Jsd.pathjava.net Popup - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Reklamprogram
 

Jsd.pathjava.net popup är ett till falskt meddelande som används av cyberkriminella för att distribuera värdelösa programvaror och göra reklam för olika annonser. Meddelandet imiterar oftast en Java uppdatering, men den kan också låtsas vara en ny version av din webbläsare eller andra applikationer som du använder. I vissa fall visar Jsd.pathjava.net popup olika enkäter eller talar om för dig att du har vunnit ett lotteri. Huvudsyftet med denna pop-up är att lura datoranvändare så att de ska klicka på allt detta. Ju fler klickar desto mer program distribuerar den.

Jsd.pathjava.net popup visas tack vare ett annonsprogram som i hemlighet kan installeras på datorer, när du laddar ner något gratisprogram från Internet. Den kommer tillsammans med kostnadsfria musikspelare, videoinspelare, PDF-skapare och andra applikationer som är helt gratis. Datoranvändare borde vara mer uppmärksamma under installationsstegen av dessa program. Välj alltid Anpassad installation och avstå från att lägga till extra program som erbjuds som frivilliga nedladdningar.

Om din dator redan blivit påverkad och Jsd.pathjava.net popup visas konstant när du surfar på Internet, då måste du ta bort annonsprogrammet som är ansvarig för att generera den så fort som möjligt. För att upptäcka och avinstallera den från din dator, följ guiden nedanför den här artikeln.

Unde de senaste månaderna har falska uppdateringar blivit väldigt populära så datoranvändare borde vara mer uppmärksamma varje gång de erbjuds att uppdatera dina programvaror. Se till att du bara får dina uppdateringar från officiella källor och klicka aldrig på popups som dyker upp från ingenstans i din webbläsare.

Använda Kontrollpanelen för att ta bort de huvudsakliga Jsd.pathjava.net popup komponenterna och installerare

 1. Gå till Kontrollpanelen. På Windows XP/Vista/7 öppna Start -> Kontrollpanelen sedan Lägg till/Ta bort Program eller avinstallera. På Windows 8 ange Kontrollpanelen i sökfältet, leta sedan efter avinstallera ett program. I både fallen kan du bli tvungen att bekräfta att du är administratören på din PC.
 2. Leta efter Jsd.pathjava.net och/eller liknande objekt i programlistan. Jag rekommenderar att ta bort Yontoo, Webcake eller något som är relaterat till ”savings” eller ”coupon”. Scanning med anti-sabotageprogram som Spyhunter eller Stopzilla kan ge en bra bild av vilka program du också borde ta bort därifrån.
 3. Stäng Kontrollpanelen

Ta bort Jsd.pathjava.net popup från Internet Explorer

 1. Klicka på”ikonen med skiftnyckeln-” Hantera Tillägg
 2. Gå igenom Verktygsfält och tillägg. Ta bort allt som är relaterade till Jsd.pathjava.net och objekt som du inte känner till och som inte är gjorda av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Stäng fönstret.

Ta bort Jsd.pathjava.net popup från Firefox

 1. Skriv about:addons”i adressfältet
 2. Gå igenom listan med Tillägg och Insticksmoduler, ta bort allt Jsd.pathjava.net relaterat och objekt du inte känner igen. Om du inte känner till tillägget och den inte är gjord av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe behöver du den förmodligen inte.
 3. Alternativt: Ställ om Firefox: För detta behöver du gå till Firefox-” Hjälp (Hjälp finns i menyn för OSX användare) -” Felsökningsinformation.”Sedan Återställ Firefox.

Ta bort Jsd.pathjava.net popup från Chrome

 1. Ange chrome://extensions i adressfältet.
 2. Gå igenom tilläggslistan och ta bort program som du inte behöver, speciellt relaterat till Jsd.pathjava.net. Om du är osäker kan du också tillfälligt inaktivera dem.
 3. Starta om Chrome.
 4. Alternativt, kan du ange chrome://settings”i adressfältet, välj Visa Avancerade Inställningar, scrolla ner till slutet av listan och tryck på Återställ Webbläsarinställningar.

VIKTIGT:

Om du hittar ett tillägg som inte kan tas bort från webbläsare, måste den antingen bli borttagen från Kontrollpanelen eller med anti-sabotageprogram (som Spyhunter, malwarebytes) eller avinstallerare (som RevoUninstaller).

Automatisk Jsd.pathjava.net popup verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Pathjava Popup och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Om författaren

 
augusti 16, 2014 08:46, augusti 16, 2014 08:46
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *