttagen från Kontrollpanelen eller med anti-sabotageprogram (som Spyhunter, malwarebytes) eller avinstallerare (som RevoUninstaller).

Automatisk PCWarning.com popup verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som PCWarning.com Popup och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Om författaren

 
juni 4, 2014 09:46, juni 4, 2014 09:46
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *