Media Viewer Popup - Hur Tar Man Bort?

-  0
Type: Reklamprogram
 

Media Viewer popups är annonser som kan dyka upp när du surfar på nätet. Den hävdar att du saknar en insticksmodul, tillägg, uppdatering osv. Det är väldigt enkelt att känna igen dessa popups eftersom de är markerade med ”Ads by Media Viewer”. Kom ihåg att de inte på något sätt är relaterade med att förbättra din dators prestanda. Dessa annonser försöker bara installera ett potentiellt oönskat program på din PC, såsom verktygsfält, tillägg osv.

Media Viewer popups distribueras med orättvisa metoder. Oftast visas de på Internet Explorer, Mozilla Firefox eller Google Chrome efter en installation av något gratisprogram. Om du nyligen har laddat ner musikspelare, videospelare, video inspelare, PDF-skapare eller annat verktyg, är sannolikheten stor att du också installerat ett annonsprogram som är skyldig till distributionen av Media Viewer popups. För att undvika den ska du alltid följa installationsstegen av alla nya program och avstå från att ladda ner några okända verktyg om det erbjuds.

Du borde aldrig klicka på Media Viewers annonser då den kommer att göra ditt surfande komplicerat. Om du tror att du måste uppdatera något av dina program eller ladda ner ytterligare komponenter som saknas, ska du se till att få dem från den officiella sidan och pålitliga källor. Det rekommenderas att ta bort Media Viewer popups så fort du har upptäckt den. Ta en titt på annonsprogrammet borttagnings instruktioner nedanför.

Du måste scanna ditt system med Reimage, SpyHunter, hitman eller något annat legitimt verktyg som du litar på. De kommer att eliminera dessa irriterande meddelanden. Glöm inte att uppdatera ditt anti-spionprogram till den nyaste versionen för att försäkra dig om upptäckt och borttagning av de senaste oönskade programmen.

Använd Kontrollpanelen för att ta bort de främsta Media Viewer popup  komponenterna och installerare:

 1. Gå till Kontrollpanelen. På Windows XP/Vista/7. Start -> Kontrollpanelen. Sedan Lägg till/Ta bort Program. På Windows 8. Ange Kontrollpanelen i sökfältet. I både fallen kan du bli tvungen att bekräfta att du är administratören på din PC.
 2. Jag rekommenderat att ta bort Yontoo, Webcake eller något som är relaterat till ”savings” eller ”coupon”. Scanning med anti-sabotageprogram som Spyhunter eller Stopzilla kan ge en bra bild av vilka program du också borde ta bort därifrån.
 3. Stäng Kontrollpanelen

Ta bort Media Viewer popup  från Internet Explorer

 1. Klicka på ikonen med kugghjulet -> Hantera Tillägg
 2. Gå igenom Verktygsfält och tillägg. Ta bort de som du inte känner till och som inte är gjorda av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Stäng fönstret.

Ta bort Media Viewer popup  från Firefox:

 1. Skriv about:addons i adressfältet
 2. Gå igenom listan med Tillägg och Insticksmoduler, ta bort allt du inte känner igen. Om du inte känner till tillägget och den inte är gjord av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe kan du inaktivera den eller ta bort den.
 3. Alternativt: Ställ om Firefox: Gå till Firefox-> Hjälp (Hjälp finns i menyn för OSX användare) -> Felsökningsinformation. Sedan Återställ Firefox.

Ta bort Media Viewer popup  från Chrome:

 1. Ange chrome://extensions i adressfältet.
 2. Gå igenom tilläggslistan och ta bort allt du inte behöver. Du kan också tillfälligt inaktivera dem.
 3. Starta om Chrome.
 4. Alternativt, kan du ange chrome://settings i adressfältet, välj Visa Avancerade Inställningar, scrolla ner till slutet av listan och tryck på Återställ Webbläsarinställningar.

VIKTIGT:

Om du hittar ett tillägg som inte kan tas bort från webbläsare, måste den antingen bli borttagen från Kontrollpanelen eller med anti-sabotageprogram (som Spyhunter, malwarebytes) eller avinstallerare (som RevoUninstaller).

Automatisk Media Viewer popup verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Media Viewer Popup och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Om författaren

 
mars 21, 2014 08:46, mars 21, 2014 08:46
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *