Lpcloudbox402.com Pop-ups - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Reklamprogram
 

lpcloudbox402.com är en del av reklamnätverket som visar olika popups och annonser i text med hjälp av ett semi-skadligt webbläsartillägg. Även om själva annonsprogrammet inte är olagligt, är det fel att visa missvisande och fullständigt farliga annonser och sådana program upptäcks av anti-sabotageprogram och antivirus. 

Till exempel kan lpcloudbox402.com pop-ups visa meddelanden som hävdar att din videospelare är gammal eller att du måste uppdatera Flash eller Java program:

You are currently browsing the web with Firefox and your Video Player might be outdated. Please update to the latest version for better performance … Download and Install Now.  

Sådana meddelanden är uppenbarligen missvisande. Det värsta är att dessa popups kan visas efter att du klickat på en helt orelaterad länk, vilket betyder att annonsprogrammet bakom domänen lpcloudbox402.com har kaparegenskaper.

Det finns ett gäng andra domäner från samma reklamnätverk.
lpcloudbox400.com, lpcloudbox300.com, lpcloudbox302.com, Lpcloudbox404.com, Lpcloudbox408.com, Lpcloudbox409.com and lpcloudbox30.com är kända för att visa skadlig reklam. Nätverket är besläktad med lpcloudsvr one.

För att ta bort lpcloudbox402.com pop-ups borde du avinstallera tillägget som är ansvarig för reklamen. Eftersom olika tillägg används, är det lättare att scanna din dator med Spyhunter som kommer upptäcka och ta bort skadliga filer automatiskt. Komplett borttagnings instruktioner finns nedanför:

Använda Kontrollpanelen för att ta bort de främsta Lpcloudbox402.com relaterade annonsprograms komponenterna och installerare:

 1. Gå till Kontrollpanelen. På Windows XP/Vista/7. Start -> Kontrollpanelen. Sedan Lägg till/Ta bort Program. På Windows 8. Ange Kontrollpanelen i sökfältet. I både fallen kan du bli tvungen att bekräfta att du är administratören på din PC.
 2. Ta bort allt som är relaterat till lpcloudbox402.com. Jag rekommenderar att ta bort Yontoo, Webcake eller något som är relaterat till ”savings” eller ”coupon”. Scanning med anti-sabotageprogram som Spyhunter eller Stopzilla kan ge en bra bild av vilka program du också borde ta bort därifrån.
 3. Stäng Kontrollpanelen

Ta bort Lpcloudbox402.com från Internet Explorer

 1. Klicka på ikonen med kugghjulet -> Hantera Tillägg
 2. Gå igenom Verktygsfält och tillägg. Ta bort allt dem du inte känner till OCH som inte är gjorda av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Stäng fönstret.

Ta bort Lpcloudbox402.com från Firefox

 1. Skriv about:addons i adressfältet
 2. Gå igenom listan med Tillägg och Insticksmoduler, ta bort allt du inte känner igen. Om du inte känner till tillägget och den inte är gjord av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe behöver du den förmodligen inte.
 3. Alternativt: Ställ om Firefox: För detta behöver du gå till Firefox-> Hjälp (Hjälp finns i menyn för OSX användare) -> Felsökningsinformation. Sedan Återställ Firefox.

Ta bort Lpcloudbox402.com från Chrome

 1. Ange chrome://extensions i adressfältet.
 2. Gå igenom tilläggslistan och ta bort program som du inte behöver. Om du är osäker kan du också tillfälligt inaktivera dem.
 3. Starta om Chrome.
 4. Alternativt, kan du ange chrome://settings i adressfältet, välj Visa Avancerade Inställningar, scrolla ner till slutet av listan och tryck på Återställ Webbläsarinställningar.

VIKTIGT:

Om du hittar ett tillägg som inte kan tas bort från webbläsare, måste den antingen bli borttagen från Kontrollpanelen eller med anti-sabotageprogram (som Spyhunter, malwarebytes) eller avinstallerare (som RevoUninstaller).

Automatisk lpcloudbox402.com pop-ups verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Lpcloudbox402.com Pop-ups och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Om författaren

 
april 11, 2014 09:46, juli 28, 2014 14:58
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *