Outrageous Deal - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Reklamprogram
 

Outrageous Deal kan se ut som ett användbart verktyg vid första anblick, men det är endast ännu ett skadeprogram som du inte bör låta vara installerad på datorn. Det är officiellt listat som ett reklamprogram, eftersom väl inne så överflöder det alla dina sökmotorer med olika former av reklam. Dessa är inte bara irriterande, utan dessutom skadliga, och därav är det värt att ta bort Outrageous Deal från din dator så snabbt som möjligt.

Det är inte svårt att lägga märke till om din dator har infekterats med Outrageous Deal eller inte, detta eftersom reklamerna oftast är märkta med ”Ads by Outrageous Deal” eller ”Brought to you by Outrageous Deal”. Har du lagt märke till något av detta på någon av dina sökmotorer så är din dator garanterat infekterad och du bör ta tag i det.

Det ultimata sättet att ta bort virus som Outrageous Deal på är att ladda ned ett pålitligt anti-skadeprogram och genomsöka datorn med det. Vi rekommenderar antinge Reimage, SpyHunter eller Malwarebytes. Båda dessa program kan hitta samt eliminera virus som denna väldigt enkelt. Dessutom så kan en av dessa program skydda din dator mot liknande virus framåt i tiden, så det är värt att ha en av dessa. Om en av dessa skulle misslyckas med borttagningen av infektionen, testa då med den andra.

Om du dock inte vill ladda ned någon ytterligare anti-skadeprogram så kan du ta bort Outrageous Deal manuellt med. Denna process kan vara komplicerad, därför har vi utvecklat steg-för-steg instruktioner för att hjälpa dig med borttagningen av Outrageous Deal manuellt. Försök att slutföra alla stegen korrekt så kommer du att kunna eliminera Outrageous Deal helt på egen hand.

För att lära dig mer om de specifika egenskaperna av Outrageous Deal, var då god och fortsätt läs artikeln. Om du har några frågor relaterat till det här ämnet så får du gärna ställa dessa i kommentarsfältet nedan, vi kommer att göra vårt yttersta för att besvara dom alla.

Om reklamprogrammet Outrageous Deal

Det fungerar som ett tillägg till sökmotorer och kan läggas till hos de allra vanliga sökmotorerna, exempelvis Google Chrome, Internet Explorer, Mozilla Firefox samt även Safari. Detta betyder att även Apple användare kan drabbas.

Väl inne så kommer Outrageous Deal överflöda dina sökmotorer med reklamer i alla dess former, exempelvis popups, pop-under, textreklam, banderoller och textannonsering (contextual advertisment). En ny flik eller ett nytt fönster med reklam kan även dyka upp helt slumpartat.

Vi rekommenderar dig inte att du klickar på någon reklam som visas av Outrageous Deal, om du ändå gör det så kommer du att omgående bli omdirigerad till en annan hemsida som kan vara ägd av kriminella inom internetvärlden, t.ex. kapare eller bedragare. På så sätt kan din dator infekteras med andra virus, eller om du försöker att handla något hos dessa så riskerar du att bli bedragen på dina pengar.

Outrageous Deal kan beskrivas som ett reklamnätverk för kriminella inom internetvärlden. Eftersom dessa är blockerade från legitima reklamnätverk, så använder de sig av reklamprogram som denna för att stötta deras hemsidor och driva in trafik till dom. Med detta sagt, om du har Outrageous Deal installerat på din dator så kan olika kapare och bedragare nå dig direkt via din sökmotor dagligen, och detta är väldigt farligt.

Reklamprogrammet Outrageous Deal spridningmetoder

Outrageous Deal sprids på samma sätt som de flesta andra reklamprogram av den här typen, genom att packeteras in i olika gratisprogram som kan laddas ned från Internet. Så om du skulle ladda ned och installera en PDF skapare eller mediaspelare, så finns det en risk att Outrageous Deal laddas ned och installeras bredvid utan att du vet om det. För att undvika detta så bör du hålla ett vakande öga under installationen av gratisprogram, samt att även hålla din dator säkrad jämt med ett pålitligt anti-skadeprogram.Automatisk Outrageous Deal verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Outrageous Deal och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuell borttagning av Outrageous Deal reklamer

Du tar bort Outrageous Deal genom att använda Windows Kontrollpanel

Många kapnings- och reklamprogram som Outrageous Deal installerar komponenter i form av Windowsprogram och annan mjukvara. Denna del av reklamvaran kan tas bort från Kontrollpanelen. För att få tillgång till den, gör följande.

 • Gå till Start->Kontrollpanelen (äldre windowsmodeller) eller tryck på Windowsknappen -> Sök och skriv Kontrollpanelen (Windows 8);
  Control panel
 • Välj Avinstallera Program;
  Programs and features
 • Gå igenom programlistan och välj program relaterad till Outrageous Deal and related parasites like Deal Dropper popup , Save as Deal Finder , Rocket Deal .
  Remove toolbars
 • Tryck på knappen Avinstallera.
  Uninstall
 • I många fall så är Antimalwareprogram bättre på att upptäcka ”parasitfiler” relaterade till reklamvaran och därför rekommenderar jag att man installerar Reimage eller Spyhunter för att identifiera andra program som kan vara en del av infektionen på datorn.
  Scan with spyhunter

Denna metod kommer inte att ta bort samtliga webbläsartillägg och verktygsfält, så fortsätt därför till den andra delen av vår borttagningsguide.

Att ta bort Outrageous Deal från dina webbläsare

  Top Avlägsna skadligt innehåll från Internet Explorer

 • Tryck på Kugghjulet->Hantera tillägg.
  Add-on
 • Gå igenom Verktyg och Tillägg. Ta bort allting relaterat till Outrageous Deal och andra innehåll som inte är skapta av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle or Adobe.
  Disable add-ons
 • Stäng ned inställningar.

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Outrageous Deal, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Tryck på Kugghjulet->Inställningar.
  Internet options
 • Välj Avancerat fliken och klicka på Återställ knappen.
  Reset settings
 • Välj “Radera personliga inställningar rutan och klicka på Återställ.
  Reset approve
 • Klicka på Stäng knappen vid bekräftelse fönstret och stäng sedan ned din sökmotor.
  Reset

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

  Top Avlägsna Outrageous Deal från Chrome

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hornet på Google Chrome. Välj Inställningar.
  Open settings
 • Klicka på Hantera tillägg vid vänstra menyfältet.
 • Gå igenom tilläggs-listan och ta bort program du inte behöver. Speciellt de med relaterande namn till Outrageous Deal. Klicka på papperskorgen bredvid Outrageous Deal eller andra tillägg du vill ta bort.
  Remove extensions
 • Tryck på Ta bort knappen vid bekräftelse fönstret.
  Remove approve
 • Om du är osäker så kan du inaktivera dessa tillfälligt.
  Disable extension
 • Starta om Chrome.

(Ytterliggare åtgärd) Återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Outrageous Deal, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på Google Chrome’s meny knapp (de tre horisontella linjerna) och välj Inställningar.
  Open settings
 • Skrolla ned till slutet av sidan och klicka på Återställ inställningar knappen.
  Reset settings
 • Klicka på Återställ knappen vid bekräftelse fönstret.
  Reset approve

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

  Top Avlägsna Outrageous Deal från Firefox

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hornet på Mozilla Firefox och välj Tillägg ikonen (eller håll in och tryck Ctrl+Shift+A på ditt tangentbord).
  Select add-on
 • Gå igenom Tillägg samt Insticksmoduler, avlägsna allt relaterat till Outrageous Deal och andra innehåll du inte känner till. Om du inte känner till tillägget och det inte är skapat av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe så behöver du troligen inte detta.
  Remove add-on

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Outrageous Deal, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hörnet av Mozilla Firefox. Klicka på Hjälp knappen (frågetecknet).
  Help button
 • Välj “Starta om utan tillägg” i hjälpmenyn.
  Troubleshooting
 • Vid omstart, klicka på “Återställ”.
  Refresh firefox
 • Detta resulterar i att Mozilla startas om och alla ursprungsinställningar återkommer. Läs dock instruktionerna noga då önskat innehåll kan försvinna.
  Refresh firefox approve

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

Hur man tar bort Outrageous Deal från Microsoft Edge:  Top

OBS: engelsk version av Microsoft Edge Återställa inställningarna på Microsoft Edge (metod 1)
 • Öppna Microsoft Edge och klicka på ”More actions” knappen (tre punkter i övre högra hörnet av skärmen), välj sedan ”setting” för inställningarna.
  Open settings
 • I fönstret med inställningarna väljer du sedan ”Choose what to clear” knappen för att välja vad som skall bort.
  Choose clear
 • Välj allt du vill ta bort och tryck på ”Clear” för att bekräfta borttagningen.
  Clear browsing data
 • Högerklicka på Start och välj enhetshanteraren.
  Open task manager
 • I processer-fliken, högerklicka på Microsoft Edge och välj Detaljer.
  Go to details
 • Inne i Detaljer, leta efter poster kallade Microsoft Edge, högerklicka på dom och välj ”end task” för att avsluta processen.
  End Edge task
Om denna metod inte fungerade för dig så kan du följa de avancerade stegen nedan. Se till att du backar upp din data innan du slutför dessa steg. Återställa inställnignarna på Microsoft Edge (metod 2)
 • Ta dig till följande mapp: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Välj alla poster i denna mapp, högerklicka på dom och välj radera.
  Delete files
 • Klicka på startknappen och skriv in ”windows power”. Högerklicka på Windows PowerShell och välj ”kör som administrator”.
  Open powershell
 • Som administrator: Windows PowerShell fönster kommer att visas på skärmen, skriv in detta efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 och tryck sedan på enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Efter att du har slutfört dessa steg bör Outrageous Deal ha eliminerats från din webbläsare Microsoft Edge.

  Top Avlägsna Outrageous Deal från Safari (Mac OS X)

 • Klicka på Safari menyn.
 • Välj Preferenser.
  Open preferences
 • Klicka på Tillägg fliken.
 • Klicka på Avinstallera knappen intill Outrageous Deal. Ta bort allt suspekta innehåll du finner. Om du är osäker på om du behöver tillägget eller inte så kan du enkelt klicka på Aktivera rutan för att tillfälligt inaktivera dessa.
  Extensions
 • Starta om Safari.

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Outrageous Deal, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på Safari menyn vid det övre vänstra hörnet. Välj återställ Safari.
  Choose reset
 • Välj vilka val du vill återställa (oftast är alla förvalda redan) och klicka på återställ knappen.

  Reset

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

Manuell borttagning av Outrageous Deal

 
Processer:
       
 

Om författaren

 
december 4, 2015 12:44, december 4, 2015 12:44
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *