My-movie-player.com Popup - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Reklamprogram
 

Har du nyligen tagit emot några popups från My-movie-player.com medan du surfat på nätet? Vanligtvis orsakas dessa meddelanden av annonsprogram som är skapade av cyberkriminella för att göra reklam för kommersiella webbplatser och distribuera PUPs. Dessa applikationer sprids med hjälp av andra gratisprogram. De kommer buntade med PDF-skapare, videospelare och andra nedladdningar från Internet.

Problemet med My-movie-player.com popups är att de förmedlar falsk information och försöker installera andra potentiellt oönskade program på din dator. Dessa meddelanden rekommenderar att ladda ner en uppdatering till en av dina spelare, trots att den inte har några kopplingar till något legitimt program. Om du klickar på knapparna Download eller Install på My-movie-player.com popup, kommer du faktiskt gå med på att ladda ner ytterligare ett värdelöst verktyg, som en plugin eller webbläsartillägg, som med största sannolikhet kommer involvera dig i marknadsförings relaterade aktiviter.

Du borde aldrig klicka på några popups som dyker upp från ingenstans. Det rekommenderas att alltid ladda ner dina program och få deras uppdateringar från den officiella källan. Ha i åtanke att du borde alltid välja Anpassad installation när du installerar nya program på din dator. Följ installationsstegen noggrant och se upp för valfria nedladdningar som kan hittas vid ett av stegen. Du borde alltid avmarkera kryssrutorna bredvid det du inte känner till.

För att få bort My-movie-player.com popups, måste du avinstallera annonsprogrammet som är ansvarig för att visa dessa meddelanden. Det är också rekommenderat att ta bort alla andra program som installerades vid samma tidpunkt som när My-movie-player.com popups började dyka upp. Borttagnings guiden finns att hitta nedanför.

Använda Kontrollpanelen för att ta bort de huvudsakliga My-movie-player.com popup relaterade annonsprograms komponenterna och installerare

 1. Gå till Kontrollpanelen. På Windows XP/Vista/7 öppna Start -> Kontrollpanelen sedan Lägg till/Ta bort Program. På Windows 8 ange Kontrollpanelen i sökfältet. I både fallen kan du bli tvungen att bekräfta att du är administratören på din PC.
 2. Ta bort allt som är relaterat till My-movie-player.com popup. Jag rekommenderar att ta bort Yontoo, Webcake eller något som är relaterat till ”savings” eller ”coupon”. Scanning med anti-sabotageprogram som Spyhunter eller Stopzilla kan ge en bra bild av vilka program du också borde ta bort därifrån.
 3. Stäng Kontrollpanelen

Ta bort My-movie-player.com popup relaterade annonsprogram från Internet Explorer

 1. Klicka på ikonen med kugghjulet -> Hantera Tillägg
 2. Gå igenom Verktygsfält och tillägg. Ta bort allt som du inte känner till OCH som inte är gjorda av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Stäng fönstret.

Ta bort My-movie-player.com popup relaterade annonsprogram från Firefox

 1. Skriv about:addons i adressfältet
 2. Gå igenom listan med Tillägg och Insticksmoduler, ta bort allt du inte känner igen. Om du inte känner till tillägget och den inte är gjord av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe behöver du den förmodligen inte.
 3. Alternativt: Ställ om Firefox: För detta behöver du gå till Firefox-> Hjälp (Hjälp finns i menyn för OSX användare) -> Felsökningsinformation. Sedan Återställ Firefox.

Ta bort My-movie-player.com popup relaterade annonsprogram från Chrome

 1. Ange chrome://extensions i adressfältet.
 2. Gå igenom tilläggslistan och ta bort program som du inte behöver. Om du är osäker kan du också tillfälligt inaktivera dem.
 3. Starta om Chrome.
 4. Alternativt, kan du ange chrome://settings i adressfältet, välj Visa Avancerade Inställningar, scrolla ner till slutet av listan och tryck på Återställ Webbläsarinställningar.

VIKTIGT:

Om du hittar ett tillägg som inte kan tas bort från webbläsare, måste den antingen bli borttagen från Kontrollpanelen eller med anti-sabotageprogram (som Spyhunter, malwarebytes) eller avinstallerare (som RevoUninstaller).

Automatisk My-movie-player.com popup verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som My-movie-player.com Popup och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Om författaren

 
maj 26, 2014 08:46, maj 26, 2014 08:46
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *