Lightspark Player Pro Popup - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Reklamprogram
 

LightSpark Player Pro popup är ett webbläsarfönster som försöker övertyga dig att ladda ner och (möjligen) betala för olika sabotageprogram. Oftast använder den domänen DownloadDino.com. Popupen kan visas när du klickar på någon länk på populära sidor som Amazon, Walmart eller Google sökresultat. Det är listigt att övertyga dig om att du behöver installera annan programvara för att se innehållet. 

LightSpark Player Pro popup hävdar följande:

Please Install LightSpark Player pro to Continue (Required)

-Superior HD Video performance with hardware acceleration of video

-Support for full screen mode with multiple monitors

-Faster graphics rendering support with Internet Explorer 9

-Bug Fixes and security enhancements

Updating takes under a minute on broadband – no restart is required.  

Det är komiskt att de pratar om IE9 prestanda som är en föråldrad IE version och inte den jag använde under testet.

Det riktiga LightSpark (kostnadsfri open source SWF spelare) har inget att göra med den här bluffen. Dessutom har sidan som länken tar dig till inget innehåll som kräver någon flash spelare. 

Vi har spårat LightSpark Player Pro popup virus bluff till Media Enhance och Feven adwares. Båda av dem kan användas för att visa potentiellt farligt innehåll till PC användare och tjäna pengar utan dåligt samvete så länge sabotageprogrammens skapare betalar dem. Detta är anledningen till varför sådana annonsprogram är väldigt farliga. Bluffmakarna använder domänen nod.coreopti.net för att visa reklamen.

Om du har märkt av LightSpark Player Pro virus popups rekommenderar jag att först scanna med bra anti-sabotageprogram såsom (Spyhunter, malwarebytes). Ta sedan bort annonsprogrammets komponenter från Kontrollpanelen och dina webbläsartillägg.

Komplett borttagningsguide av LightSpark Player Pro popup 

Använd Kontrollpanelen för att ta bort de främsta LightSpark Player Pro komponenterna och installerare:

 1. Gå till Kontrollpanelen. På Windows XP/Vista/7. Start -> Kontrollpanelen. Sedan Lägg till/Ta bort Program. På Windows 8. Ange Kontrollpanelen i sökfältet. I både fallen kan du bli tvungen att bekräfta att du är administratören på din PC.
 2. Leta efter Feven, MediaEnhance och/eller andra relaterade program i programlistan. Jag rekommenderar att ta bort Yontoo, Webcake eller något som är relaterat till ”savings” eller ”coupon”. Scanning med anti-sabotageprogram som Spyhunter eller Stopzilla kan ge en bra bild av vilka program du också borde ta bort därifrån.
 3. Stäng Kontrollpanelen

Ta bort LightSpark Player Pro popups från Internet Explorer

 1. Klicka på ikonen med kugghjulet -> Hantera Tillägg
 2. Gå igenom Verktygsfält och tillägg. Ta bort allt som är relaterat till Feven, MediaEnhance och andra tillägg som du inte känner till och som inte är gjorda av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Stäng fönstret.

Ta bort LightSpark Player Pro popups från Firefox

 1. Skriv about:addons i adressfältet
 2. Gå igenom listan med Tillägg och Insticksmoduler, ta bort allt som är relaterat till Feven, MediaEnhance samt applikationer du inte känner igen. Om du inte känner till tillägget och den inte är gjord av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe behöver du den förmodligen inte.
 3. Alternativt: Ställ om Firefox: För detta behöver du gå till Firefox-> Hjälp (Hjälp finns i menyn för OSX användare) -> Felsökningsinformation. Sedan Återställ Firefox.

Ta bort LightSpark Player Pro popups från Chrome

 1. Ange chrome://extensions i adressfältet.
 2. Gå igenom tilläggslistan och ta bort program som är relaterade till Feven. Om du är osäker kan du också tillfälligt inaktivera dem.
 3. Starta om Chrome.
 4. Alternativt, kan du ange chrome://settings i adressfältet, välj Visa Avancerade Inställningar, scrolla ner till slutet av listan och tryck på Återställ Webbläsarinställningar.

Automatisk Lightspark Player Pro Popup verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Lightspark Player Pro Popup och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuell borttagning av Lightspark Player Pro Popup

 
Processer:
Filer:
 

Liknande bilder

 
related image #1 from Lightspark Player Pro Popup
     
 

Om författaren

 
april 10, 2014 09:52, april 10, 2014 09:52
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *