Luckysite123.com - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Sökmotorskapare
 

Luckysite123.com kan kanske se ut som en legitim sökmotor, men det är ingenting du bör lita på. Detta är endast ännu en sökmotorskapare. Även fast det inte är ett farligt virus i sig själv så kan det leda till en del IT-relaterade säkerhetsproblem, därför rekommenderar vi dig att eliminera det så snabbt som möjligt.

Om du nyligen upptäckt att ditt system är infekterad med den här infektionen, då har du hamnat helt rätt. I den här artikeln kommer vi tillhandahlla detaljerade instruktioner om hur man tar bort Luckysite123.com antingen manuellt eller automatiskt, vilken metod du väljer är helt upp till dig.

Om du är en oerfaren användare som inte utfört en sådan borttagning förut, då rekommenderar vi starkt den automatiska borttagningen. Allt du behöver göra är att ladda ned ett pålitligt anti-skadeprogram, det kommer endast ta en minut. Använd Reimage eller SpyHunter för detta. En av dessa program bör hitta och eliminera infektionen automatiskt, samt att det skyddar din dator mot liknande infektioner framåt i tiden, så det är värt att ha det installerat. Du kan självklart välja ett eget valt anti-skadeprogram med.

Om du vill utföra borttagningen manuellt istället, skrolla då ned till slutet av artikeln och ta en titt på våra steg-för-steg instruktioner. Vi har utvecklat dessa för att hjälpa dig igenom den komplicerade processen med att bli av med viruset. Försök att slutföra alla stegen korrekt så bör du kunna eliminera Luckysite123.com helt på egen hand.

För att lära dig mer om de specifika egenskaperna av Luckysite123.com, vänligen läs vidare i artikeln. Om du har några frågor som relaterar till det här ämnet, ställ då gärna dessa i kommentarsfältet nedan så kommer vi att göra vårt yttersta för att besvara dom alla.

Om sökmotorskaparen Luckysite123.com

Detta skadeprogram fungerar som ett tillägg till webbläsare och kan läggas till på t.ex. Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer samt även Safari. Apple användare kan också infekteras.

Väl inne kommer Luckysite123.com visa olika annonser som t.ex. popups, pop-under, textreklam, banderoller och textannonsering (contextual advertisment). En ny flik eller fönster med reklam kan även öppnas slumpmässigt.

Dessutom kommer det utföra en del ändringar på dina webbläsare, exempelvis kommer startsida och sökleverantör nu ändras till www.Luckysite123.com. Hemsidan kanske ser ut som en legitim sökmotor, men det är bara en falsk bild och ingenting vi rekommenderar att du använder.

Om du söker tillsammans med Luckysite123.com så kommer du se en hel del sponsrade resultat som inte är relevanta till dina sökningar. På så sätt slösar du din tid. Dessutom kan det leda dig till opålitliga hemsidor, så vi rekommenderar dig inte att du klickar på dom. Om du skulle klicka på en sponsrad länk eller annons som visas av Luckysite123.com, då kommer du att omgående bli omdirigerad till en annan hemsida som kan vara ägd av olika kriminella inom internetvärlden, som t.ex. kapare eller bedragare. På så sätt kan din dator bli infekterad med andra virus, eller om du försöker att handla någonting hos dessa så kan du riskera att bli bedragen på dina pengar. Vi rekommenderar dig därför att ta bort Luckysite123.com så snabbt du kan.

Luckysite123.com distributionsmetoder

Luckysite123.com distribueras på samma sätt som de flesta skadeprogrammen av den här typen – genom att paketeras in i andra gratisprogram som kan laddas ned från internet. Exempelvis om du skulle ladda ned och installera någon gratis PDF skapare eller mediaspelare, då finns det en risk att Luckysite123.com följer med paketerad och installeras utan att du ens vet om det. Vill du undvika en sådan händelse, se då till att du är försiktig med nedladdningar av program från opålitliga hemsidor. Du bör även alltid hålla datorn säkrad med ett pålitligt anti-skadeprogram.Automatisk Luckysite123.com verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Luckysite123.com och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuell borttagning av Luckysite123.com viruset

Du tar bort Luckysite123.com genom att använda Windows Kontrollpanel

Många kapnings- och reklamprogram som Luckysite123.com installerar komponenter i form av Windowsprogram och annan mjukvara. Denna del av reklamvaran kan tas bort från Kontrollpanelen. För att få tillgång till den, gör följande.

 • Gå till Start->Kontrollpanelen (äldre windowsmodeller) eller tryck på Windowsknappen -> Sök och skriv Kontrollpanelen (Windows 8);
  Control panel
 • Välj Avinstallera Program;
  Programs and features
 • Gå igenom programlistan och välj program relaterad till Luckysite123.com .
  Remove toolbars
 • Tryck på knappen Avinstallera.
  Uninstall
 • I många fall så är Antimalwareprogram bättre på att upptäcka ”parasitfiler” relaterade till reklamvaran och därför rekommenderar jag att man installerar Reimage eller Spyhunter för att identifiera andra program som kan vara en del av infektionen på datorn.
  Scan with spyhunter

Denna metod kommer inte att ta bort samtliga webbläsartillägg och verktygsfält, så fortsätt därför till den andra delen av vår borttagningsguide.

Att ta bort Luckysite123.com från dina webbläsare

  Top Hur man avlägsnar Luckysite123.com från Google Chrome:

 • Klicka på de tre horisontella linjerna på Google Chrome och välj Fler verktyg->Tillägg
  Extensions
 • Välj allt skadligt innehåll och radera dessa.
  Remove extensions
 • Klicka på de tre horisontella linjerna på Google Chrome och välj Inställningar.
 • Välj Hantera sökleverantörer
  Manage search engines
 • Avlägsna onödiga sökleverantörer från listan
  Delete search engines
 • Gå tillbaka till inställningar. Vid Start väljer du Öppna blank sida (Du kan ta bort oönskade sidor även här).
 • Om din startsida var ändrad, klicka på Chrome menyn vid övre högra hörnet och välj Inställningar. Välj Öppna en särskild sida eller en grupp med sidor och klicka på Grupp med sidor.
  Set pages
 • Radera skadliga söksidor vid Start fönstret genom att klicka på “X” bredvid dessa.
 • Klicka på de tre horisontella linjerna vid Google Chrome och välj Inställningar och klicka på Hantera sökleverantörer.
  Delete start pages
 • Ta bort skadliga söksidor i en ny sökleverantörs sida.

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Luckysite123.com, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på de tre horisontella linjerna på Google Chrome och välj Inställningar.
 • Skrolla ned till slutet av sidan och klicka på Återställ inställningar knappen.
  Resset settings
 • Klicka på Återställ knappen vid bekräftelse fönstret.
  Reset approve

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår, genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

  Top Hur man avlägsnar Luckysite123.com från Firefox:

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hornet på Mozilla Firefox och välj “Tillägg” ikonen (eller håll in och tryck Ctrl+Shift+A på ditt tangentbord).
  Select add-on
 • Gå igenom Tillägg samt Insticksmoduler, avlägsna allt relaterat till Luckysite123.com och andra innehåll du inte känner till. Om du inte känner till tillägget och det inte är skapat av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe så behöver du troligen inte detta.it.
  Remove add-on
 • Om din startsida var ändrad, klicka på Firefox menyn vid övre högra hörnet, välj Inställningar-> Allmänt. Där väljer du den önskade startsidan och klickar sedan på Återställ.
  Restore default

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Luckysite123.com, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hörnet av Mozilla Firefox. Klicka på Hjälp knappen (frågetecknet).
  Help button
 • Välj “Starta om utan tillägg” i hjälpmenyn.
  Troubleshooting
 • Vid omstart, klicka på “Återställ”.
  Refresh firefox
 • Detta resulterar i att Mozilla startas om och alla ursprungsinställningar återkommer. Läs dock instruktionerna noga då önskat innehåll kan försvinna.
  Refresh firefox approve
(Valfritt) för äldre version:
 • Skriv in “about:config” addressfältet och tryck enter. Detta öppnar inställningssidan
  Abou config
 • Skriv in “Keyword.url” i sökfältet. Högerklicka och välj återställ.
  Reset Keyword.url
 • Skriv in “browser.search.defaultengine” i sökfältet. Högerklicka och välj återställ.
 • Skriv in “browser.search.selectedengine” i sökfältet. Högerklicka och välj återställ.
 • Sök efter “browser.newtab.url”. Högerklicka och välj återställ. Detta försökrar att söksidan inte öppnas i varje ny flik.
 • Om inställningar återgår igen och en genomsökning med ett anti-skadeprogram visar att datorn är ren: stäng ned Firefox, öppna filsökaren och skriv in %AppData% i addressfältet. Skriv in user.js i sökfältet. Om denna fil existerar, döp om den och starta om Firefox. Du kommer behöva repetera stegen ovan.
  Remove user.js

Om problemet kvarstår, genomsök din dator med ett anti-program för att identifiera skadliga innehåll.

  Top Hur man avlägsnar Luckysite123.com virus från Internet Explorer (äldre versioner):

 • Klicka på pilen till höger om addressfältet.
 • Gör följande: på IE8-9 välj Hantera sökleverantörer, på IE7 klicka på Ändra sökleverantör.
 • Ta bort Luckysite123.com från listan.

Hur man avlägsnar Luckysite123.com från IE 11:

 • Klicka på Inställningar (övre högra hörnet)->Hantera tillägg.

  Add-on
 • Gå igenom Verktyg och Tillägg. Ta bort allting relaterat till Luckysite123.com och andra innehåll som inte är skapta av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle or Adobe.
  Disable add-ons
 • Välj Sökleverantörer.
  Set search engine
 • Om någon av dessa sökleverantörer inte är tillgängliga, klicka på “Hitta fler söklevenratörer” i nedre botten av skärmen och installera Google.
  Find search engines
 • Stäng ned inställningar.
 • Om din startsida var ändrad, klicka på Kugghjulet vid övre högra hörnet för att öppna Internet Explorer menyn, välj Inställningar och välj Allmänt. Skriv in den önskade startsidan du vill ha och klicka på OK.
  Restore home page

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Luckysite123.com, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på Kugghjulet->Inställningar.
  Internet options
 • Välj Avancerat fliken och klicka på Återställ knappen.
  Reset settings
 • Välj “Radera personliga inställningar rutan och klicka på Återställ.
  Reset approve
 • Klicka på Stäng knappen vid bekräftelse fönstret och stäng sedan ned din sökmotor.
  Reset

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

Hur man tar bort Luckysite123.com från Microsoft Edge:  Top

OBS: engelsk version av Microsoft Edge Återställa inställningarna på Microsoft Edge (metod 1)
 • Öppna Microsoft Edge och klicka på ”More actions” knappen (tre punkter i övre högra hörnet av skärmen), välj sedan ”setting” för inställningarna.
  Open settings
 • I fönstret med inställningarna väljer du sedan ”Choose what to clear” knappen för att välja vad som skall bort.
  Choose clear
 • Välj allt du vill ta bort och tryck på ”Clear” för att bekräfta borttagningen.
  Clear browsing data
 • Högerklicka på Start och välj enhetshanteraren.
  Open task manager
 • I processer-fliken, högerklicka på Microsoft Edge och välj Detaljer.
  Go to details
 • Inne i Detaljer, leta efter poster kallade Microsoft Edge, högerklicka på dom och välj ”end task” för att avsluta processen.
  End Edge task
Om denna metod inte fungerade för dig så kan du följa de avancerade stegen nedan. Se till att du backar upp din data innan du slutför dessa steg. Återställa inställnignarna på Microsoft Edge (metod 2)
 • Ta dig till följande mapp: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Välj alla poster i denna mapp, högerklicka på dom och välj radera.
  Delete files
 • Klicka på startknappen och skriv in ”windows power”. Högerklicka på Windows PowerShell och välj ”kör som administrator”.
  Open powershell
 • Som administrator: Windows PowerShell fönster kommer att visas på skärmen, skriv in detta efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 och tryck sedan på enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Efter att du har slutfört dessa steg bör Luckysite123.com ha eliminerats från din webbläsare Microsoft Edge.

  Top Hur du tar bort Luckysite123.com från Safari:

Ta bort skadliga tillägg

 • Klicka på Safari-menyn på övre vänstra hörn. Klicka på Preferenser.
  Open preferences
 • Välj Tillägg och avinstallera Luckysite123.com och andra misstänksamma tillägg.
  Extensions
 • Om din första sida för webbläsaren har ändrats, klicka på Safari-menyn på övre vänstra hörn på skärmen. Välj preferenser och klicka på fliken Generellt. Skriv in valfritt URL för att välja din förstasida.
  Reset homepage

(Alternativt) Återställ dina webbläsares inställningar

Om du fortfarande upplever problem relaterad till Luckysite123.com, återställ till ursprungsinställningar.

 • Klicka på menyn på Safari i fönstrets övre vänstra hörn. Välj Återställ Safari…

  Choose reset
 • Välj vad du vill återställa (oftast är de valda i förväg) och klicka på knappen Återställ.
  Reset

Om du inte kan återställa dina webbläsarinställningar och problemet kvarstår, scanna ditt system med ett Antimalwareprogram.

Manuell borttagning av Luckysite123.com

 
Processer:
 

Luckysite123.com skärmdumpar

 
     
 

Om författaren

 
maj 16, 2017 09:30, maj 16, 2017 09:30
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *