MacVX - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Reklamprogram
 

MacVX kan verka praktisk om du vill se nätvideos smidigare och i bättre kvalitét. Vid första anblick ser den här applikationens egenskaper lovande ut. Dock finns det en nackdel med den här applikationen och den är ganska skadlig också. MacVX klassas som ett annonsprogram och ett PUP (potentiellt oönskat program, eng: potentially unwanted program) eftersom visar massor av annonser i dina favorit webbläsare. Detta webbläsartillägg fungerar på de flesta populära webbläsare, inklusive Mozilla Firefox, Internet Explorer och Google Chrome. Eftersom MacVX stödjas av annonser, kommer annonserna från tredje parter och är oftast falska. Du borde tänka om innan du klickar på dessa erbjudanden, för om du klickar på dem, kommer du omedelbart bli omdirigerad till sidor som kan vara infekterade av cyberkriminella och på så sätt skada din dator. MacVX huvudsyfte är att generera så mycket webbtrafik som möjligt till sina sponsorer webbsidor och tvinga användare att köpa deras produkter eller tjänster. Det är på detta sätt som de tjänar pengar på. Och av samma orsak, samlar MacVX också på din personliga information, såsom sökförfrågningar, mest besökta sidor, IP adresser eller surfhistorik. Med den här informationen kan de se alla dina intressen och surfvanor. Senare kommer allt detta överföras till tredje parter. De kommer justera sina annonser i enlighet med den givna datan så att annonserna bli mer relevanta för dig, så att chansen till att du faktiskt klickar på dem blir större. Även om den officiellt inte är ett farligt virus, kan MacVX leda dig till allvarliga cyber säkerhetsproblem, därför behövs den tas bort så fort som möjligt.

MacVX kan laddas hem från dess officiella webbplats men vanligtvis är det inte så den hamnar på folks datorer. MacVX kommer buntad med andra programvaror som kan hittas på Internet och som kan laddas ner helt gratis (giltig eller semi-giltig programvara). Med det sagt, måste du vara väldigt uppmärksam under installationen av ditt nya verktyg som du laddat hem från en misstänksam sida. Hoppa inte över några steg och välj anpassad eller avancerad installation, detta gör det möjligt att se alla tillkommande program. Läs igenom villkoren och se till att du är medveten om vad du installerar på din dator. Om det redan är försent och din PC redan blivit infekterad med MacVX borde du scanna den med ett pålitligt anti-sabotageprogram, såsom Spyhunter eller malwarebytes. Den kommer upptäcka och ta bort hoten automatiskt. Om du föredrar att göra detta helt själv, följ bara våran lättförståeliga borttagningsguide för MacVX nedanför.

Hur du avinstallerar MacVX

Använda Kontrollpanelen för att ta bort de huvudsakliga MacVX komponenterna och installerare

 1. Gå till Kontrollpanelen. På Windows XP/Vista/7 öppna Start -” Kontrollpanelen sedan”Lägg till/Ta bort Program eller”avinstallera.”På Windows 8 ange Kontrollpanelen”i sökfältet, leta sedan efter avinstallera ett program. I både fallen kan du bli tvungen att bekräfta att du är administratören på din PC.
 2. Leta efter MacVX och/eller liknande objekt i programlistan. Jag rekommenderar att ta bort Yontoo, Webcake eller något som är relaterat till ”savings” eller ”coupon”. Scanning med anti-sabotageprogram som Spyhunter eller Stopzilla kan ge en bra bild av vilka program du också borde ta bort därifrån.
 3. Stäng Kontrollpanelen

Ta bort MacVX från Internet Explorer

 1. Klicka på ikonen med skiftnyckeln-> Hantera Tillägg
 2. Gå igenom Verktygsfält och tillägg. Ta bort allt som är relaterade till MacVX och objekt som du inte känner till och som inte är gjorda av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Stäng fönstret.

Ta bort MacVX från Firefox

 1. Skriv about:addons i adressfältet
 2. Gå igenom listan med Tillägg och Insticksmoduler, ta bort allt MacVX relaterat och objekt du inte känner igen. Om du inte känner till tillägget och den inte är gjord av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe behöver du den förmodligen inte.
 3. Alternativt: Ställ om Firefox: För detta behöver du gå till Firefox-> Hjälp (Hjälp finns i menyn för OSX användare) -> Felsökningsinformation. Sedan Återställ Firefox.

Ta bort MacVX från Chrome

 1. Ange chrome://extensions i adressfältet.
 2. Gå igenom tilläggslistan och ta bort program som du inte behöver, speciellt relaterat till MacVX. Om du är osäker kan du också tillfälligt inaktivera dem.
 3. Starta om Chrome.

Alternativt, kan du ange chrome://settings i adressfältet, välj Visa Avancerade Inställningar, scrolla ner till slutet av listan och tryck på Återställ Webbläsarinställningar.

Automatisk MacVX verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som MacVX och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure 

Liknande bilder

 
related image #1 from MacVX
     
 

Om författaren

 
oktober 18, 2014 09:46, oktober 18, 2014 09:46
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *