Lpcloudsvr Advertising Network - Hur Tar Man Bort?

-  0
Type: Reklamprogram
 

lpcloudsvr advertising network är en grupp domäner som används för att visa annonser. Olika webbplatser köper trafik och klickningar från reklamnätverk som Adcash och hoppas på att få mer sidvisningar. Detta är lagligt så länge människor som installerar annonsprogram vet vad som väntar dem. Dock är lpcloudsvrs annonser relaterade till olika program som installeras utan användarens medgivande, faktum är att de försöker dölja att dem är annonsprogram. Användaren börjar se olika popups och undrar vilket program det är som visar dem. Vissa popups har dessa URL: lpcloudsvr401.com, lpcloudsvr090.com, lpcloudsvr302.com, lpcloudsvr203.com, lpcloudsvr204.com, lpcloudsvr302.com, lpcloudsvr303.com, lpcloudsvr401.com, lpcloudsvr403.com, lpcloudsvr405.com, lpcloudsvr406.com, lpcloudsvr407.com, lpcloudsvr409.com, lpcloudsvr0124.com, lpcloudsvr0100.com. Alla dessa domäner är registrerade privat för att undvika att avslöja ägarna av nätverket. Detta är ganska oroväckande.

lpcoudsvr och liknande annonsprogram tar sig vanligtvis in i datorer tillsammans med andra applikationer som användare kan ladda ner från internet. Av dessa inkluderar kostnadsfria video eller musikspelare, PDF-skapare, nedladdningshanterare och så vidare. För att undvika att dessa program hamnar på din dator borde du vara mer uppmärksam under installationen av ditt gratisprogram. Kontrollera varje steg i installationen noggrant och avmarkera alla val som erbjuder nedladdning av ytterligare applikationer, såvida du känner till dem och vet att de kan vara nyttiga för dig.

Popupsen kommer inte sluta dyka upp förrän du tagit bort annonsprogrammet från lpcoudsvr network. Detta är en oschysst marknadsföringskampanj som faktiskt kan utsätta ditt system för stor risk. Med största sannolikhet kommer det sluta med att du installerar ett annonsprogram som är ansvarig för reklam med olika sponsrade länkar och ditt system kommer krylla av oönskade annonser. Dessutom kommer programmet spåra dina surfvanor och dina sökförfrågningar. Den kommer skicka denna data till tredje parter som i sin tur kommer använda den i marknadsföringssyfte. 

Det är högst rekommenderat att ta bort lpcoudsvr länkar som visar annonsprogram så fort du märkt av den på din dator. Använd Reimage, SpyHunter, hitman eller annat legitimt program som du litar på och kör en full scanning av systemet. De kommer att eliminera dessa störande meddelanden. Glöm inte att uppdatera ditt anti-spionprogram till sin nyaste version för att försäkra dig om upptäckt och borttagning av de senaste oönskade programmen.

Använd Kontrollpanelen för att ta bort de främsta Lpcloudsvr komponenterna och installerare

 1. Gå till Kontrollpanelen. På Windows XP/Vista/7. Start -> Kontrollpanelen. Sedan Lägg till/Ta bort Program. På Windows 8. Ange Kontrollpanelen i sökfältet. I både fallen kan du bli tvungen att bekräfta att du är administratören på din PC.
 2. Ta bort allt som kan kopplas till Lpcloudsvr annonsprogram eller de URL som nämndes i början av artikeln. Jag rekommenderar att ta bort Yontoo, Webcake eller något som är relaterat till ”savings” eller ”coupon”. Scanning med anti-sabotageprogram som Spyhunter eller Stopzilla kan ge ett bra hum om vilka program du bör ta bort.
 3. Stäng Kontrollpanelen

Ta bort Lpcloudsvr från Internet Explorer

 1. Klicka på ikonen med kugghjulet -> Hantera Tillägg
 2. Gå igenom Verktygsfält och tillägg. Ta bort de som du inte känner till OCH som inte är gjorda av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Stäng Inställningarna.

Ta bort Lpcloudsvr från Firefox

 1. Skriv about:addons i adressfältet
 2. Gå igenom listan med Tillägg och Insticksmoduler, ta bort allt som du inte känner igen. Om du inte känner till tillägget och den inte är gjord av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe finns det en stor chans att du inte behöver den.
 3. Alternativt: Ställ om Firefox:
 4. Gå till Firefox-> Hjälp (Hjälp finns i menyn för OSX användare). Felsökningsinformation. Sedan Återställ Firefox. 

Ta bort Lpcloudsvr från Chrome

 1. Ange chrome://extensions i adressfältet.
 2. Gå igenom tilläggslistan och ta bort allt du inte behöver. Om du är osäker kan du tillfälligt inaktivera dem.
 3. Starta om Chrome.
 4. Alternativt, kan du gå till Chrome -> Inställningar, välj Visa Avancerade Inställningar, scrolla ner till slutet av listan och tryck på Återställ Webbläsarinställningar.

 

VIKTIGT:

Om du hittar ett tillägg som inte kan tas bort från webbläsaren måste den antingen tas bort från Kontrollpanelen eller med ett anti-sabotageprogram (som Spyhunter, malwarebytes) eller en avinstallerare (som RevoUninstaller).

Automatisk lpcloudsvr advertising network verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Lpcloudsvr Advertising Network och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Om författaren

 
mars 4, 2014 13:26, juli 28, 2014 15:01
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *