Creative.m2pub.com Popup - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Reklamprogram
 

Creative.m2pub.com pop-up är ett webbläsartillägg som beter sig som ett PUP (potentiellt oönskat program, eng: potentially unwanted program) på användares datorer. Annonsprogrammet visar slumpvalda pop-up annonser oavsett vilken webbläsare du använder – Google Chrome, Internet Explorer eller Mozilla Firefox. Så om du ser dessa annonser, betyder detta att din dator har blivit infekterad.

Det här annonsprogrammet skapades specifikt för att generera trafik till tredje part webbplatser och samla potentiella nya kunder för att på så sätt tjäna pengar. Creative.m2pub.com pop-up kan faktiskt försämra din surfupplevelse – varje gång du öppnar din webbläsare kommer den också öppna en till flik som visar massor av pop-up annonser. Då själva annonsprogrammet inte är ett virus, kan den skada din dator genom att omdirigera dig till infekterade sidor så fort du klickar på deras annonser.

Om du vill hålla dig borta från det här webbläsartillägget måste du undvika att installera programvaror som kan laddas ner gratis från sidor med tvivelaktiga rykten. Om du måste skaffa en kostnadsfri applikation, var uppmärksam under installationsprocessen och om det är möjligt välj avancerad installation för att undvika att ytterligare programvara kan läggas till ihop. Verktyg som Creative.m2pub.com kommer ofta buntade med huvudprogrammet.

Om din dator redan är infekterad och du är trött på att se alla dessa pop-up annonser, använd vår borttagningsguide för att lösa detta problem.

Använda Kontrollpanelen för att ta bort de huvudsakliga Creative.m2pub.com popup komponenterna och installerare

 1. Gå till Kontrollpanelen. På Windows XP/Vista/7 öppna Start -> Kontrollpanelen sedan Lägg till/Ta bort Program eller avinstallera. På Windows 8 ange Kontrollpanelen i sökfältet, leta sedan efter avinstallera ett program. I både fallen kan du bli tvungen att bekräfta att du är administratören på din PC.
 2. Leta efter Creative.m2pub.com och/eller liknande objekt i programlistan. Jag rekommenderar att ta bort Yontoo, Webcake eller något som är relaterat till ”savings” eller ”coupon”. Scanning med anti-sabotageprogram som Spyhunter eller Stopzilla kan ge en bra bild av vilka program du också borde ta bort därifrån.
 3. Stäng Kontrollpanelen

Ta bort Creative.m2pub.com popup från Internet Explorer

 1. Klicka på”ikonen med skiftnyckeln-” Hantera Tillägg
 2. Gå igenom Verktygsfält och tillägg. Ta bort allt som är relaterade till Creative.m2pub.com och objekt som du inte känner till och som inte är gjorda av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Stäng fönstret.

Ta bort Creative.m2pub.com popup från Firefox

 1. Skriv about:addons”i adressfältet
 2. Gå igenom listan med Tillägg och Insticksmoduler, ta bort allt Creative.m2pub.com relaterat och objekt du inte känner igen. Om du inte känner till tillägget och den inte är gjord av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe behöver du den förmodligen inte.
 3. Alternativt: Ställ om Firefox: För detta behöver du gå till Firefox-” Hjälp (Hjälp finns i menyn för OSX användare) -” Felsökningsinformation.”Sedan Återställ Firefox.

Ta bort Creative.m2pub.com popup från Chrome

 1. Ange chrome://extensions i adressfältet.
 2. Gå igenom tilläggslistan och ta bort program som du inte behöver, speciellt relaterat till Creative.m2pub.com. Om du är osäker kan du också tillfälligt inaktivera dem.
 3. Starta om Chrome.
 4. Alternativt, kan du ange chrome://settings”i adressfältet, välj Visa Avancerade Inställningar, scrolla ner till slutet av listan och tryck på Återställ Webbläsarinställningar.

VIKTIGT:

Om du hittar ett tillägg som inte kan tas bort från webbläsare, måste den antingen bli borttagen från Kontrollpanelen eller med anti-sabotageprogram (som Spyhunter, malwarebytes) eller avinstallerare (som RevoUninstaller).

Automatisk creative.m2pub.com popup verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som M2pub Popup och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Om författaren

 
augusti 11, 2014 09:46, augusti 11, 2014 09:46
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *