PC Speed Test Popup - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Reklamprogram
 

PC Speed Test popup är ett falskt meddelande som visas på datorn när du använder internet, oavsett vilken hemsida du besöker. Det är en social ingenjörsteknik, van att installera oönskade program på slumpmässiga datorer. PC Speed Test popup skall tydligen visa din dators nuvaranda hastighet, samt dess maximala potential med rekommendation att använda det. Såhär kan det se ut:

PC Speed Test

Your current speed: C://user/desktop/application/desk.exe

Your Max speed potential: C://user/desktop/application/maintaine.com

NO THANKS

FIX IT NOW

Du bör aldrig klicka på en sådan annons alls. Oftast är slumpmässiga meddelanden som visas en del av ett reklamprograms aktivitet, och fast du klickar på ”nej” knappen, blir resultatet densamma. Meddelandet har nämligen endast en länk inbäddad. PC Speed Test popup kommer högst troligen installera in andra reklamprogram på din dator som t.ex. AwesomeHP, Sweet-Page, CouponBuddy m.m. Alla som designats för att tjäna pengar.

Om du har uppmärksammat popup-meddelandet av PC Speed Test en gång, då kommer du troligen se det konstant hädanefter, meddelandet som visas beror nämligen på ett reklamprogram som nyligen installerats på din dator. Om du undrar hur det kunde komma sig så beror det troligast på att det följde med packeterad i något gratisprogram, dessa kan vara mediaspelare, PDF skapare eller andra nedladdninar. För att undvika det bör du vara försiktig med vad du laddar ned, och välj alltid ett avancerat installationsalternativ. Istället för att klicka igenom installationen så snabbt som möjligt bör du kontrollera stegen noggrant, så du inte accepterar installation av något ytterliga program som kan hindra ditt arbete på datorn i fortsättningen.

Ta bort PC Speed Test popup så snart du upptäckt det. Genomsök din dator med Reimage, SpyHunter, hitman eller ett annat legitimt verktyg som du litar på. Detta är det enklaste sättet att bli av med annonsen på. Glöm inte att uppdatera ditt anti-spionprogram till sin senaste version för att säkerställa upptäckt och eliminering av de senaste oönskade programmen.

Använd kontrollpanelen för att ta bort de huvudsakliga PC Speed Test popup komponenterna och installatörer

Gå till Kontrollpanalen. På Windows XP/ Vista/ 7 öppnar du Start -> Kontrollpanelen -> Lägg till/ Ta bort program, eller Avinstallera. På Windows 8, skriv Kontrollpanelen i sökfältet och leta sedan efter Avinstallera ett program. Du kan behäva bekräfta att du är administratör i båda fallen.

Leta efter PC Speed Test popup och/ eller liknande i listan av programmen. Som standard rekommenderar vi att du tar bort Yontoo, Webcake, och allt som relaterar till ”savings” eller ”coupon”. Att genomsöka datorn med ett anti-skadeprogram som t.ex. Spyhunter eller Reimage är en bra idé för att få ett hum om vad som behöver tas bort därifrån med.

Stäng ned kontrollpanelen.

Ta bort PC Speed Test popup från Internet Explorer

Klicka på Kugghjulet -> Hantera Tillägg.

Gå igenom Verktygsfält och Tillägg. Ta bort/ Inaktivera allt som relaterar till PC Speed Test popup, även innehåll du inte känner till som inte är utvecklat av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.

Stäng ned inställningarna.

Ta bort PC Speed Test popup från Firefox

Skriv in About:addons i URL-fältet.

Gå igenom Tillägg och Insticksmoduler -> Ta bort allt som relaterar till PC Speed Test popup Saver och innehåll du inte känner igen. Om du inte känner till tillägget, och det inte har utvecklats av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adbobe, då behövs det troligen inte.

Alternativt kan du återställa Firefox genom att klicka på de tre strecken i övre högra hörnet

-> frågetecknet (hjälp) -> Felsökningsinformation. Klicka där på Återställ Firefox.

Ta bort PC Speed Test popup från Chrome

Skriv in Chrome://extensions i URL-fältet.

Gå igenom tilläggslistan och ta bort program som du inte behöver, speciellt om de relaterar till PC Speed Test popup. Om du är osäker, då kan du tillfälligt inaktivera dom.

Starta om Chrome.

Alternativt kan du skriva in Chrome://settings i URL-fältet, välj ”Visa avancerade inställningar…” längst ned och skrolla ned till slutet där du finner ”Återställ inställningarna”.

OBS!

Om du finner ett tillägg som inte kan tas bort från webbläsaren, då måste det antingen tas bort från kontrollpanelen eller med ett anti-skadeprogram som t.ex. Spyhunter, malwarebytes eller ett avinstallationsprogram som RevoUninstaller.

Automatisk PC Speed Test popup verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som PC Speed Test Popup och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Om författaren

 
februari 9, 2017 08:44, februari 9, 2017 08:44
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *