Luckey Coupon - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Reklamprogram
 

Lucky Coupon är officiellt listad som ett reklamprogram tack vare dess flertalet skadliga utföranden den utför på användares datorer. Först och främst så visar den flera irriterande reklamer på alla dina sökmotorer efter att ha installerats. Dessutom så samlar det in olika informationer om dina internetvanor och använder det för marknadsföring.

Eftersom det här reklamprogrammet sprids på ett olagligt sätt så kan du endast märka av det då det redan infiltrerat din dator. Det är dock inte svårt att uppmärksamma detta då de flesta reklamerna är märkta med ”Ads by Lucky Coupon” eller ”Brought to you by Lucky Coupon”. Om du har uppmärksammat detta på någon av dina sökmotorer så är du garanterat infekterad och du bör ta tag i problemet. I den här artikeln kommer vi ge dig alla instruktioner för hur man eliminerar Lucky Coupon.

Det finns två sätt att göra detta på, det ena är manuellt och den andra är automatiskt. Om du inte har någon tidigare erfarenhet med att ta bort virus så rekommenderas det automatiska alternativet. Ladda ned ett pålitligt anti-skadeprogram, som t.ex. Reimage, SpyHunter eller Malwarebytes och genomsök datorn med det. Det kommer att automatiskt hitta samt eliminera hotet på bara några sekunder. Dessutom så skyddar det din dator framåt i tiden mot liknande infektioner, så det är värt att ha ett sådant verktyg installerad.

Du kan även göra detta manuellt. Dock kräver det lite mer specifik kunskap och av den orsaken så har vi utvecklat steg-för-steg instruktioner om hur man tar bort Lucky Coupon manuellt. Skrolla ned till slutet av artikeln och ta en titt på dom. Följ alla stegen noga så kommer du kunna ta bort infektionen helt på egen hand.

Om du vill lära dig mer om Lucky Coupon reklamprogram, var då god fortsätt läs artikeln. Ifall du har några frågor relaterande till den här artikeln så kan du ställa dessa i kommentarsfältet nedan, vi kommer göra vårt yttersta för att besvara dom alla.

Om Lucky Coupon reklamprogram

Även fast det kanske beskrivs som en användbar applikation som skall hjälpa dig spara både tid och pengar då du handlar på Internet genom att ge dig olika erbjudanden och kuponger, så är detta inte sant. Problemet är att alla dessa erbjudanden kommer i väldigt irriterande former av internetreklam, som t.ex. pop-ups (reklamrutor som hoppar upp på måfå), pop-under (som föregående fast reklamrutorna lägger sig i aktivitetsfältet istället), textreklam, reklampelare m.m. Ett nytt fönster eller flik med reklam kan också dyka upp. Oftast dyker de upp på internethandelssidor som t.ex. Ebay eller Amazon och erbjuder dig att köpa olika produkter eller tjänster för väldigt attraktiva priser. Även fast dessa ser väldigt attraktiva ut så bör du inte klicka på dessa då de oftast är falska och endast ett trick för att fånga din uppmärksamhet och få dig att klicka på dom. Detta rekommenderar vi inte.

Om du klickar på en reklamlänk från Lucky Coupon, så kommer du direkt att bli omdirigerad till en annan hemsida som kan vara ägd av kriminella inom internetvärlden, som t.ex. kapare eller bedragare. På så sätt kan din dator bli ytterliggare infekterad eller så kan du t.o.m. bli bedragen på dina pengar om du försöker handla något hos dessa.

Det fungerar som ett tillägg till sökmotorer och kan läggas till hos alla de mest populära sökmotorerna, som t.ex. Mozilla Firefox, Google Chrome, Internet Explorer eller Safari. Väl inne så kommer programmet samla in information om dina internetvanor, som t.ex. din internethistorik, internetsökningar, mest besökta hemsidor eller t.o.m. din IP-address samt din email-address. Tredjeparter formar sedan om sina reklamer via informationen hämtad och gör dessa ännu mer relevanta samt intressanta för just dig, på så sätt ökar risken att just du klickar på dom. Detta är huvudmålet för Lucky Coupon då dess skapare tjänar pengar för varje klickning som utförs på deras reklamlänkar.

Lucky Coupon spridningsmetoder

Lucky Coupon sprids på samma sätt som de flesta reklamprogram, genom att packeteras in i andra gratisprogram som kan laddas ned från Internet. Detta betyder att, skulle du ladda ned samt installera ett gratisprogram från en opålitlig hemsida så finns det en risk att Lucky Coupon installeras bredvid utan att du vet om det. Det är därför du bör vara försiktig med vad du laddar ned. Ha extra uppsikt under installationer av gratisprogram.

Hoppa aldrig över några steg och håll alltid utkik efter tillägg samt avancerade tillval om det går. På så sätt kan du se alla möjliga tillval och utföra ändringar. Läsa igenom villkoren anses också vara klokt. Stressa inte då den viktigaste informationen kan vara väldigt otydlig och är inget som du vill missa. Om det nu redan är försent och du redan har infekterats med Lucky Coupon, vänta inte utan ta de nödvändiga stegen och eliminera detta skadeprogram från din dator.Automatisk Luckey Coupon verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Luckey Coupon och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuell borttagning av Luckey Coupon

Du tar bort Luckey Coupon genom att använda Windows Kontrollpanel

Många kapnings- och reklamprogram som Luckey Coupon installerar komponenter i form av Windowsprogram och annan mjukvara. Denna del av reklamvaran kan tas bort från Kontrollpanelen. För att få tillgång till den, gör följande.

 • Gå till Start->Kontrollpanelen (äldre windowsmodeller) eller tryck på Windowsknappen -> Sök och skriv Kontrollpanelen (Windows 8);
  Control panel
 • Välj Avinstallera Program;
  Programs and features
 • Gå igenom programlistan och välj program relaterad till Luckey Coupon and related parasites like Ads by Cheap Coupon .
  Remove toolbars
 • Tryck på knappen Avinstallera.
  Uninstall
 • I många fall så är Antimalwareprogram bättre på att upptäcka ”parasitfiler” relaterade till reklamvaran och därför rekommenderar jag att man installerar Reimage eller Spyhunter för att identifiera andra program som kan vara en del av infektionen på datorn.
  Scan with spyhunter

Denna metod kommer inte att ta bort samtliga webbläsartillägg och verktygsfält, så fortsätt därför till den andra delen av vår borttagningsguide.

Att ta bort Luckey Coupon från dina webbläsare

  Top Avlägsna skadligt innehåll från Internet Explorer

 • Tryck på Kugghjulet->Hantera tillägg.
  Add-on
 • Gå igenom Verktyg och Tillägg. Ta bort allting relaterat till Luckey Coupon och andra innehåll som inte är skapta av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle or Adobe.
  Disable add-ons
 • Stäng ned inställningar.

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Luckey Coupon, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Tryck på Kugghjulet->Inställningar.
  Internet options
 • Välj Avancerat fliken och klicka på Återställ knappen.
  Reset settings
 • Välj “Radera personliga inställningar rutan och klicka på Återställ.
  Reset approve
 • Klicka på Stäng knappen vid bekräftelse fönstret och stäng sedan ned din sökmotor.
  Reset

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

  Top Avlägsna Luckey Coupon från Chrome

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hornet på Google Chrome. Välj Inställningar.
  Open settings
 • Klicka på Hantera tillägg vid vänstra menyfältet.
 • Gå igenom tilläggs-listan och ta bort program du inte behöver. Speciellt de med relaterande namn till Luckey Coupon. Klicka på papperskorgen bredvid Luckey Coupon eller andra tillägg du vill ta bort.
  Remove extensions
 • Tryck på Ta bort knappen vid bekräftelse fönstret.
  Remove approve
 • Om du är osäker så kan du inaktivera dessa tillfälligt.
  Disable extension
 • Starta om Chrome.

(Ytterliggare åtgärd) Återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Luckey Coupon, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på Google Chrome’s meny knapp (de tre horisontella linjerna) och välj Inställningar.
  Open settings
 • Skrolla ned till slutet av sidan och klicka på Återställ inställningar knappen.
  Reset settings
 • Klicka på Återställ knappen vid bekräftelse fönstret.
  Reset approve

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

  Top Avlägsna Luckey Coupon från Firefox

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hornet på Mozilla Firefox och välj Tillägg ikonen (eller håll in och tryck Ctrl+Shift+A på ditt tangentbord).
  Select add-on
 • Gå igenom Tillägg samt Insticksmoduler, avlägsna allt relaterat till Luckey Coupon och andra innehåll du inte känner till. Om du inte känner till tillägget och det inte är skapat av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe så behöver du troligen inte detta.
  Remove add-on

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Luckey Coupon, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hörnet av Mozilla Firefox. Klicka på Hjälp knappen (frågetecknet).
  Help button
 • Välj “Starta om utan tillägg” i hjälpmenyn.
  Troubleshooting
 • Vid omstart, klicka på “Återställ”.
  Refresh firefox
 • Detta resulterar i att Mozilla startas om och alla ursprungsinställningar återkommer. Läs dock instruktionerna noga då önskat innehåll kan försvinna.
  Refresh firefox approve

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

Hur man tar bort Luckey Coupon från Microsoft Edge:  Top

OBS: engelsk version av Microsoft Edge Återställa inställningarna på Microsoft Edge (metod 1)
 • Öppna Microsoft Edge och klicka på ”More actions” knappen (tre punkter i övre högra hörnet av skärmen), välj sedan ”setting” för inställningarna.
  Open settings
 • I fönstret med inställningarna väljer du sedan ”Choose what to clear” knappen för att välja vad som skall bort.
  Choose clear
 • Välj allt du vill ta bort och tryck på ”Clear” för att bekräfta borttagningen.
  Clear browsing data
 • Högerklicka på Start och välj enhetshanteraren.
  Open task manager
 • I processer-fliken, högerklicka på Microsoft Edge och välj Detaljer.
  Go to details
 • Inne i Detaljer, leta efter poster kallade Microsoft Edge, högerklicka på dom och välj ”end task” för att avsluta processen.
  End Edge task
Om denna metod inte fungerade för dig så kan du följa de avancerade stegen nedan. Se till att du backar upp din data innan du slutför dessa steg. Återställa inställnignarna på Microsoft Edge (metod 2)
 • Ta dig till följande mapp: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Välj alla poster i denna mapp, högerklicka på dom och välj radera.
  Delete files
 • Klicka på startknappen och skriv in ”windows power”. Högerklicka på Windows PowerShell och välj ”kör som administrator”.
  Open powershell
 • Som administrator: Windows PowerShell fönster kommer att visas på skärmen, skriv in detta efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 och tryck sedan på enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Efter att du har slutfört dessa steg bör Luckey Coupon ha eliminerats från din webbläsare Microsoft Edge.

  Top Avlägsna Luckey Coupon från Safari (Mac OS X)

 • Klicka på Safari menyn.
 • Välj Preferenser.
  Open preferences
 • Klicka på Tillägg fliken.
 • Klicka på Avinstallera knappen intill Luckey Coupon. Ta bort allt suspekta innehåll du finner. Om du är osäker på om du behöver tillägget eller inte så kan du enkelt klicka på Aktivera rutan för att tillfälligt inaktivera dessa.
  Extensions
 • Starta om Safari.

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Luckey Coupon, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på Safari menyn vid det övre vänstra hörnet. Välj återställ Safari.
  Choose reset
 • Välj vilka val du vill återställa (oftast är alla förvalda redan) och klicka på återställ knappen.

  Reset

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

Manuell borttagning av Luckey Coupon

 
Processer:
       
 

Om författaren

 
april 3, 2015 12:46, april 3, 2015 12:46
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *