Gld.PathTicket.net Popup - Hur Tar Man Bort?

 

Gld.PathTicket.net popup är ett till irriterande meddelande som kan visas på datorer som är infekterade med ett annonsprogram. Den dyker upp när du surfar på nätet med Internet Explorer, Mozilla Firefox eller Google Chrome. Meddelandet stöds av tredje parter och den försöker göra reklam för olika webbplatser eller installera värdelösa applikationer till slumpvalda datorer.

De flesta användare har ingen aning om varför det här meddelandet visas på deras system och vad dess syfte är. Faktum är att Gld.PathTicket.net popup genereras av ett annonsprogram som kan bli infiltrerad utan ditt medgivande, när du laddar ner ett gratisprogram. Många användare märker inte när den installeras då annonsprogrammet inte tydligt signalerar att den läggs till tillsammans med huvudprogramvaran. För att undvika liknande installationer i framtiden, ska du vara försiktigare under installationsstegen av dina nya nedladdningar. Gå inte blint igenom dem och se till att du avmarkerar alla alternativ som erbjuder ytterligare verktyg, såvida du inte är helt säker på att den är pålitlig.

Om du redan tar emot Gld.PathTicket.net popup och den stör dig varje gång du surfar, måste du avinstallera annonsprogrammet som står bakom det. Att ignorera meddelandet är inte en lösning, då annonsprogrammet också kan orsaka andra problem. Vanligtvis spårar den dina surfvanor och den kan involvera dig i andra aktiviteter från en tredje part. Följ guiden nedanför, för att ta bort Gld.PathTicket.net popup, om ditt system är infekterat.

Använda Kontrollpanelen för att ta bort de huvudsakliga Gld.PathTicket.net popup komponenterna och installerare

 1. Gå till Kontrollpanelen. På Windows XP/Vista/7 öppna Start -> Kontrollpanelen sedan Lägg till/Ta bort Program eller avinstallera. På Windows 8 ange Kontrollpanelen i sökfältet, leta sedan efter avinstallera ett program. I både fallen kan du bli tvungen att bekräfta att du är administratören på din PC.
 2. Leta efter Gld.PathTicket.net och/eller liknande objekt i programlistan. Jag rekommenderar att ta bort Yontoo, Webcake eller något som är relaterat till ”savings” eller ”coupon”. Scanning med anti-sabotageprogram som Spyhunter eller Stopzilla kan ge en bra bild av vilka program du också borde ta bort därifrån.
 3. Stäng Kontrollpanelen

Ta bort Gld.PathTicket.net popup från Internet Explorer

 1. Klicka på ikonen med skiftnyckeln-> Hantera Tillägg
 2. Gå igenom Verktygsfält och tillägg. Ta bort allt som är relaterade till Gld.PathTicket.net och objekt som du inte känner till och som inte är gjorda av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Stäng fönstret.

Ta bort Gld.PathTicket.net popup från Firefox

 1. Skriv about:addons i adressfältet
 2. Gå igenom listan med Tillägg och Insticksmoduler, ta bort allt Gld.PathTicket.net relaterat och objekt du inte känner igen. Om du inte känner till tillägget och den inte är gjord av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe behöver du den förmodligen inte.
 3. Alternativt: Ställ om Firefox: För detta behöver du gå till Firefox-> Hjälp (Hjälp finns i menyn för OSX användare) -> Felsökningsinformation. Sedan Återställ Firefox.

Ta bort Gld.PathTicket.net popup från Chrome

 1. Ange chrome://extensions i adressfältet.
 2. Gå igenom tilläggslistan och ta bort program som du inte behöver, speciellt relaterat till Gld.PathTicket.net. Om du är osäker kan du också tillfälligt inaktivera dem.
 3. Starta om Chrome.
 4. Alternativt, kan du ange chrome://settings i adressfältet, välj Visa Avancerade Inställningar, scrolla ner till slutet av listan och tryck på Återställ Webbläsarinställningar.

VIKTIGT:

Om du hittar ett tillägg som inte kan tas bort från webbläsare, måste den antingen bli borttagen från Kontrollpanelen eller med anti-sabotageprogram (som Spyhunter, malwarebytes) eller avinstallerare (som RevoUninstaller).

Automatisk Gld.PathTicket.net popup verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som PathTicket Popup och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Om författaren

 
juli 6, 2014 08:48, juli 6, 2014 08:48
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *