MediaPlayerEnhance - Hur Tar Man Bort?

-  0
Type: Reklamprogram
 

MediaPlayerEnhance är ett annonsprogram som kan påverka webbläsarna Internet Explorer, Mozilla Firefox eller Google Chrome. Den känns igen genom konstanta popup meddelanden som markeras som Ads by MediaPlayerEnhance. Om du har märkt av dem på din dator, borde du definitivt överväga att ta bort detta annonsprogram då den kan orsakar allvarliga problem.

MediaPlayerEnhance installeras av andra applikationer utan att riktigt avslöja nedladdningen. Den kräver inte att en separat användares tillåtelse för att installeras och det enda sättet att undvika den är att vara mer försiktig med program som du får från internet. Vi rekommenderar att alltid välja Anpassad Installation och följa varje steg i installationen för att se vad du faktiskt gå med på när du laddar ner gratisprogram. Om du hoppar över stegen kommer alla program som kommer tillsammans med huvudprogramvaran att automatiskt installeras på din dator.

Om du redan blivit drabbad av detta påträngande program, ska du vara beredd på att se massor av annonser när du surfar på nätet. Majoriteten av annonserna som MediaPlayerEnhance visar föreslår rabatter vid olika köp av produkter på nätet. De innehåller också länkar till sponsrade sidor, så om du klickar på dem kommer du bidra till att skaparna av detta annonsprogram tjänar lite pengar. Detta är en orättvis marknadsföring och du borde ta bort MediaPlayerEnhance så fort du har märkt av den.

Instruktioner för manuell borttagning av MediaPlayerEnhance

Använd Kontrollpanelen för att ta bort de främsta MediaPlayerEnhance komponenterna och installerare

 1. Gå till Kontrollpanelen. På Windows XP/Vista/7. Start -> Kontrollpanelen. Sedan Lägg till/Ta bort Program. På Windows 8. Ange Kontrollpanelen i sökfältet. I både fallen kan du bli tvungen att bekräfta att du är administratören på din PC.
 2. Jag rekommenderat att ta bort Yontoo, Webcake eller något som är relaterat till ”savings” eller ”coupon”. Scanning med anti-sabotageprogram som Spyhunter eller Stopzilla kan vara till stor nytta.
 3. Stäng Kontrollpanelen

Ta bort MediaPlayerEnhance från Internet Explorer

 1. Klicka på ikonen med kugghjulet -> Hantera Tillägg
 2. Gå igenom Verktygsfält och tillägg. Ta bort de som du inte känner till och som inte är gjorda av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Stäng fönstret.

Ta bort MediaPlayerEnhance från Firefox

 1. Skriv about:addons i adressfältet
 2. Gå igenom listan med Tillägg och Insticksmoduler, ta bort allt du inte känner igen. Om du inte känner till tillägget och den inte är gjord av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe kan du inaktivera den eller ta bort den.
 3. Alternativt: Ställ om Firefox: Gå till Firefox-> Hjälp (Hjälp finns i menyn för OSX användare). Felsökningsinformation. Sedan Återställ Firefox.

Ta bort MediaPlayerEnhance från Chrome

 1. Ange chrome://extensions i adressfältet.
 2. Gå igenom tilläggslistan och ta bort allt du inte behöver. Du kan också tillfälligt inaktivera dem.
 3. Starta om Chrome.
 4. Alternativt, kan du ange chrome://settings i adressfältet, välj Visa Avancerade Inställningar, scrolla ner till slutet av listan och tryck på Återställ Webbläsarinställningar.

Automatisk MediaPlayerEnhance verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som MediaPlayerEnhance och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Om författaren

 
mars 14, 2014 07:46, mars 14, 2014 07:46
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *