MaxWebSearch - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Sökmotorskapare
 

MaxWebSearch är en webbläsarkapare som ersätter din fördragna sökmotor, startsida och ny flik sida med sin egen. Webbadresserna du kan omdirigeras till kan vara några som tillhör MaxWebSearch domän (maxwebsearch.com), e.g. maxwebsearch.com, search.maxwebsearch.com, default.maxwebsearch.com, home.maxwebsearch.com, 1.maxwebsearch.com, start.maxwebsearch.com. Om du försöker återställa dina webbläsarinställningar och välja annan sökmotor, kommer du i slutändan inte se några förändringar. MaxWebSearch webbläsarkapare är programmerad för att skydda webbadresserna den gör reklam för från att ersättas med något annat. Om mer än en webbläsare är installerad på din dator, kommer oönskade omdirigeringar påverka alla inklusive Google Chrome, Mozilla Firefox, and Microsoft Internet Explorer.

Även om sökmotorn ser ut som vilken som helst, tjänar företaget som ligger bakom den pengar för annonserna som visas. Skillnaden mellan Google eller Yahoo eller liknande legitima sökverktyg är att MaxWebSearch.com inte gör någon särskiljning när den visar reklamsidor tillsammans med riktiga sökresultat. När en person utför en sökning, ser hon bara en lista med länkar och när hon klickar på den sponsrade, genererar detta pengar till ägarna av MaxWebSearch.com. Dessutom tar den här webbplatsen inte något ansvar för reklam från en tredje part, vilket betyder att efter att du klickar på en länk, kan du enkelt bli tagen till en korrupt webbsida och infektera din dator med virus.

De dom är bekymrade över integritet kommer få ytterligare en anledning till att ta bort den här webbläsarkaparen. Verktygsfältet som är associerat med den använder sig av cookies och  web beacons för att samla information om dina surfvanor. Den här datan används för att visa riktade annonser.

Konstanta omdirigeringar, risk för att bli infekterad med mer virus, kränker din integritet, orättvis uppvisning av reklam är mer än tillräckliga anledningar till att vilja få bort MaxWebSearch.com. Tyvärr är det inte så enkelt som det kan verka. Webbläsarkapare och annonsprogram är programmerade till att vara motståndskraftiga för att tas bort eftersom ju längre den stannar på ett infekterat system desto mer pengar tjänar den åt applikationens ägare. Även om en avinstallationsguide inkluderas, fungerar det inte riktigt och därav är omdirigeringarna inte borta.

Du kommer med största sannolikhet inte se MaxWebSearch.com bland Lägg till och Ta bort Program i Kontrollpanelen. Om du inte ser den där, bör du ta bort den manuellt. Efter det, avinstallera alla okända webbläsartillägg från alla webbläsare som du har på din dator. Men om du vill ha en snabb och enkel lösning på problemet, borde du använda speciella anti-virusverktyg såsom  Spyhunter. Den senare är mer effektiv med många webbläsarkapare och tar automatiskt bort alla filer som är relaterade till infektion. Vi rekommenderar att använda det här verktygen av flera skäl: Den kan finnas mer än ett oönskad applikation som har installerats – Spyhunter kommer upptäcka och ta bort dem allihop; Om några av virusen som är infekterade på din dator och nuvarande säkerhetssystem är inaktiverat, kan det här verktyget upptäcka dem också. Notera att alla antivirus program kan identifiera och ta bort den här typen av hot, därför om du använder något annat, ska du se till att den är kapabel till att hitta MaxWebSearch och relaterade filer.

Hur man tar bort MaxWebSearch från Internet Explorer:

 1. Klicka på pilen till höger om sökfältet
 2. Gör följande: på IE8-9 välj Hantera Sökleverantör, på IE7 klicka på Hantera Sökmotorer
 3. Ta bort MaxWebSearch.com.com från listan

Hur man tar bort MaxWebSearch från Firefox:

 1. Skriv ”about:config” i adressfältet. Detta kommer öppna sidan med inställningar.
 2. Skriv ”keyword.url” i sökfältet. Högerklicka på den och radera den.
 3. Skriv ”browser.search.defaultengine” i sökfältet. Högerklicka på den och radera den
 4. Skriv “browser.search.selectedengine” i sökfältet. Högerklicka på den och radera den.
 5. Sök efter ”browser.newtab.url”. Högerklicka på den och radera den. Detta ser till att söksidan inte startar i varje ny flik.
 6. Om inställningarna återkommer och inget dyker upp vid scanning med anti-sabotageprogram: Stäng Firefox, öppna Utforskaren och skriv in %AppData% i adressfältet. Skriv in user.js i sökfältet. Döp om den här filen om den existerar och starta Firefox igen. Du kommer behöva repetera de ovanstående stegen igen.

Hur man tar bort MaxWebSearch från Google Chrome:

 1. Klicka på ikonen som innehåller tre horisontella streck på webbläsarens verktygsfält
 2. Välj inställningar
 3. Välj Grunderna->Hantera sökmotorer
 4. Radera onödiga sökmotorer från listan
 5. Gå tillbaka till inställningar. Vid start välj Öppna Startsidan (du kan också ta bort oönskade sidor från länken Grupp Med Sidor)

Automatisk MaxWebSearch verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som MaxWebSearch och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure 

Liknande bilder

 
related image #1 from MaxWebSearch
     
 

Om författaren

 
maj 8, 2014 20:45, maj 8, 2014 20:45
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *