NewHDPlugin.net Popup - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Reklamprogram
 

NewHDPlugin.net popup är ett falskt meddelande som rapporterar om att nya uppdateringar finns tillgängliga till olika program, såsom Flash Player, webbläsare osv. Dessvärre är den inte relaterad till några uppdateringar och meddelandets enda syfte är att installera ett potentiellt oönskat program på din dator. Den distribuerar olika värdelösa verktygsfält och annonsprogram som är ansvariga för att göra reklam för kommersiella sidor, till exempel, CouponBuddy, BlindBat, BuzzSurfing osv.

NewHDPlugin.net popup orsakas av ett webbläsartillägg som med största sannolikhet installerades på din dator tillsammans med andra programvaror. Du borde vara särskilt försiktig när du installerar nya program från Internet, även om de distribueras på populära nedladdningssidor. Se till att alltid läsa villkoren när du laddar ner en ny applikation. Du borde också alltid välja Anpassad Installation som gör det möjligt att göra ändringar i installationens inställningar.

Klicka aldrig på “Install”, Download”, “Run Update” eller liknande knappar på NewHDPlugin.net popup. Om du gör detta kommer du tillåta att ett annonsprogram installeras på ditt system. Detta är inte ett lagligt sätt att distribuera program på, även om de är ofarliga. Om NewHDPlugin.net popup fortsätter att dyka upp på Internet Explorer, Mozilla Firefox eller Google Chrome, borde du ta bort tillägget som orsakar det. Ignorera aldrig detta meddelande då det definitivt kommer orsaka problem.

Det enklaste sättet att ta bort NewHDPlugin.net popup på är att använda ett betrott anti-spionprogram som Spyhunter och kör en scanning med den. Fullständiga borttagningsinstruktioner hittas nedanför:

Använda Kontrollpanelen för att ta bort de huvudsakliga NewHDPlugin.net popup annonsprograms relaterade komponenterna och installerare

 1. Gå till Kontrollpanelen. På Windows XP/Vista/7 öppna Start -> Kontrollpanelen, Lägg till/Ta bort Program. På Windows 8 ange Kontrollpanelen i sökfältet. I både fallen kan du bli tvungen att bekräfta att du är administratören på din PC.
 2. Ta bort allt som är relaterat till NewHDPlugin.net popup. Jag rekommenderar att ta bort Yontoo, Webcake eller något som är relaterat till ”savings” eller ”coupon”. Scanning med anti-sabotageprogram som Spyhunter eller Stopzilla kan ge en bra bild av vilka program du också borde ta bort därifrån.
 3. Stäng Kontrollpanelen

Ta bort NewHDPlugin.net popup från Internet Explorer

 1. Klicka på ikonen med kugghjulet -> Hantera Tillägg
 2. Gå igenom Verktygsfält och tillägg. Ta bort allt som du inte känner till OCH som inte är gjorda av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Stäng fönstret.

Ta bort NewHDPlugin.net popup från Firefox

 1. Skriv about:addons i adressfältet
 2. Gå igenom listan med Tillägg och Insticksmoduler, ta bort allt du inte känner igen. Om du inte känner till tillägget och den inte är gjord av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe behöver du den förmodligen inte.
 3. Alternativt: Ställ om Firefox: För detta behöver du gå till Firefox-> Hjälp (Hjälp finns i menyn för OSX användare) -> Felsökningsinformation. Sedan Återställ Firefox.

Ta bort NewHDPlugin.net popup från Chrome

 1. Ange chrome://extensions i adressfältet.
 2. Gå igenom tilläggslistan och ta bort program som du inte behöver. Om du är osäker kan du också tillfälligt inaktivera dem.
 3. Starta om Chrome.
 4. Alternativt, kan du ange chrome://settings i adressfältet, välj Visa Avancerade Inställningar, scrolla ner till slutet av listan och tryck på Återställ Webbläsarinställningar.

VIKTIGT:

Om du hittar ett tillägg som inte kan tas bort från webbläsare, måste den antingen bli borttagen från Kontrollpanelen eller med anti-sabotageprogram (som Spyhunter, malwarebytes) eller avinstallerare (som RevoUninstaller).

Automatisk NewHDPlugin.net popup verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som NewHDPlugin.net Popup och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Om författaren

 
april 20, 2014 08:46, april 20, 2014 08:46
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *