Nonestops.biz - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Sökmotorskapare
 

Stör Nonestops.biz dig varje gång som du öppnar en webbläsare? Då betyder det att din dator är infekterad med detta skadeprogram och du bör ta tag i det. Viruset i sig själv är inte farligt, men du bör dock ta bort det så snabbt du kan om du inte vill stöta på oönskade IT-relaterade säkerhetsproblem.

Det finns två vanliga sätt att eliminera infektioner som denna på – det ena är manuellt och det andra automatiskt. Vilken metod du väljer är helt upp till dig.

För att eliminera infektionen snabbt och enkelt, då rekommenderas det automatiska alternativet. Ladda enkelt ned ett pålitligt anti-skadeprogram som t.ex. Reimage eller SpyHunter, installera det och utför sedan en fullständig genomsökning av datorns alla lagrade filer. Ett av dessa program bör hitta och eliminera viruset på bara några få ögonblick. Dessutom skyddar det din dator mot liknande infektioner framåt i tiden, så det är värt att ha det installerat. Du kan självklart välja ett eget anti-skadeprogram med.

Om du dock av någon anledning inte vill ladda ned och installera ett ytterligare anti-skadeprogram, då kan Nonestops.biz elimineras manuellt med. Dock är denna process mer komplicerad och därför har vi utvecklat steg-för-steg instruktioner för att hjälpa dig igenom den komplicerade processen. Gör det bästa för att slutföra alla stegen korrekt så bör du kunna eliminera Nonestops.biz helt på egen hand.

För att lära dig mer om de specifika egenskaperna av Nonestops.biz, vänligen fortsätt då läs artikeln. Om du har några frågor som relaterar till det här ämnet, då får du gärna ställa dessa i kommentarsfältet nedan så kommer vi att göra vårt yttersta för att bistå med assistans.

Om sökmotorskaparen Nonestops.biz

Det fungerar som ett webbläsartillägg som är helt och hållet kompatibel med alla de vanligaste webbläsarna. Dessa inkluderar Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer, Microsoft Edge och even Safari. Detta betyder att även Apple användare kan drabbas.

Väl inne i ditt system kommer Nonestops.biz utföra ändringar på dessa webbläsare, dessa ändringar inkluderar din startsida och sökmotor. Varje gång du nu öppnar din webbläsare kommer Nonestops.biz istället vara placerad.

Hemsidan hävdar att det är ett häftigt gratis verktyg som skall tillhandahålla möjligheten att undvika begränsningar på särskilda hemsidor. Det fungerar likt ett VPN, fast snabbare och gratis. Dock bör funktionerna starkt ifrågasättas och det har dessutom en del bieffekter som bör undvikas.

Först och främst kommer det utföra ändringar utan att varna dig om det. Sedan kan dessa vara ytterst svåra att bli av med på dina webbläsare.

Nonestops.biz har även en del egenskaper likt ett reklamprogram. Det kommer överflöda dina webbläsare med olika reklam som t.ex. popups, pop-under, textreklam, banderoller och textannonsering (contextual advertisment). En ny flik eller fönster med reklam kan även öppnas slumpmässigt.

Oftast visas reklam av Nonestops.biz på intenethandelssidor som t.ex. eBay eller Amazon. Du kommer att erbjudas att köpa någonting för väldigt attraktiva priser. Fall inte för detta trick – dessa erbjudanden är oftast falska och endast ett knep för att fånga din uppmärksamhet och få dig att klicka på dom. Det är inget vi rekommenderar. Om du klickar på en av dessa kommer du att omgående bli omdirigerad till en annan hemsida som kan vara ägd av olika kriminella inom intenetvärlden, exempelvis kapare eller bedragare. På så sätt kan din dator bli infekterad med andra virus, eller om du försöker att handla något hos dessa så riskerar du att bli bedragen på dina pengar.Automatisk Nonestops.biz verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Nonestops.biz och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuell borttagning av Nonestops.biz viruset

Du tar bort Nonestops.biz genom att använda Windows Kontrollpanel

Många kapnings- och reklamprogram som Nonestops.biz installerar komponenter i form av Windowsprogram och annan mjukvara. Denna del av reklamvaran kan tas bort från Kontrollpanelen. För att få tillgång till den, gör följande.

 • Gå till Start->Kontrollpanelen (äldre windowsmodeller) eller tryck på Windowsknappen -> Sök och skriv Kontrollpanelen (Windows 8);
  Control panel
 • Välj Avinstallera Program;
  Programs and features
 • Gå igenom programlistan och välj program relaterad till Nonestops.biz .
  Remove toolbars
 • Tryck på knappen Avinstallera.
  Uninstall
 • I många fall så är Antimalwareprogram bättre på att upptäcka ”parasitfiler” relaterade till reklamvaran och därför rekommenderar jag att man installerar Reimage eller Spyhunter för att identifiera andra program som kan vara en del av infektionen på datorn.
  Scan with spyhunter

Denna metod kommer inte att ta bort samtliga webbläsartillägg och verktygsfält, så fortsätt därför till den andra delen av vår borttagningsguide.

Att ta bort Nonestops.biz från dina webbläsare

  Top Hur man avlägsnar Nonestops.biz från Google Chrome:

 • Klicka på de tre horisontella linjerna på Google Chrome och välj Fler verktyg->Tillägg
  Extensions
 • Välj allt skadligt innehåll och radera dessa.
  Remove extensions
 • Klicka på de tre horisontella linjerna på Google Chrome och välj Inställningar.
 • Välj Hantera sökleverantörer
  Manage search engines
 • Avlägsna onödiga sökleverantörer från listan
  Delete search engines
 • Gå tillbaka till inställningar. Vid Start väljer du Öppna blank sida (Du kan ta bort oönskade sidor även här).
 • Om din startsida var ändrad, klicka på Chrome menyn vid övre högra hörnet och välj Inställningar. Välj Öppna en särskild sida eller en grupp med sidor och klicka på Grupp med sidor.
  Set pages
 • Radera skadliga söksidor vid Start fönstret genom att klicka på “X” bredvid dessa.
 • Klicka på de tre horisontella linjerna vid Google Chrome och välj Inställningar och klicka på Hantera sökleverantörer.
  Delete start pages
 • Ta bort skadliga söksidor i en ny sökleverantörs sida.

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Nonestops.biz, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på de tre horisontella linjerna på Google Chrome och välj Inställningar.
 • Skrolla ned till slutet av sidan och klicka på Återställ inställningar knappen.
  Resset settings
 • Klicka på Återställ knappen vid bekräftelse fönstret.
  Reset approve

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår, genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

  Top Hur man avlägsnar Nonestops.biz från Firefox:

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hornet på Mozilla Firefox och välj “Tillägg” ikonen (eller håll in och tryck Ctrl+Shift+A på ditt tangentbord).
  Select add-on
 • Gå igenom Tillägg samt Insticksmoduler, avlägsna allt relaterat till Nonestops.biz och andra innehåll du inte känner till. Om du inte känner till tillägget och det inte är skapat av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe så behöver du troligen inte detta.it.
  Remove add-on
 • Om din startsida var ändrad, klicka på Firefox menyn vid övre högra hörnet, välj Inställningar-> Allmänt. Där väljer du den önskade startsidan och klickar sedan på Återställ.
  Restore default

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Nonestops.biz, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hörnet av Mozilla Firefox. Klicka på Hjälp knappen (frågetecknet).
  Help button
 • Välj “Starta om utan tillägg” i hjälpmenyn.
  Troubleshooting
 • Vid omstart, klicka på “Återställ”.
  Refresh firefox
 • Detta resulterar i att Mozilla startas om och alla ursprungsinställningar återkommer. Läs dock instruktionerna noga då önskat innehåll kan försvinna.
  Refresh firefox approve
(Valfritt) för äldre version:
 • Skriv in “about:config” addressfältet och tryck enter. Detta öppnar inställningssidan
  Abou config
 • Skriv in “Keyword.url” i sökfältet. Högerklicka och välj återställ.
  Reset Keyword.url
 • Skriv in “browser.search.defaultengine” i sökfältet. Högerklicka och välj återställ.
 • Skriv in “browser.search.selectedengine” i sökfältet. Högerklicka och välj återställ.
 • Sök efter “browser.newtab.url”. Högerklicka och välj återställ. Detta försökrar att söksidan inte öppnas i varje ny flik.
 • Om inställningar återgår igen och en genomsökning med ett anti-skadeprogram visar att datorn är ren: stäng ned Firefox, öppna filsökaren och skriv in %AppData% i addressfältet. Skriv in user.js i sökfältet. Om denna fil existerar, döp om den och starta om Firefox. Du kommer behöva repetera stegen ovan.
  Remove user.js

Om problemet kvarstår, genomsök din dator med ett anti-program för att identifiera skadliga innehåll.

  Top Hur man avlägsnar Nonestops.biz virus från Internet Explorer (äldre versioner):

 • Klicka på pilen till höger om addressfältet.
 • Gör följande: på IE8-9 välj Hantera sökleverantörer, på IE7 klicka på Ändra sökleverantör.
 • Ta bort Nonestops.biz från listan.

Hur man avlägsnar Nonestops.biz från IE 11:

 • Klicka på Inställningar (övre högra hörnet)->Hantera tillägg.

  Add-on
 • Gå igenom Verktyg och Tillägg. Ta bort allting relaterat till Nonestops.biz och andra innehåll som inte är skapta av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle or Adobe.
  Disable add-ons
 • Välj Sökleverantörer.
  Set search engine
 • Om någon av dessa sökleverantörer inte är tillgängliga, klicka på “Hitta fler söklevenratörer” i nedre botten av skärmen och installera Google.
  Find search engines
 • Stäng ned inställningar.
 • Om din startsida var ändrad, klicka på Kugghjulet vid övre högra hörnet för att öppna Internet Explorer menyn, välj Inställningar och välj Allmänt. Skriv in den önskade startsidan du vill ha och klicka på OK.
  Restore home page

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Nonestops.biz, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på Kugghjulet->Inställningar.
  Internet options
 • Välj Avancerat fliken och klicka på Återställ knappen.
  Reset settings
 • Välj “Radera personliga inställningar rutan och klicka på Återställ.
  Reset approve
 • Klicka på Stäng knappen vid bekräftelse fönstret och stäng sedan ned din sökmotor.
  Reset

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

Hur man tar bort Nonestops.biz från Microsoft Edge:  Top

OBS: engelsk version av Microsoft Edge Återställa inställningarna på Microsoft Edge (metod 1)
 • Öppna Microsoft Edge och klicka på ”More actions” knappen (tre punkter i övre högra hörnet av skärmen), välj sedan ”setting” för inställningarna.
  Open settings
 • I fönstret med inställningarna väljer du sedan ”Choose what to clear” knappen för att välja vad som skall bort.
  Choose clear
 • Välj allt du vill ta bort och tryck på ”Clear” för att bekräfta borttagningen.
  Clear browsing data
 • Högerklicka på Start och välj enhetshanteraren.
  Open task manager
 • I processer-fliken, högerklicka på Microsoft Edge och välj Detaljer.
  Go to details
 • Inne i Detaljer, leta efter poster kallade Microsoft Edge, högerklicka på dom och välj ”end task” för att avsluta processen.
  End Edge task
Om denna metod inte fungerade för dig så kan du följa de avancerade stegen nedan. Se till att du backar upp din data innan du slutför dessa steg. Återställa inställnignarna på Microsoft Edge (metod 2)
 • Ta dig till följande mapp: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Välj alla poster i denna mapp, högerklicka på dom och välj radera.
  Delete files
 • Klicka på startknappen och skriv in ”windows power”. Högerklicka på Windows PowerShell och välj ”kör som administrator”.
  Open powershell
 • Som administrator: Windows PowerShell fönster kommer att visas på skärmen, skriv in detta efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 och tryck sedan på enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Efter att du har slutfört dessa steg bör Nonestops.biz ha eliminerats från din webbläsare Microsoft Edge.

  Top Hur du tar bort Nonestops.biz från Safari:

Ta bort skadliga tillägg

 • Klicka på Safari-menyn på övre vänstra hörn. Klicka på Preferenser.
  Open preferences
 • Välj Tillägg och avinstallera Nonestops.biz och andra misstänksamma tillägg.
  Extensions
 • Om din första sida för webbläsaren har ändrats, klicka på Safari-menyn på övre vänstra hörn på skärmen. Välj preferenser och klicka på fliken Generellt. Skriv in valfritt URL för att välja din förstasida.
  Reset homepage

(Alternativt) Återställ dina webbläsares inställningar

Om du fortfarande upplever problem relaterad till Nonestops.biz, återställ till ursprungsinställningar.

 • Klicka på menyn på Safari i fönstrets övre vänstra hörn. Välj Återställ Safari…

  Choose reset
 • Välj vad du vill återställa (oftast är de valda i förväg) och klicka på knappen Återställ.
  Reset

Om du inte kan återställa dina webbläsarinställningar och problemet kvarstår, scanna ditt system med ett Antimalwareprogram.

Manuell borttagning av Nonestops.biz

 
Processer:
 

Nonestops.biz skärmdumpar

 
     
 

Om författaren

 
april 19, 2017 09:33, april 19, 2017 09:33
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *