Name Offers - Hur Tar Man Bort?

 

Name Offers kan kanske se ut som en användbar applikation vid första anblick, men det är endast ett annat skadeprogram som du inte bör låta vara installerad på datorn. Det är officiellt listat som ett reklamprogram då det väl installerat visar massvis av olika reklamer på dina sökmotorer.

Om du nyligen har lagt märke till att din dator infekterats med detta virus, men du däremot inte har en aning om hur man blir av med det, då har du hamnat helt rätt. I den här artikeln kommer vi ge dig detaljrika instruktioner om hur man eleminerar Name Offers antingen manuellt eller automatiskt, vilken metod du väljer är helt upp till dig.

Eftersom det är mycket enklare att eliminera virus som Name Offers automatiskt så rekommenderar vi den metoden. Ladda enkelt ned ett pålitligt anti-skadeprogram som t.ex. Reimage, SpyHunter eller Malwarebytes, installera det på datorn och utför sedan en full genomsökning av datorns alla filer. Det bör automatiskt hitta och eliminera viruset på några få ögonblick. Om din dator har infekterats med liknande infektioner så kommer det hitta och ta bort dessa med.

Om du föredrar att ta bort detta manuellt så kan du skrolla ned till slutet av den här atikeln och ta en titt på våra steg-för-steg instruktioner. Försök att slutföra alla stegen korrekt så kommer du att kunna eliminera infektionen helt på egen hand.

Om du stöter på några svårigheter under borttagningen så får du gärna be oss om hjälp i kommentarsfältet nedan, vi kommer att göra vårt yttersta för att hjälpa dig. Om du vill lära dig mer om just de specifika egenskaperna av Name Offers, var då god och fortsätt läs artikeln.

Om reklamprogrammet Name Offers

Det fungerar som ett tillägg till sökmotorer och kan läggas till hos de allra vanliga sökmotorerna, dessa inkluderar Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer eller Safari. Detta betyder att även Apple användare kan drabbas.

Name Offers överflödar alla dessa sökmotorer med reklam i alla dess former. Exempel på dessa är popups, pop-under, textreklam, banderoller och textannonsering (contextual advertisment). Även fast dessa reklamer ser väldigt attraktiva ut så rekommenderas du inte att klicka på dessa.

Om det ändå händer att du skulle klicka på en av dom så kommer du att direkt bli omdirigerad till en annan hemsida som kan bara ägd av kriminella inom internetvärlden, exempelvis kapare eller bedragare. På så sätt kan din dator bli infekterad med andra virus, eller om du skulle handla något hos dessa så kan du bli bedragen på dina pengar.

Name Offers fungerar som ett reklamnätverk för kriminella inom internetvärlden. Eftersom dessa är blockerade från legitima reklamnätverk så använder de reklamprogram som detta för att stötta deras hemsidor och driva in trafik till dessa. Med detta sagt, om du har Name Offers installerad på din dator så kan kriminella inom internetvärlden nå dig dagligen direkt via din sökmotor, och detta är väldigt farligt.

Reklamprogrammet Name Offers spridningsmetoder

Du kan infekteras med Name Offers genom att enkelt ladda ned och installera något gratisprogram en opålitlig hemsida, detta på grund av att det ofta följer med packeterad i olika gratisprogram. Om du vill undvika den här infektionen så måste du vara mer noggrann under installationen av ditt gratisprogram.

Hoppa aldrig över några steg och håll alltid utkik efter ett avancerat installtionsalternativ om det går. På så sätt får du möjligheten att se alla möjliga alternativ och utföra nödvändiga ändringar. Stressa inte då den viktigaste informationen kan visas på ett väldigt otydligt sätt, och det är ingenting som du vill missa. Om du under installationen lägger märke till något ytterligare program som du inte känner till och som installeras bredvid, tillåt då inte installationen att slutföras då det kan eventuellt vara Name Offers eller ett annat skadeprogram.Automatisk Name Offers verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Name Offers och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuell borttagning av Name Offers reklam

Du tar bort Name Offers genom att använda Windows Kontrollpanel

Många kapnings- och reklamprogram som Name Offers installerar komponenter i form av Windowsprogram och annan mjukvara. Denna del av reklamvaran kan tas bort från Kontrollpanelen. För att få tillgång till den, gör följande.

 • Gå till Start->Kontrollpanelen (äldre windowsmodeller) eller tryck på Windowsknappen -> Sök och skriv Kontrollpanelen (Windows 8);
  Control panel
 • Välj Avinstallera Program;
  Programs and features
 • Gå igenom programlistan och välj program relaterad till Name Offers and related parasites like The Tidy Network Malware .
  Remove toolbars
 • Tryck på knappen Avinstallera.
  Uninstall
 • I många fall så är Antimalwareprogram bättre på att upptäcka ”parasitfiler” relaterade till reklamvaran och därför rekommenderar jag att man installerar Reimage eller Spyhunter för att identifiera andra program som kan vara en del av infektionen på datorn.
  Scan with spyhunter

Denna metod kommer inte att ta bort samtliga webbläsartillägg och verktygsfält, så fortsätt därför till den andra delen av vår borttagningsguide.

Att ta bort Name Offers från dina webbläsare

  Top Avlägsna skadligt innehåll från Internet Explorer

 • Tryck på Kugghjulet->Hantera tillägg.
  Add-on
 • Gå igenom Verktyg och Tillägg. Ta bort allting relaterat till Name Offers och andra innehåll som inte är skapta av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle or Adobe.
  Disable add-ons
 • Stäng ned inställningar.

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Name Offers, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Tryck på Kugghjulet->Inställningar.
  Internet options
 • Välj Avancerat fliken och klicka på Återställ knappen.
  Reset settings
 • Välj “Radera personliga inställningar rutan och klicka på Återställ.
  Reset approve
 • Klicka på Stäng knappen vid bekräftelse fönstret och stäng sedan ned din sökmotor.
  Reset

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

  Top Avlägsna Name Offers från Chrome

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hornet på Google Chrome. Välj Inställningar.
  Open settings
 • Klicka på Hantera tillägg vid vänstra menyfältet.
 • Gå igenom tilläggs-listan och ta bort program du inte behöver. Speciellt de med relaterande namn till Name Offers. Klicka på papperskorgen bredvid Name Offers eller andra tillägg du vill ta bort.
  Remove extensions
 • Tryck på Ta bort knappen vid bekräftelse fönstret.
  Remove approve
 • Om du är osäker så kan du inaktivera dessa tillfälligt.
  Disable extension
 • Starta om Chrome.

(Ytterliggare åtgärd) Återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Name Offers, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på Google Chrome’s meny knapp (de tre horisontella linjerna) och välj Inställningar.
  Open settings
 • Skrolla ned till slutet av sidan och klicka på Återställ inställningar knappen.
  Reset settings
 • Klicka på Återställ knappen vid bekräftelse fönstret.
  Reset approve

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

  Top Avlägsna Name Offers från Firefox

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hornet på Mozilla Firefox och välj Tillägg ikonen (eller håll in och tryck Ctrl+Shift+A på ditt tangentbord).
  Select add-on
 • Gå igenom Tillägg samt Insticksmoduler, avlägsna allt relaterat till Name Offers och andra innehåll du inte känner till. Om du inte känner till tillägget och det inte är skapat av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe så behöver du troligen inte detta.
  Remove add-on

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Name Offers, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hörnet av Mozilla Firefox. Klicka på Hjälp knappen (frågetecknet).
  Help button
 • Välj “Starta om utan tillägg” i hjälpmenyn.
  Troubleshooting
 • Vid omstart, klicka på “Återställ”.
  Refresh firefox
 • Detta resulterar i att Mozilla startas om och alla ursprungsinställningar återkommer. Läs dock instruktionerna noga då önskat innehåll kan försvinna.
  Refresh firefox approve

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

Hur man tar bort Name Offers från Microsoft Edge:  Top

OBS: engelsk version av Microsoft Edge Återställa inställningarna på Microsoft Edge (metod 1)
 • Öppna Microsoft Edge och klicka på ”More actions” knappen (tre punkter i övre högra hörnet av skärmen), välj sedan ”setting” för inställningarna.
  Open settings
 • I fönstret med inställningarna väljer du sedan ”Choose what to clear” knappen för att välja vad som skall bort.
  Choose clear
 • Välj allt du vill ta bort och tryck på ”Clear” för att bekräfta borttagningen.
  Clear browsing data
 • Högerklicka på Start och välj enhetshanteraren.
  Open task manager
 • I processer-fliken, högerklicka på Microsoft Edge och välj Detaljer.
  Go to details
 • Inne i Detaljer, leta efter poster kallade Microsoft Edge, högerklicka på dom och välj ”end task” för att avsluta processen.
  End Edge task
Om denna metod inte fungerade för dig så kan du följa de avancerade stegen nedan. Se till att du backar upp din data innan du slutför dessa steg. Återställa inställnignarna på Microsoft Edge (metod 2)
 • Ta dig till följande mapp: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Välj alla poster i denna mapp, högerklicka på dom och välj radera.
  Delete files
 • Klicka på startknappen och skriv in ”windows power”. Högerklicka på Windows PowerShell och välj ”kör som administrator”.
  Open powershell
 • Som administrator: Windows PowerShell fönster kommer att visas på skärmen, skriv in detta efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 och tryck sedan på enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Efter att du har slutfört dessa steg bör Name Offers ha eliminerats från din webbläsare Microsoft Edge.

  Top Avlägsna Name Offers från Safari (Mac OS X)

 • Klicka på Safari menyn.
 • Välj Preferenser.
  Open preferences
 • Klicka på Tillägg fliken.
 • Klicka på Avinstallera knappen intill Name Offers. Ta bort allt suspekta innehåll du finner. Om du är osäker på om du behöver tillägget eller inte så kan du enkelt klicka på Aktivera rutan för att tillfälligt inaktivera dessa.
  Extensions
 • Starta om Safari.

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Name Offers, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på Safari menyn vid det övre vänstra hörnet. Välj återställ Safari.
  Choose reset
 • Välj vilka val du vill återställa (oftast är alla förvalda redan) och klicka på återställ knappen.

  Reset

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

Manuell borttagning av Name Offers

 
Processer:
       
 

Om författaren

 
mars 2, 2016 12:35, mars 2, 2016 12:35
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *