OkiiTan - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Reklamprogram
 

OkiiTan är ett annonsprogram som skapades för att göra reklam för olika kommersiella webbsidor och förbättra deras trafik. Även om programvaran hävdar sig vara ett användbart verktyg, speciellt för de som handlar på nätet, är den en väldigt irriterande applikation och alla dess mål är relaterade till marknadsföring. Enligt OkiiTans officiella hemsida, är den ett kostnadsfritt verktyg som är till för att göra din surfupplevelse bättre, från att söka på webben till att jämföra erbjudanden på nätet för att hitta de bästa priserna. Många användare har märkt att OkiiTan annonser dyker upp även om de aldrig själva installerat den här applikationen på sitt system.

Om du har märkt av några kommersiella annonser på din dator som det här annonsprogrammet medfört, är det väldigt troligt att du har laddat ner OkiiTan utan ditt medgivande medan du installerat en annan kostnadsfri applikation. Då många användare inte är uppmärksamma under installationsstegen, slutar det oftast med att de laddar hem extra program som kommer buntad med andra programvaror. För att undvika detta, borde du vara mer uppmärksam under installationsprocessen av alla kostnadsfria applikationer och läs alltid igenom villkoren.

När OkiiTan väl är inne, spionerar den på dina nätaktiviteter och genererar annonser enligt dina intressen. Eftersom den är kompatibel med flera butiker på nätet, kommer den göra annonserna passande för vem som helst. OkiiTan ads innehåller länkar till sponsrade webbplatser och om du klickar på dem, kommer du blir tvingad att besöka dem. Om du vill undvika att besöka, möjligen osäkra webbplatser och hela tiden bli störd av en våg av annonser, borde du ta bort OkiiTan så fort du märkt av den på din dator.

Instruktioner för manuell borttagning av OkiiTan

Använda Kontrollpanelen för att ta bort de huvudsakliga OkiiTan komponenterna och installerare

 1. Gå till Kontrollpanelen. På Windows XP/Vista/7 öppna Start -> Kontrollpanelen sedan Lägg till/Ta bort Program. På Windows 8 ange Kontrollpanelen i sökfältet. I både fallen kan du bli tvungen att bekräfta att du är administratören på din PC.
 2. Leta efter OkiiTan och/eller liknande föremål i programlistan. Jag rekommenderar att ta bort Yontoo, Webcake eller något som är relaterat till ”savings” eller ”coupon”. Scanning med anti-sabotageprogram som Spyhunter eller Stopzilla kan ge en bra bild av vilka program du också borde ta bort därifrån.
 3. Stäng Kontrollpanelen

Ta bort OkiiTan från Internet Explorer

 1. Klicka på ikonen med skiftnyckeln-> Hantera Tillägg
 2. Gå igenom Verktygsfält och tillägg. Ta bort allt som du inte känner till OCH som inte är gjorda av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Stäng fönstret.

Ta bort OkiiTan från Firefox

 1. Skriv about:addons i adressfältet
 2. Gå igenom listan med Tillägg och Insticksmoduler, ta bort allt du inte känner igen. Om du inte känner till tillägget och den inte är gjord av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe behöver du den förmodligen inte.
 3. Alternativt: Ställ om Firefox: För detta behöver du gå till Firefox-> Hjälp (Hjälp finns i menyn för OSX användare) -> Felsökningsinformation. Sedan Återställ Firefox.

Ta bort OkiiTan från Chrome

 1. Ange chrome://extensions i adressfältet.
 2. Gå igenom tilläggslistan och ta bort program som du inte behöver. Om du är osäker kan du också tillfälligt inaktivera dem.
 3. Starta om Chrome.
 4. Alternativt, kan du ange chrome://settings i adressfältet, välj Visa Avancerade Inställningar, scrolla ner till slutet av listan och tryck på Återställ Webbläsarinställningar.

VIKTIGT:

Om du hittar ett tillägg som inte kan tas bort från webbläsare, måste den antingen bli borttagen från Kontrollpanelen eller med anti-sabotageprogram (som Spyhunter, malwarebytes) eller avinstallerare (som RevoUninstaller).

Automatisk OkiiTan verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som OkiiTan och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure 

Liknande bilder

 
related image #1 from OkiiTan
     
 

Om författaren

 
maj 31, 2014 09:46, maj 31, 2014 09:46
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *