JoniCoupon Ads - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Reklamprogram
 

JoniCoupon är ett reklamprogram som hävdar att det hjälper dig att handla på Internet samt ge dig de bästa rabatterna för produkter och tjänster som följer dina önskemål. Det är kompatibelt med flertalet återförsäljare på Internet. Verktyget erbjuder sig att gemföra priser och ge de bästa alternativen. JoniCoupon har en officiell hemsida där du kan ladda ned det. Dock så har flertalet användare märkt av dess aktivitet utan att ha installerat det. Saken är den att JoniCoupon kan installeras via packeteringar från andra gratisprogram som kan laddas ned från Internet och inte behöver användarens tillåtelse, med andra ord installeras det hos många utan deras samtycke. Det är ett program som stöttas av tredjeparter. Väl inne så kommer det visa olika reklamer och försöka omdirigera användare till sponsrade hemsidor. Detta är inte en ärlig metod och JoniCoupon klassificeras som ett potentiellt oönskat program.

Även fast det inte är ett virus så är det inte rekommenderat att behålla detta reklamprogram i din dator. JoniCoupon kan övervaka din internethistorik, följa dina internetsökningar samt få tillgång till känslig information av dig. Dessutom så genererar det reklamer som innehåller länkar till tredjeparts hemsidor som kan vara osäkra att besöka. Om du har märkt av reklamer från JoniCoupon, se då till att bli av med detta skadeprogram så fort som möjligt.

För att ta bort JoniCoupon måste du först gå till kontrollpanelen och avinstallerade det från programlistan. Du kan även använda dig av ett anti-spionprogram som t.ex. Reimage, SpyHunter, malwarebytes eller ett avinstallationsprogram som RevoUninstaller och eliminera det automatiskt. Nedan finner du fulla instruktioner om hur du gör detta.

Hur kan jag ta bort JoniCoupon reklamer

Använda kontrollpanelen för att ta bort de huvudsakliga JoniCoupon komponenterna och installatörer

 1. Gå till Kontrollpanelen. På Windows XP/ Vista/ 7 öppna Start -> kontrollpanelen, Lägg till/ Ta bort Program eller Avinstallera. På Windows 8, skriv in Kontrollpanel i sökrutan, leta sedan efter Avinstallera ett program. Du kan behöva bekräfta att du är administrator på din dator i båda fallen.
 2. Leta efter JoniCoupon och/ eller liknande innehåll i programlistan. Som standard rekommenderas det att ta bort Yontoo, WebCake, allt ”Savings” eller ”Coupon” relaterat. Genomsök datorn med ett anti-skadeprogram som t.ex. Reimage, SpyHunter eller Stopzilla, de kan ge dig en bra bild över vad som behöver tas bort.
 3. Stäng ned kontrollpanelen.

Ta bort JoniCoupon från Internet Explorer

 1. Klicka på Kugghjulet – Hantera tillägg.
 2. Gå igenom Alla tillägg under Visa. Ta bort allt JoniCoupon relaterat och innehåll som du inte känner till som inte är skapat av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Stäng ned inställningarna.

Ta bort JoniCoupon från Firefox

 1. Skriv in about:addons i sökrutan.
 2. Gå igenom Extensions and addons listan vilket innehåller tillägg och instickmoduler. Ta bort allt JoniCoupon relaterat. Om du inte känner till tilläggen och dessa inte är skapta av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe så behöver du troligtvis inte dessa.
 3. Som en extra åtgärd så kan du återställa Firefox. Klicka på de tre horisontella linjerna till höger om sökfältet -> Klicka på frågetecknet (hjälpmenyn) -> Starta om utan tillägg. Klicka sedan på Återställ Firefox när Firefox startar om.

Ta bort JoniCoupon från Google Chrome

 1. Skriv in chrome://extensions i sökrutan eller på svensk version klicka på de tre horisontella linjerna, välj Verktyg och sedan Tillägg.
 2. Gå igenom tilläggslistan och ta bort allt du inte behöver, speciellt JoniCoupon relaterat. Om du är osäker så inaktivera dessa tillfälligt.
 3. Starta om Chrome.
 4. Som en extra åtgärd så kan du skriva in Chrome://settings i addressfältet och klicka på Avancerat. Skrolla där ned till botten av listan och välj Återställ inställningar.

Automatisk JoniCoupon Ads verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som JoniCoupon Ads och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Om författaren

 
april 27, 2015 10:24, april 27, 2015 10:24
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *