Melondrea - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Reklamprogram
 

Melondrea är ett riktigt irriterande annonsprogram som när den väl är installerad, börjar visa massor av annonser. Skaparna av Melondrea lovar att det här programmet kommer förbättra din surfupplevelse genom att förenkla navigering på olika webbplatser. Men det är inte sant och du kommer istället för att få bättre surfning, få annonser som kommer irritera dig. Dessutom kommer din personliga information såsom surfhistorik, sökförfrågningar, IP adress, ungefärlig position och liknande uppgifter att spåras av applikationen. Den här information kan senare skickas till en tredje part för att förbättra relevansen av deras annonser och göra dem mer intressanta för dig. Den här är receptet på hur Melondrea tjänar pengar – den genererar trafik och samlar på potentiella kunder. Om du ser annonser som visas av Melondrea, klicka inte på någon av dem eftersom de kommer omdirigera dig till tredje part webbplatser som kan vara infekterade. Dessa annonser kan komma i många olika former, såsom i text, mellanrum, övergångar, sök-relaterade och popup annonser. Verktyget är listad som ett PUP (potentiellt oönskat program, eng: potentially unwanted program) och kan upptäckas av de flesta anti-sabotageprogram. Jag tycker att det här är hårdkokt fakta på varför du inte borde överväga att ha kvar den på din dator.

Det är inte överraskande att det här programmet är väldigt lurig och kan ta sig in i ditt system, buntad med andra programvaror. I så fall, behöver du vara särskilt försiktig när du installerar någon kostnadsfri nedladdning från Internet. Välj alltid anpassad eller avancerad installation och hoppa inte över några steg då detta kan leda till att du installerar oönskade applikationer. Om din dator redan är infekterad med Melondrea och du skulle vlija få bort den, rekommenderar vi att scanna din PC med ett pålitligt anti-sabotageprogram såsom Spyhunter eller malwarebytes som tar bort den här skadliga appen automatiskt. Om du skulle vilja göra detta manuellt, pröva vår borttagnings guide nedanför.

Använda Kontrollpanelen för att ta bort de huvudsakliga Melondrea komponenterna och installerare

 1. Gå till Kontrollpanelen. På Windows XP/Vista/7 öppna Start -> Kontrollpanelen sedan Lägg till/Ta bort Program. På Windows 8 ange Kontrollpanelen i sökfältet. I både fallen kan du bli tvungen att bekräfta att du är administratören på din PC.
 2. Leta efter Melondrea och/eller liknande objekt i programlistan. Jag rekommenderar att ta bort Yontoo, Webcake eller något som är relaterat till ”savings” eller ”coupon”. Scanning med anti-sabotageprogram som Spyhunter eller Stopzilla kan ge en bra bild av vilka program du också borde ta bort därifrån.
 3. Stäng Kontrollpanelen

Ta bort Melondrea från Internet Explorer

 1. Klicka på ikonen med skiftnyckeln-> Hantera Tillägg
 2. Gå igenom Verktygsfält och tillägg. Ta bort allt som är relaterade till Melondrea och objekt som du inte känner till och som inte är gjorda av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Stäng fönstret.

Ta bort Melondrea från Firefox

 1. Skriv about:addons i adressfältet
 2. Gå igenom listan med Tillägg och Insticksmoduler, ta bort allt Melondrea relaterat och objekt du inte känner igen. Om du inte känner till tillägget och den inte är gjord av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe behöver du den förmodligen inte.
 3. Alternativt: Ställ om Firefox: För detta behöver du gå till Firefox-> Hjälp (Hjälp finns i menyn för OSX användare) -> Felsökningsinformation. Sedan Återställ Firefox.

Ta bort Melondrea från Chrome

 1. Ange chrome://extensions i adressfältet.
 2. Gå igenom tilläggslistan och ta bort program som du inte behöver, speciellt relaterat till Melondrea. Om du är osäker kan du också tillfälligt inaktivera dem.
 3. Starta om Chrome.
 4. Alternativt, kan du ange chrome://settings i adressfältet, välj Visa Avancerade Inställningar, scrolla ner till slutet av listan och tryck på Återställ Webbläsarinställningar.

Automatisk Melondrea verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Melondrea och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Om författaren

 
juni 14, 2014 09:46, juni 14, 2014 09:46
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *