Movie Mode - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Reklamprogram
 

Movie Mode är ett annonsprogram eller ett PUP (potentiellt oönskat program eng: potentially unwanted program) på grund av att den visar olika annonser i webbläsare hos infekterade datorer och stör på så sätt användaren. Om det händer att du klickar på en av dessa annonser kommer du förmodligen bli omdirigerad till en tredje part webbplats som kan vara infekterad. Movie Mode genererar trafik till sina partners webbplatser och samlar försäljnings ledtrådar. Ägaren av den här applikationen tjänar pengar på det här sättet.

Programmet ska förbättra användarens surfupplevelse genom att streama olika online videos men sanningen är den att du kommer få irriterande annonser istället för en streamad video. Den samlar också på din personliga information såsom sökförfrågningar eller surfhistorik för att förbättra och göra annonserna mer intressanta för dig. Din information kan senare användas i marknadsföringssyfte.

Movie Mode kommer vanligtvis buntad med andra kostnadsfria programvaror så om du inte kommer ihåg att du installerat dem på din dator – oroa dig inte. Det är inget virus men ändå, du borde inte tveka på att ta bort den. Om du undrar hur man håller sig borta från problem och undviker liknande annonsprogram i framtiden, rekommenderar vi att inte besöka webbplatser som ser misstänksamma ut och undvik att ladda ner något från dem. Om du inte lyssnar på våra råd och laddar ner något, var försiktig under installationen. Hoppa inte över några steg och om möjligt, välj anpassad eller avanceras installation för att vara medveten om vad du får. Om du hade otur och din PC redan är infekterad, är det bäst att scanna den med ett betrott anti-sabotageprogram som Spyhunter eller malwarebytes eftersom det kan finnas fler hot på din PC än Movie Mode. Det här säkerhetsverktyget kommer avinstallera skadliga applikationer automatiskt. Du kan också göra det manuellt. För att göra detta, följ gärna vår borttagnings guide nedanför.

Använda Kontrollpanelen för att ta bort de huvudsakliga Movie Mode komponenterna och installerare

 1. Gå till Kontrollpanelen. På Windows XP/Vista/7 öppna Start -> Kontrollpanelen sedan Lägg till/Ta bort Program. På Windows 8 ange Kontrollpanelen i sökfältet. I både fallen kan du bli tvungen att bekräfta att du är administratören på din PC.
 2. Leta efter Movie Mode och/eller liknande objekt i programlistan. Jag rekommenderar att ta bort Yontoo, Webcake eller något som är relaterat till ”savings” eller ”coupon”. Scanning med anti-sabotageprogram som Spyhunter eller Stopzilla kan ge en bra bild av vilka program du också borde ta bort därifrån.
 3. Stäng Kontrollpanelen

Ta bort Movie Mode från Internet Explorer

 1. Klicka på ikonen med skiftnyckeln-> Hantera Tillägg
 2. Gå igenom Verktygsfält och tillägg. Ta bort allt som är relaterade till Movie Mode och objekt som du inte känner till och som inte är gjorda av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Stäng fönstret.

Ta bort Movie Mode från Firefox

 1. Skriv about:addons i adressfältet
 2. Gå igenom listan med Tillägg och Insticksmoduler, ta bort allt Movie Mode relaterat och objekt du inte känner igen. Om du inte känner till tillägget och den inte är gjord av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe behöver du den förmodligen inte.
 3. Alternativt: Ställ om Firefox: För detta behöver du gå till Firefox-> Hjälp (Hjälp finns i menyn för OSX användare) -> Felsökningsinformation. Sedan Återställ Firefox.

Ta bort Movie Mode från Chrome

 1. Ange chrome://extensions i adressfältet.
 2. Gå igenom tilläggslistan och ta bort program som du inte behöver, speciellt relaterat till Movie Mode. Om du är osäker kan du också tillfälligt inaktivera dem.
 3. Starta om Chrome.

Alternativt, kan du ange chrome://settings i adressfältet, välj Visa Avancerade Inställningar, scrolla ner till slutet av listan och tryck på Återställ Webbläsarinställningar.

Automatisk Movie Mode verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Movie Mode och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Om författaren

 
juni 15, 2014 08:46, juni 15, 2014 08:46
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *