PCTuner - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: PUP
 

PCTuner är listad som en PUP vilket betyder ”Potentiellt oönskat program” (potentially unwanted program) tack vare flertalet av dess skadliga utföranden som du inte ens blir informerad om sker. Dessutom försöker den tjäna pengar på användare. Och programmet är helt värdelöst. Av dessa anledningar bör du itne ha programmet installerat på din dator. Om din dator är infekterad med detta skadeprogram och du vill ta bort detta så har du kommit rätt. I denna artikel kommer vi ge dig en fullständig och hanterbara instruktioner om hur man blir av med PCTuner.

Först och främst bör du veta om att det finns två sätt att bli av med denna oönskade applikation. Ifall du inte har tidigare erfarenhet med att du bort säkerhetsrisker från Internet så bör du använda dig av ett pålitligt anti-skadeprogram som t.ex. Malwarebytes, StopZilla eller Reimage, SpyHunter. Ladda ned en av dessa enkelt och genomsök datorn med programmet. Det kommer automatiskt hitta samt eliminera det skadliga innehållet. Samt skydda din dator framåt i tiden mot liknande infektioner. Vill du dock ta bort detta manuellt och inte använda dig av ett anti-skadeprogram så går detta med.

PCTuner

Om du har några ytterliggare frågor om PCTuner som inte täcks av artikeln som tveka inte att ställa dessa i kommentarsfältet nedan. Om du vill lära dig mer om PCTuner och dessa egenskaper så var god fortsätt läs.

Om PCTuner

Denna applikation infiltrerar användares datorer utan att användaren är medveten om detta. Väl inne i datorn så kommer den utföra en genomsökning av alla dina filer på datorn. Ha i åtanke att denna applikation inte har någon giltig motor för genomsökningar eller en giltig virusdatabas, så med andra ord kan den inte hitta något alls. Genomsökningen är falsk men PCTuner kommer visa flera varningar om att din dator kan vara infekterad med Trojan virus eller andra infektioner (se bilden nedan).

Malwarebytes, StopZilla or Reimage, SpyHunter.

För att bli av med viruset så kommer du bli ombedd att köpa PCTuners fulla Premium version. På detta sätt tjänar skaparna av applikationen pengar på användare. Köp inte Premium versionen av denna applikation om du inte vill slänga pengarna i sjön. Om du nu redan har gjort detta så kontakta din bank omgående och be om att få pengarna tillbaka. Glöm inte att nämna att du blivit bedragen och har betalat för ett skadeprogram.

PCTuner kan också infiltrera in andra skadeprogram till din dator även om du tar bort denna från din dator så måste du genomsöka datorn med ett pålitligt anti-skadeprogram för att försäkra dig om att ditt system är säkert.

PCTuner spridningsmetoder

PCTuner sprids tillsammans med andra gratisapplikationer som kan laddas ned från internet. Som ett exempel, när du laddar ned ett gratisprogram från en suspekt hemsida så finns det en chans att PCTuner följer med utan din tillåtelse. För att undvika detta så bör du ha ett vakande öga under hela installationen och alltid leta efter tillägg eller avancerade tillval. Läs även villkoren och ser du att något tillägg är påväg att installeras utöver det tänkta programmet så tillåt inte detta. Det kan vara PCTuner eller ett annat skadeprogram. Om det nu redan är försent och du redan är infekterad så eliminera detta från ditt system omgående.

Automatisk PCTuner verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som PCTuner och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure 

PCTuner skärmdumpar

 
     
 

Om författaren

 
januari 26, 2015 09:27, juni 30, 2017 15:32
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *