Lucky Leap - Hur Tar Man Bort?

-  0
Type: Reklamprogram
 

Lucky Leap är ett reklamprogram som visar popup meddelanden med olika kuponger och rabattkoder medans du använder Internet. Oftast dyker dessa meddelanden upp då du besöker olika internethandelssidor som t.ex. Amazon, eBay, Feelunique osv. Du kan säkert tro att popups som dessa kan vara användbara då du handlar någonting. Dock är sanningen den att Lucky Leap är ett irriterande program som inte bra stör ditt dagliga arbete utan dessutom kan leda till att seriösa skadeprogram tar sig in då det dirigerar om dig till skadliga hemsidor.

Målet för reklamprogrammet är att tjäna pengar genom att generera trafik till olika hemsidor och reklamföra olika produkter och tjänster. Dock är den här metoden inte seriös. När Lucky Leap väl tagit sig in i din dator så kommer du få uppleva massvis av omdirigeringar till okända hemsidor som inte bara kan vara störande utan dessutom vara en källa för infektioner. Det konstanta flödet av reklam är väldigt störande.

Lucky Leap kan läggas till hos sökmotorerna Internet Explorer, Mozilla Firefox eller Google Chrome. Det händer under tiden du installerar andra program som t.ex. mediaspelare, nedladdningsprogram m.m. Det enda du behöver göra för att undvika reklamprogram som dessa är att klicka på förklickade bockar som innehåller okända program som försöker läggas till per automatik.

För att ta bort Lucky Leap, gå in på kontrollpanelen -> lägg till/ ta bort program listan och avinstallera det där. Du bör även gå igenom tilläggen hos din sökmotor för Internet Explorer, Mozilla Firefox och Google Chrome och ta bort det där. Om du inte ser Lucky Leap i listan så bör du använda dig av ett anti-skadeprogram som t.ex. Reimage, SpyHunter och genomsöka datorn med det. Om du har problem med omdirigeringar så kan du behöva återställa din startsida och standard sökleverantör till det du hade innan:

På Internet Explorer:

 1. Klicka på pilen till höger om sökfältet
 2. Gör följande: På IE 8-9 väljer du Hantera sökleverantörer och på IE 7 väljer du Hantera sökleverantör och sedan standard.
 3. Ta bort Lucky Leap från listan.

På Firefox:

 1. Skriv in “about:config” i addressfältet. Detta öppnar inställningarna.
 2. Skriv “Keyword.url” i sökrutan. Högerklicka och återställ.
 3. Skriv “browser.search.defaultengine” i sökrutan. Högerklicka och återställ.
 4. Skriv “browser.search.selectedengine” i sökrutan. Högerklicka och återställ.
 5. Skriv “browser.startup.homepage” i sökrutan. Högerklicka och återställ. Detta säkerställer att sidan inte startas i varje ny flik.

På Google Chrome:

 1. Klicka på de tre horisontella linjerna vid sökfältet.
 2. Välj Inställningar
 3. Välj Standard och sedan Hantera sökleverantörer.
 4. Ta bort onödiga sökleverantörer från listan.
 5. Gå tillbaka till Inställningar. Vid Start väljer du Öppna blank sida (Du kan även här ta bort oönskade sidor från listan).

Var god notera att det är väldigt viktigt att genomsöka din dator med ett pålitligt anti-skadeprogram efter att Lucky Leap har tagits bort då din dator kan ha infekterats med virus under tiden det var aktivt.

Automatisk Lucky Leap verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Lucky Leap och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuell borttagning av Lucky Leap

 
       
 

Om författaren

 
maj 15, 2015 10:24, maj 15, 2015 10:24
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *