Omdirigeringsviruset Onclickrev.com - Hur Tar Man Bort?

-  0
Type: Reklamprogram
 

Omdirigeringsviruset Onclickrev.com liknar många andra hot vi tidigare har diskuterat. En del av dessa bedrägliga meddelanden inkluderar Go.smarttrk.eu och Clicknshare.net som tar användare till okända hemsidor. Vi har noterat att Onclickrev.com presenterar bedrägerier med rysk talande användare som mål. Dessa vilseledande meddelanden förklarar att användare kan tjäna 1008 USD varje minut genom att följa ett enkelt knep. Förvänta dig inte att dessa förslag är äkta eftersom de verkligen inte är det.

Omdirigeringsviruset Onclickrev.com presenterar bedrägerier och hemsidor som sprider trojaner eller andra skadeprogram

Antalet vilseledande produkter som kan marknadsföras via den här hemsidan är otroligt. Det kan omdirigera använda till hemsidan Alibaba.com och vi har redan diskuterat de lågkvalitativa produkterna och förseningar som det här företaget tvingar sina klienter att utstå. Som tillägg till att presentera den här opålitliga shopping domänen, så främjar de även program av MindSpark Interactive vilka inte anses vara passande för användning. Ett äldre FromDocToPDF verktygsfält är en av dessa stöttade tilläggen. Däremot har vi inkluderat det som en sökmotorskapare.


Onclickrev.com redirect

Den skurkaktiga versionen av MacKeeper har även noterats blivit presenterad av många omdirigeringsvirus. Newpoptab.com är en av dessa skadliga sidor som försöker övertala användare att ladda ned opålitliga versioner av det här säkerhetsverktyget. Återigen kontrollerade vi det nedladdade MacKeeper.pkg (Total virus genomsökning) genom flertalet program och 12/59 verktyg fann det skadligt eller minst sagt misstänksamt. Dessutom kommer Onclickrev.com viruset presentera innehåll från misstänksamma reklamnätverk som t.ex. Propeller Ads Media, Adf.ly, Adk2, PopAds och sh.st.

Besöken till den skurkaktiga domänen Onclickrev.com har markant ökat sedan Juli 2017, flest av dessa är från Indien. Surfare från Venezuela, Colombia, Vietnam och Georgien indikeras även vara en del av de som bör vara mest oroade av den här infektionen. Dessutom kommer användare bli störda av tekniska support bedrägerier som försöker lura användare till att installera/ köpa ett opålitlig program (Fighten mot tekniska support bedrägerier). Var extremt försiktig med att inte luras till att installera ett program som potentiellt kan ha utvecklats till en s.k. ”key-logger” eller annan typ av skadeprogram.

Omdirigeringar av Onclickrev.com kan konstant återkomma tack vare ett reklamprogram i operativsystemet. För att testa den här teorin rekommenderar vi dig att starta Reimage och kontrollera ifall det finner någonting. Om inte, då kan det vara att du blivit presenterad med den här hemsidan tack vare andra domäner du besökt. Vi har noterat att pornografiska hemsidor eller hemsidor med streaming är de mest vanliga hemsidorna att starta URL-dirigering till okända domäner, speciellt de som anses vara farliga.

Hur får du ditt operativsystem tillräckligt skyddat mot skadevirus?

Varje dag försöker användare fatta beslut om de kommer besöka en pålitlig hemsida eller en misstänksam domän. En del användare installerar endast viktiga program och har all den programvara som behövs. Andra bryr sig väldigt lite om IT-säkerhet och besöker alla de domäner de önskar besöka och bryr sig inte om ett anti-skadeprogram.

Om du inte vill utsättas för bedrägligt innehåll som t.ex. Onclickrev.com, vänligen ladda då inte ned onödiga program. Om du ändå gör detta kan ditt operativsystem utsättas för s.k. ”bundles” med program och andra vilseledande tekniker. Under installationer bör du välja ett avancerat alternativ. Se till att inga webbläsare får tillåtelsen att automatiskt installera tillägg eller andra program.

Om du tror att du eventuellt har ett reklamprogram på ditt operativsystem, då vill vi hjälpa dig med det. Först och främst kan du öppna Enhetshanteraren och leta efter processer du inte känner igen. Om detta låter svårt, försök då leta efter oönskade verktyg via Kontrollpanelen. Mer detaljerade instruktioner finner du här nedan.

Du tar bort Omdirigeringsviruset Onclickrev.com genom att använda Windows Kontrollpanel

Många kapnings- och reklamprogram som Omdirigeringsviruset Onclickrev.com installerar komponenter i form av Windowsprogram och annan mjukvara. Denna del av reklamvaran kan tas bort från Kontrollpanelen. För att få tillgång till den, gör följande.

 • Gå till Start->Kontrollpanelen (äldre windowsmodeller) eller tryck på Windowsknappen -> Sök och skriv Kontrollpanelen (Windows 8);
  Control panel
 • Välj Avinstallera Program;
  Programs and features
 • Gå igenom programlistan och välj program relaterad till Omdirigeringsviruset Onclickrev.com and related parasites like Omdirigeringsviruset Adf.ly .
  Remove toolbars
 • Tryck på knappen Avinstallera.
  Uninstall
 • I många fall så är Antimalwareprogram bättre på att upptäcka ”parasitfiler” relaterade till reklamvaran och därför rekommenderar jag att man installerar Reimage eller Spyhunter för att identifiera andra program som kan vara en del av infektionen på datorn.
  Scan with spyhunter

Denna metod kommer inte att ta bort samtliga webbläsartillägg och verktygsfält, så fortsätt därför till den andra delen av vår borttagningsguide.

Att ta bort Omdirigeringsviruset Onclickrev.com från dina webbläsare

Automatisk Omdirigeringsviruset Onclickrev.com verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Omdirigeringsviruset Onclickrev.com och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure     
 

Om författaren

 
februari 5, 2018 13:58, februari 5, 2018 13:58
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *