Majestic Coupons - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Reklamprogram
 

Majestic Coupons är ett till irriterande annonsprogram som installeras på datorer utan användarens kännedom. Dessa annonser kan dyka upp i olika former i din webbläsare, såsom popups, popunders eller banner annonser. Eftersom Majestic Coupons är ett webbläsartillägg kan den läggas till de de flesta populära och mest använda webbläsare, inklusive Google Chrome, Mozilla Firefox och Internet Explorer. Även om utvecklarna av detta annonsprogram lovar att den kommer förbättra din surfupplevelse genom att förse sig med prisvärda kuponger och kommersiella erbjudanden, rabatter, borde du inte gå på det. Det är eftersom Majestic Coupons stödjer annonser och alla dessa erbjudanden som oftast visas på webbbutikers sidor som eBay eller Amazon kommer från en tredje part och är falska. Om du klickar på dessa annonser kommer du omedelbart omdirigeras till en tredje part webbsida som kan vara infekterad och på så vis skada din dator. Dessutom kommer Majestic Coupons samla på din personliga information såsom surfhistorik, sökförfrågningar, ip adress eller mest besökta sidorna. Den här informationen kommer senare lämnas över till en tredje part och de kommer justera annonserna i enlighet med den här informationen för att göra annonserna mer intressanta för dig. Detta annonsprogram klassas också som ett PUP potentiellt oönskat program, eng: potentially unwanted program) så om du märkt av den på din dator är det högst rekommenderat att få bort den så fort som möjligt. Majestic Coupons genererar webb trafik och letar efter potentiella kunder – det är såhär de tjänar pengar.

Detta annonsprogram distribueras på samma sätt som de flesta annonsprogram – buntad med andra kostnadsfria programvaror – t.ex när du laddar ner gratisprogram från en misstänksam sida, finns det en chans att Majestic Coupons kommer buntad med den. Med det sagt, för att undvika att skadliga applikationer installeras på din dator måste du vara mycket uppmärksam under installationsprocessen av dina kostnadsfria programvaror som du hittat på Internet. Hoppa inte över några steg och om det är möjligt välj anpassad eller avancerad installation. Läs alla villkor för att se till att du vet vad du installerar. Om du ser att några oönskade applikationer installeras – tillåt dem inte. Om din dator redan är infekterad med Majestic Coupons, rekommenderar vi starkt att scanna den med ett betrott anti-sabotageprogram som Spyhunter eller malwarebytes. Den kommer automatiskt upptäcka och ta bort alla hot. Om du föredrar att göra detta manuellt, följ våran steg för steg borttagnings guide för Majestic Coupons.

Använda Kontrollpanelen för att ta bort de huvudsakliga Majestic Coupons komponenterna och installerare

 1. Gå till Kontrollpanelen. På Windows XP/Vista/7 öppna Start -” Kontrollpanelen sedan”Lägg till/Ta bort Program eller”avinstallera.”På Windows 8 ange Kontrollpanelen”i sökfältet, leta sedan efter avinstallera ett program. I både fallen kan du bli tvungen att bekräfta att du är administratören på din PC.
 2. Leta efter Majestic Coupons och/eller liknande objekt i programlistan. Jag rekommenderar att ta bort Yontoo, Webcake eller något som är relaterat till ”savings” eller ”coupon”. Scanning med anti-sabotageprogram som Spyhunter eller Stopzilla kan ge en bra bild av vilka program du också borde ta bort därifrån.
 3. Stäng Kontrollpanelen

Ta bort Majestic Coupons från Internet Explorer

 1. Klicka på ikonen med skiftnyckeln-> Hantera Tillägg
 2. Gå igenom Verktygsfält och tillägg. Ta bort allt som är relaterade till Majestic Coupons och objekt som du inte känner till och som inte är gjorda av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Stäng fönstret.

Ta bort Majestic Coupons från Firefox

 1. Skriv about:addons i adressfältet
 2. Gå igenom listan med Tillägg och Insticksmoduler, ta bort allt Majestic Coupons relaterat och objekt du inte känner igen. Om du inte känner till tillägget och den inte är gjord av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe behöver du den förmodligen inte.
 3. Alternativt: Ställ om Firefox: För detta behöver du gå till Firefox-> Hjälp (Hjälp finns i menyn för OSX användare) -> Felsökningsinformation. Sedan Återställ Firefox.

Ta bort Majestic Coupons från Chrome

 1. Ange chrome://extensions i adressfältet.
 2. Gå igenom tilläggslistan och ta bort program som du inte behöver, speciellt relaterat till Majestic Coupons. Om du är osäker kan du också tillfälligt inaktivera dem.
 3. Starta om Chrome.

Alternativt, kan du ange chrome://settings i adressfältet, välj Visa Avancerade Inställningar, scrolla ner till slutet av listan och tryck på Återställ Webbläsarinställningar.

Automatisk Majestic Coupons verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Majestic Coupons och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Om författaren

 
augusti 8, 2014 21:42, augusti 8, 2014 21:42
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *