KuaiZip Ads - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Reklamprogram
 

KuaiZip är ett program som komprimerar filer, men som även erbjuder en mängd andra funktioner. Arkivera filer, kryptera, skydda, lås och återskapa förvarad data är några av dessa funktioner. Dessa funktioner erbjuds helt gratis och den som vill kan ladda ner programmet från dess hemsida. Hemsidan är främst på Kinesiska. Men om du lägger till två bokstäver ”en” i dess länk så översätts innehållet till Engelska. Därav appelerar det till väldigt många människors potentiella intresse.

Om KuaiZip reklam

Synd nog så är recensionerna av just KuaiZip väldigt kritiska. Det kan vara roten till dina problem. Det är en annonsbaserad mjukvara, som ges support av tredje part-annonsörer och dom som jobbar med IT-säkerhet är övertygade om att det finns bättre programvara för att komprimera filer. Gå inte frivilligt med på att använda reklamprogrammet KuaiZip. Det har även en ”bra länkar”-lista som antagligen innehåller en del av de samarbetspartners som nämns ovan. Några av dessa kan komma från tredje part och deras enda syfte är att sprida skadlig programvara eller få tag i din personliga information.

Annonser från KuiZip kan härstamma from sådana samarbetspartners och kan innebära ett flertal olika problem. Till exempel, i många av fallen är dessa partners fildelnings-domäner, det är således en stor chans att annonser från KuaiZip kommer att visa erbjudanden om nya program eller uppdateringar. Såklart kan vi inte dra alla erbjudanden över en kam att de skulle ha samma uppsåt. Banderoller som föreslår produkter från andra ställen kan uppstå när du handlar på nätet. Enkelt utryckt, annonser som har rubriker som: Ads by KuaiZip(.)com, Adverstisment by Kuaizip(.)com, Ad by KuaiZip(.)com eller liknande bör undvikas. Så fort du ser den här typen av innehåll, skanna din dator för att kolla om du har fått skadlig programvara.

Eftersom det här är ett kinesiskt program, är det mycket troligt att användare kommer att få ta emot reklam på det språket också. Konstiga dejting-sidor, kinesiska varor och andra saker kan erbjudas användare regelbundet. Om ditt modersmål är Engelska (eller annat) och du är väldigt obevandrad i det kinesiska språket, har du svårt att se vad erbjudandet egentligen innehåller/går ut på. Såklart kan det ju ibland visas genom bilder eller andra färgstarka media som gör att du som användare får en hyfsad klar bild över vad som menas med pop-up-fönstret, banderollen eller det som öppnas i en ny flik. Vi avråder er från att använda KuaiZip som antagligen har som ända syfte att övervaka användares internetvanor eller infektera vederbörandes datorer med virus. För en problemfri internetupplevelse, rekommenderar vi att användare använder sig av ett anti-skadeprogram för att hitta mindre infektioner i datorn såsom reklamprogrammet KuaiZip. Det kan inte identifieras som ett virus för att det inte gör någon skada på användarens filer eller dator. Ja, program kan bli långsammare genom att övervakningen tar mer processor(CPU)-kraft än vanligt, men det är inte extremt märkbart. Men att programmet finns på datorn ska inte underskattas då det kan leda till flera liknande infektioner. Reklamprogrammet KuaiZip kan alltså även infektera datorn med regelrätta virus. Mer information om dessa krypteringsmonster kan hittas i sektionen av vår sida märkt ”Ransomware”

Reklamprogrammet KuaiZip spridningsmetoder

Reklamprogrammet KuaiZip kan laddas ner från dess officiella hemsida. Om du letar efter ett gratisprogram med dessa funktioner, kan detta faktiskt intressera dig. Men vi är ganska säkra på att bara för att du kan göra det, så ska du inte göra det. Beundra det här programmet på avstånd om du kan. Dom som jobbar med IT-säkerhet påminner användare att sådana potentiellt oönskade program (PUPs) kan du som användare välja att installera eller inte. Var inte naiv när du installerar ett program på din dator genom att använda standard-installationen, det kanske har fungerat innan, men nu har det blivit lite av en fara. Om du installerar ett gratisprogram, välj då hellre advanced(avancerad)/custom-inställningen istället.

Har du tröttnat på att vara extremt misstänksam och önskar utöka din internetaktivitet? Gör det då mer produktivt genom att använda dig av anti-skadeprogram så t.ex. Reimage, SpyHunter eller Malwarebytes. Om du önskar ta bort oönskad programvara manuellt, använd dig då av instruktionerna nedan.Automatisk KuaiZip Ads verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som KuaiZip Ads och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuell borttagning av Ads by KuaiZip

Du tar bort KuaiZip Ads genom att använda Windows Kontrollpanel

Många kapnings- och reklamprogram som KuaiZip Ads installerar komponenter i form av Windowsprogram och annan mjukvara. Denna del av reklamvaran kan tas bort från Kontrollpanelen. För att få tillgång till den, gör följande.

 • Gå till Start->Kontrollpanelen (äldre windowsmodeller) eller tryck på Windowsknappen -> Sök och skriv Kontrollpanelen (Windows 8);
  Control panel
 • Välj Avinstallera Program;
  Programs and features
 • Gå igenom programlistan och välj program relaterad till KuaiZip Ads .
  Remove toolbars
 • Tryck på knappen Avinstallera.
  Uninstall
 • I många fall så är Antimalwareprogram bättre på att upptäcka ”parasitfiler” relaterade till reklamvaran och därför rekommenderar jag att man installerar Reimage eller Spyhunter för att identifiera andra program som kan vara en del av infektionen på datorn.
  Scan with spyhunter

Denna metod kommer inte att ta bort samtliga webbläsartillägg och verktygsfält, så fortsätt därför till den andra delen av vår borttagningsguide.

Att ta bort KuaiZip Ads från dina webbläsare

  Top Avlägsna skadligt innehåll från Internet Explorer

 • Tryck på Kugghjulet->Hantera tillägg.
  Add-on
 • Gå igenom Verktyg och Tillägg. Ta bort allting relaterat till KuaiZip Ads och andra innehåll som inte är skapta av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle or Adobe.
  Disable add-ons
 • Stäng ned inställningar.

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till KuaiZip Ads, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Tryck på Kugghjulet->Inställningar.
  Internet options
 • Välj Avancerat fliken och klicka på Återställ knappen.
  Reset settings
 • Välj “Radera personliga inställningar rutan och klicka på Återställ.
  Reset approve
 • Klicka på Stäng knappen vid bekräftelse fönstret och stäng sedan ned din sökmotor.
  Reset

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

  Top Avlägsna KuaiZip Ads från Chrome

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hornet på Google Chrome. Välj Inställningar.
  Open settings
 • Klicka på Hantera tillägg vid vänstra menyfältet.
 • Gå igenom tilläggs-listan och ta bort program du inte behöver. Speciellt de med relaterande namn till KuaiZip Ads. Klicka på papperskorgen bredvid KuaiZip Ads eller andra tillägg du vill ta bort.
  Remove extensions
 • Tryck på Ta bort knappen vid bekräftelse fönstret.
  Remove approve
 • Om du är osäker så kan du inaktivera dessa tillfälligt.
  Disable extension
 • Starta om Chrome.

(Ytterliggare åtgärd) Återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till KuaiZip Ads, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på Google Chrome’s meny knapp (de tre horisontella linjerna) och välj Inställningar.
  Open settings
 • Skrolla ned till slutet av sidan och klicka på Återställ inställningar knappen.
  Reset settings
 • Klicka på Återställ knappen vid bekräftelse fönstret.
  Reset approve

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

  Top Avlägsna KuaiZip Ads från Firefox

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hornet på Mozilla Firefox och välj Tillägg ikonen (eller håll in och tryck Ctrl+Shift+A på ditt tangentbord).
  Select add-on
 • Gå igenom Tillägg samt Insticksmoduler, avlägsna allt relaterat till KuaiZip Ads och andra innehåll du inte känner till. Om du inte känner till tillägget och det inte är skapat av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe så behöver du troligen inte detta.
  Remove add-on

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till KuaiZip Ads, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hörnet av Mozilla Firefox. Klicka på Hjälp knappen (frågetecknet).
  Help button
 • Välj “Starta om utan tillägg” i hjälpmenyn.
  Troubleshooting
 • Vid omstart, klicka på “Återställ”.
  Refresh firefox
 • Detta resulterar i att Mozilla startas om och alla ursprungsinställningar återkommer. Läs dock instruktionerna noga då önskat innehåll kan försvinna.
  Refresh firefox approve

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

Hur man tar bort KuaiZip Ads från Microsoft Edge:  Top

OBS: engelsk version av Microsoft Edge Återställa inställningarna på Microsoft Edge (metod 1)
 • Öppna Microsoft Edge och klicka på ”More actions” knappen (tre punkter i övre högra hörnet av skärmen), välj sedan ”setting” för inställningarna.
  Open settings
 • I fönstret med inställningarna väljer du sedan ”Choose what to clear” knappen för att välja vad som skall bort.
  Choose clear
 • Välj allt du vill ta bort och tryck på ”Clear” för att bekräfta borttagningen.
  Clear browsing data
 • Högerklicka på Start och välj enhetshanteraren.
  Open task manager
 • I processer-fliken, högerklicka på Microsoft Edge och välj Detaljer.
  Go to details
 • Inne i Detaljer, leta efter poster kallade Microsoft Edge, högerklicka på dom och välj ”end task” för att avsluta processen.
  End Edge task
Om denna metod inte fungerade för dig så kan du följa de avancerade stegen nedan. Se till att du backar upp din data innan du slutför dessa steg. Återställa inställnignarna på Microsoft Edge (metod 2)
 • Ta dig till följande mapp: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Välj alla poster i denna mapp, högerklicka på dom och välj radera.
  Delete files
 • Klicka på startknappen och skriv in ”windows power”. Högerklicka på Windows PowerShell och välj ”kör som administrator”.
  Open powershell
 • Som administrator: Windows PowerShell fönster kommer att visas på skärmen, skriv in detta efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 och tryck sedan på enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Efter att du har slutfört dessa steg bör KuaiZip Ads ha eliminerats från din webbläsare Microsoft Edge.

  Top Avlägsna KuaiZip Ads från Safari (Mac OS X)

 • Klicka på Safari menyn.
 • Välj Preferenser.
  Open preferences
 • Klicka på Tillägg fliken.
 • Klicka på Avinstallera knappen intill KuaiZip Ads. Ta bort allt suspekta innehåll du finner. Om du är osäker på om du behöver tillägget eller inte så kan du enkelt klicka på Aktivera rutan för att tillfälligt inaktivera dessa.
  Extensions
 • Starta om Safari.

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till KuaiZip Ads, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på Safari menyn vid det övre vänstra hörnet. Välj återställ Safari.
  Choose reset
 • Välj vilka val du vill återställa (oftast är alla förvalda redan) och klicka på återställ knappen.

  Reset

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

 

 

KuaiZip Ads skärmdumpar

 
     
 

Om författaren

 
oktober 31, 2016 11:00, oktober 31, 2016 11:00
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *