MacDiscount Deals - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Reklamprogram
 

MacDiscount är ett annonsprogram som vill generera trafik till sponsrade webbplatser och tjäna pengar på affiliate marknadsföring. Den fungerar på liknande sätt som MacCouponFinder, DiscountWizard, UltraCoupon, etc. Programmet kan läggas till i de flesta populära webbläsare, inklusive Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome och Safari. Den klassas som ett potentiellt oönskat program då den använder sig av orättvisa metoder för att infiltrera datorer och visar massor av annonser som inte kan stoppas så enkelt.

Om du besöker den officiella MacDiscount webbsidan (macdiscount.info) kommer du se att programmet hävdar sig vara ett bra verktyg för att förbättra din shopping upplevelse. Den hävdar att den letar efter reor, erbjudanden och rabatter hos flera nätbutiker och hittar de bästa erbjudandena för dig. Dock förklarar den inte hur irriterande MacDiscount kan vara. Programmet visar olika popup meddelanden, även om du tycker om det eller ej och det finns inte mycket du kan göra åt det.

MacDiscount installeras vanligtvis på datorer utan användarens medgivande. Ingen av PC användarna som har fallit offer för detta irriterande tillägget vet hur det kommer sig att dessa erbjudanden visas på deras system. Anledningen till detta är att programmet kommer vanligtvis buntad tillsammans med andra programvaror. Eftersom många användare inte är uppmärksamma under installationsstegen av nya nedladdningar och de fortsätter att klicka på Nästa knappen utan att läsa igenom, slutar det oftast med att de går med på något de aldrig borde accepterat. MacDiscount finns vanligtvis på ett av installationsstegen som en alternativ nedladdning. Dock om den redan är i markerad måste du avmarkera den för att den inte ska installeras på din dator. Av den anledningen borde du vara försiktigare med dina nedladdningar från Internet.

Ett konstant flöde av annonser är inte det enda dåliga med MacDiscount. En annan sak du borde veta om är att sådana typer av program, spårar vanligtvis dina surfvanor. Informationen om din historik och sökförfrågningar kan senare användas för att generera riktade annonser. Var uppmärksam på att de flesta MacDiscount Deals annonser är oftast är relaterade till dina senaste sökningar. Den här metoden används för att öka antalet klick på annonserna och på så sätt generera pengar från affiliate länkar. Ha i åtanke att vissa MacDiscounts annonser kan omdirigera dig till osäkra webbplatser där du kan få ditt system infekterad med trojaner, sabotageprogram och andra hot. Att spåra din surfhistorik tillåter också programmet att få tillgång till annan information, till exempel, emails eller lösenord. Detta utsätter ditt system för stor risk. Så även om MacDiscount vid första anblick ser ut som ett ofarligt program, kan den faktiskt orsaka allvarliga problem.

Det rekommenderas starkt att ta bort MacDiscount så fort fort du har upptäckt den. Kör en full scanning av systemet med ett betrott anti-spionprogram, till exempel Malwarebytes eller Reimage, SpyHunter, borde ta bort detta tillägg automatiskt. Om du vill göra det manuellt, måste du först avinstallera allt relaterat till MacDiscount från din dator och återställa inställningarna i de berörda webbläsarna. En komplett guide finner du nedanför.

Hur du får bort MacDiscount

Du tar bort MacDiscount Deals genom att använda Windows Kontrollpanel

Många kapnings- och reklamprogram som MacDiscount Deals installerar komponenter i form av Windowsprogram och annan mjukvara. Denna del av reklamvaran kan tas bort från Kontrollpanelen. För att få tillgång till den, gör följande.

 • Gå till Start->Kontrollpanelen (äldre windowsmodeller) eller tryck på Windowsknappen -> Sök och skriv Kontrollpanelen (Windows 8);
  Control panel
 • Välj Avinstallera Program;
  Programs and features
 • Gå igenom programlistan och välj program relaterad till MacDiscount Deals and related parasites like Caramava Deals , Blarble Deals , SearchFoot Deals , HulaToo Deals .
  Remove toolbars
 • Tryck på knappen Avinstallera.
  Uninstall
 • I många fall så är Antimalwareprogram bättre på att upptäcka ”parasitfiler” relaterade till reklamvaran och därför rekommenderar jag att man installerar Reimage eller Spyhunter för att identifiera andra program som kan vara en del av infektionen på datorn.
  Scan with spyhunter

Denna metod kommer inte att ta bort samtliga webbläsartillägg och verktygsfält, så fortsätt därför till den andra delen av vår borttagningsguide.

Att ta bort MacDiscount Deals från dina webbläsare

  Top Avlägsna MacDiscount Deals från Firefox

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hornet på Mozilla Firefox och välj Tillägg ikonen (eller håll in och tryck Ctrl+Shift+A på ditt tangentbord).
  Select add-on
 • Gå igenom Tillägg samt Insticksmoduler, avlägsna allt relaterat till MacDiscount Deals och andra innehåll du inte känner till. Om du inte känner till tillägget och det inte är skapat av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe så behöver du troligen inte detta.
  Remove add-on

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till MacDiscount Deals, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hörnet av Mozilla Firefox. Klicka på Hjälp knappen (frågetecknet).
  Help button
 • Välj “Starta om utan tillägg” i hjälpmenyn.
  Troubleshooting
 • Vid omstart, klicka på “Återställ”.
  Refresh firefox
 • Detta resulterar i att Mozilla startas om och alla ursprungsinställningar återkommer. Läs dock instruktionerna noga då önskat innehåll kan försvinna.
  Refresh firefox approve

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

  Top Avlägsna skadligt innehåll från Internet Explorer

 • Tryck på Kugghjulet->Hantera tillägg.
  Add-on
 • Gå igenom Verktyg och Tillägg. Ta bort allting relaterat till MacDiscount Deals och andra innehåll som inte är skapta av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle or Adobe.
  Disable add-ons
 • Stäng ned inställningar.

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till MacDiscount Deals, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Tryck på Kugghjulet->Inställningar.
  Internet options
 • Välj Avancerat fliken och klicka på Återställ knappen.
  Reset settings
 • Välj “Radera personliga inställningar rutan och klicka på Återställ.
  Reset approve
 • Klicka på Stäng knappen vid bekräftelse fönstret och stäng sedan ned din sökmotor.
  Reset

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

  Top Avlägsna MacDiscount Deals från Chrome

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hornet på Google Chrome. Välj Inställningar.
  Open settings
 • Klicka på Hantera tillägg vid vänstra menyfältet.
 • Gå igenom tilläggs-listan och ta bort program du inte behöver. Speciellt de med relaterande namn till MacDiscount Deals. Klicka på papperskorgen bredvid MacDiscount Deals eller andra tillägg du vill ta bort.
  Remove extensions
 • Tryck på Ta bort knappen vid bekräftelse fönstret.
  Remove approve
 • Om du är osäker så kan du inaktivera dessa tillfälligt.
  Disable extension
 • Starta om Chrome.

(Ytterliggare åtgärd) Återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till MacDiscount Deals, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på Google Chrome’s meny knapp (de tre horisontella linjerna) och välj Inställningar.
  Open settings
 • Skrolla ned till slutet av sidan och klicka på Återställ inställningar knappen.
  Reset settings
 • Klicka på Återställ knappen vid bekräftelse fönstret.
  Reset approve

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

Automatisk MacDiscount Deals verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som MacDiscount Deals och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure 

Liknande bilder

 
related image #1 from MacDiscount Deals
     
 

Om författaren

 
oktober 2, 2014 21:07, oktober 2, 2014 21:07
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *