Jgp.makejava.net Popup - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Reklamprogram
 

Jgp.makejava.net popup är ett irriterande meddelande som visas i affiliate marknadsföringssyften. Om du har blivit erbjuden att uppdatera din webbläsare, Java eller andra program av denna popup, betyder det att din dator är infekterad med annonsprogram. Vanligtvis vill ägarna av dessa popups bara öka trafiken till sponsrade webbplatser eller distribuera andra potentiellt oönskade applikationer. Den är inte skadlig, men den är väldigt irriterande och det är inte rekommenderat att behålla den på datorn.

Först och främst, kan Jgp.makejava.net popup omdirigera dig till skadliga webbplatser. Detta utgör stor risk för att bli infekterad med sabotageprogram och andra skadliga infektioner. I vissa fall kan popupen innehålla olika länkar till att ladda ner annonsprogram eller andra potentiellt oönskade program. Även om Jgp.makejava.net popup föreslår att du laddar ner en uppdatering till Java eller andra program, borde du aldrig klicka på den, då den inte har något gemensamt med dina legitima program.

Vanligtvis dyker Jgp.makejava.net popup upp efter att du laddat ner något kostnadsfritt program till din PC. Många gratisprogram distribuerar ytterligare verktyg, såsom annonsprogram, webbläsartillägg, plugins etc. Du kan också bli infekterad genom att klicka på en skadlig länk eller annons. Du borde vara mer uppmärksam på programmen du installerar på din PC och tillåt aldrig ytterligare nedladdningar att läggas till under installationen. Det rekommenderas att läsa villkoren och välja anpassad installation om du vill kunna avvisa alternativa nedladdningar.

Ta bort Jgp.makejava.net popup och annonsprogrammet som genererar den så fort du har upptäckt den på ditt system. Nedanför kan du hitta en komplett guide som förklarar hur du gör detta.

Specialguide om hur du tar bort Jgp.makejava.net popup

Använda Kontrollpanelen för att ta bort de huvudsakliga Jgp.makejava.net komponenterna och installerare

 1. Gå till Kontrollpanelen. På Windows XP/Vista/7 öppna Start -> Kontrollpanelen sedan Lägg till/Ta bort Program eller avinstallera. På Windows 8 ange Kontrollpanelen i sökfältet, leta sedan efter avinstallera ett program. I både fallen kan du bli tvungen att bekräfta att du är administratören på din PC.
 2. Leta efter Jgp.makejava.net och/eller liknande objekt i programlistan. Jag rekommenderar att ta bort Yontoo, Webcake eller något som är relaterat till ”savings” eller ”coupon”. Scanning med anti-sabotageprogram som Spyhunter eller Stopzilla kan ge en bra bild av vilka program du också borde ta bort därifrån.
 3. Stäng Kontrollpanelen

Ta bort Jgp.makejava.net popup från Internet Explorer

 1. Klicka på”ikonen med skiftnyckeln-” Hantera Tillägg
 2. Gå igenom Verktygsfält och tillägg. Ta bort allt som är relaterade till Jgp.makejava.net och objekt som du inte känner till och som inte är gjorda av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Stäng fönstret.

Ta bort Jgp.makejava.net popup från Firefox

 1. Skriv about:addons”i adressfältet
 2. Gå igenom listan med Tillägg och Insticksmoduler, ta bort allt Jgp.makejava.net relaterat och objekt du inte känner igen. Om du inte känner till tillägget och den inte är gjord av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe behöver du den förmodligen inte.
 3. Alternativt: Ställ om Firefox: För detta behöver du gå till Firefox-” Hjälp (Hjälp finns i menyn för OSX användare) -” Felsökningsinformation.”Sedan Återställ Firefox.

Ta bort Jgp.makejava.net popup från Chrome

 1. Ange chrome://extensions i adressfältet.
 2. Gå igenom tilläggslistan och ta bort program som du inte behöver, speciellt relaterat till Jgp.makejava.net. Om du är osäker kan du också tillfälligt inaktivera dem.
 3. Starta om Chrome.
 4. Alternativt, kan du ange chrome://settings”i adressfältet, välj Visa Avancerade Inställningar, scrolla ner till slutet av listan och tryck på Återställ Webbläsarinställningar.

VIKTIGT:

Om du hittar ett tillägg som inte kan tas bort från webbläsare, måste den antingen bli borttagen från Kontrollpanelen eller med anti-sabotageprogram (som Spyhunter, malwarebytes) eller avinstallerare (som RevoUninstaller).

Automatisk Jgp.makejava.net popup verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Makejava Popup och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure 

Liknande bilder

 
related image #1 from CustomSearchPlus.com virus
     
 

Om författaren

 
augusti 23, 2014 08:46, augusti 23, 2014 08:46
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *