Openadserving.com - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Reklamprogram
 

Openadserving.com är en annonsplattform som är ansvarig för att visa flera annonser på datorer medan användaren surfar på Internet. Programmet kan beröra flera kända webbläsare – Internet Explorer, Mozilla Firefox och Google Chrome. Om du har märkt några popups som säger att de är från Openadserving.com, betyder det att ditt system har blivit infekterat.

Programmet installeras i webbläsare via Trojan virus, vilket är det vanligaste sättet för sabotageprogram att distribueras på, samt spam e-post med infekterade bilagor, bunta applikationen med gratisprogram, ta till social manipulations metoder där användaren luras och tror att denne kommer få ett legitimt program eller uppdatering etc. En tumregel är att applikationen tar sig in i systemet utan att användaren vet om det. Syftet med Openadserving.com är att tjäna pengar på att generera trafik till affiliate webbsidor och göra reklam för specifika produkter eller sidor. Den orsakar många omdirigeringar som inte bara är irriterande utan de kan också ta dig till infekterade eller korrupta sidor där du kan få ett sabotageprogram eller andra hot installerade.

Även om Openadserving.com inte är ett virus, rekommenderar säkerhetsexperter att ta bort den från ditt system så fort du har upptäckt någon av dess annonser. Gå till Kontrollpanelen -> Lägg till och Ta bort program och avinstallera den därifrån. Det är viktigt att du tar bort alla program som har installerats tillsammans med den här kapare, då vissa av dem kan laddas ner igen eller om-återställa webbläsarinställningar. Scanna med Spyhunter då den identifierar sådana program ganska bra. Du borde också kolla dina webbläsartillägg i Internet Explorer, Mozilla Firefox och Google Chrome. Om du inte ser Openadserving.com listad, borde du använda anti-sabotageprogram som Spyhunter och scanna din dator med den. Att avinstallera programmet från din dator ändrar inte dina sökleverantörer, det får bara stopp på annonserna. Du måste göra detta manuellt. Beroende på vilken webbläsare du använder, följ instruktionerna nedanför:

På Internet Explorer:

  1. Klicka på pilen till höger om sökfältet;
  2. Gör följande: på IE8-9 välj Hantera Sökleverantör, på IE7 klicka på Hantera Sökmotorer;
  3. Ta bort Openadserving.com från listan.

På Firefox:

  1. Skriv about:config i adressfältet. Detta kommer öppna sidan med inställningar.
  2. Skriv keyword.url i sökfältet. Högerklicka på den och radera den.
  3. Skriv browser.search.defaultengine i sökfältet. Högerklicka på den och radera den
  4. Skriv browser.search.selectedengine i sökfältet. Högerklicka på den och radera den.5.Sök efter browser.newtab.url. Högerklicka på den och radera. Detta ser till att söksidan inte startar i varje ny flik.

På Google Chrome:

  1. Klicka på ikonen som innehåller tre horisontella streck på webbläsarens verktygsfält.2.Välj inställningar.3.Välj Grunderna->Hantera sökmotorer.4.Radera onödiga sökmotorer från listan.5.Gå tillbaka till inställningar. Vid Start välj Öppna Startsidan (du kan också ta bort oönskade sidor från länken Grupp Med Sidor).

Automatisk Openadserving.com verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Openadserving.com och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure 

Liknande bilder

 
related image #1 from Openadserving.com
     
 

Om författaren

 
oktober 29, 2014 07:51, oktober 29, 2014 07:51
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *